€ 30,95
€ 27,86
(€ 44,22 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 3,09)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van FMD Flor-Essence Dry

Flor-Essence is een verzachtende, reinigende thee die op het meest fundamentele niveau reinigt. Flor-Essence ondersteunt ,de natuurlijke zuivering en herstelling van het lichaam, langzaam en grondig. Dus niet zoals andere zuiveringsproducten die soms moeilijk te verdragen zijn. Door de reiniging stimuleert Flor-Essence uw levenskracht en stelt uw lichaam in staat met maximale doeltreffendheid te werken.
 
Flor Essence bevat verscheidene essentiële ingrediënten: 
 
Grote Klis (Arctium Lappa): Voor Flor-Essence gebruiken we enkel de wortels van gegarandeerd biologisch geteelde klis. De actieve bestanddelen bevatten 45% inuline, etherische oliën, vitamines en een grote verscheidenheid van mineralen.
Schapezuring (Rumex Acetosella): De actieve bestanddelen in de bladeren en de zaden worden al vele decennia gebruikt: schapezuring is dan ook bijzonder rijk aan vitamine C.
Witte Waterkers (Nasturtium Officinale): Deze aromatische, eetbare, wilde plant heeft een hoge voedingswaarde. Ze is rijk aan chlorophyl, vitamine A, C en K en verscheidene mineralen waaronder ijzer en jodium. Bovendien heeft het ook een ontgiftende en een versterkende werking.
Bruinalg: Bruinalg wordt geloofd omwille van de voedende weldaad van zijn vele mineralen. Zo is dit kruid een belangrijke bron van jodium, een mineraal dat de energieniveaus helpt bijsturen. Ook de alginaten die het bevat, hebben weldoende effecten zoals bijvoorbeeld het verhinderen van de absorptie van zware metalen.
 Rode Iep: De schors van de rode iep wordt zeer vaak in de volkskunde gebruikt omdat ze tannines, plantaardige gomoplossingen en bittere bestanddelen bevat.
Russische Rabarber: Het is bekend dat de Chinezen deze ijzerrijke wortels al sedert de oudheid inwendig en uitwendig gebruikten.

Indicatie

Flor' Essence® reinigt en ontgift het lichaam, activeert het immuunsysteem, behoud gezonde cellen, verhoogt de weerstand van de darmflora en zorgt voor een zuiver lichaam dat in evenwicht is.
 

Gebruik van FMD Flor-Essence Dry

U kunt Flor-Essence kant en klaar kopen of thuis bereiden.

U lost de hieronder vermelde hoeveelheid op in een gelijke of dubbele hoeveelheid warm of koud water. Gebruik voor de toebereiding mineraalwater. In kleine slokjes uitdrinken.

Volwassenen: 2 x daags, 30-60 ml Flor-Essence.
Kinderen: (4 jaar en ouder): 2 x daags, 15-30 ml

Flor-Essence. Innemen op de nuchtere maag, steeds een half uur vóór het eten en vlak voor het slapen gaan. Na openen koel bewaren en binnen de 3 weken gebruiken.

Flor-Essence kan ook zonder problemen worden gebruikt wanneer u in chemotherapie bent of bestraald wordt.

Ingrediënten FMD Flor-Essence Dry

Gezuiverd water, Grote Klit (Artium lappa L.), Schapenzuring (Rumex acetosella L.), Rode iep (Ulmus rubra Muhl.), Gladgesteeld vingerwier (Laminaria digitata (Hudson) J.V. Lam), Gezegdende distel (Cnicus benedictus L.), Witte waterkers (Nasturtium officinale R. Brown), Rode klaver (Trifolium pratense L.), Russische rabarberwortel (Rheum palmatum L.).
 

Grote Klis (Arctium Lappa)
Schapezuring (Rumex Acetosella)  
Witte Waterkers (Nasturtium Officinale)
Rode Klaverbloesem (Trifolium Pratense)
Bruinalg (Laminaria Digitata)
Rode Iep (Ulmus Rubra)
Russische Rabarber (Rheum Palmatum)
Gezegende Distel (Carduus Benedictus)

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.
 
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
€ 30,95
€ 27,86
(€ 44,22 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Fmd flor-essence dry

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Komt goedkoper uit dan een fles. Natuurlijk kruipt er wel tijd in om het te maken. Neem het nu paar weken de bereide om het eens te proberen en tevreden van. Hopelijk beschermd het me tegen kanker. Heel veel positieve reacties gelezen op internet. Proberen waard !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flor-Essence is een geweldige detox die ik regelmatig gebruik. Ik neem Flor-Essence of Canadian essence (is hetzelfde) in zakjes om zelf te maken wat zeer eenvoudig is en aangenaam van smaak. -
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bereid de flor-essence kruidenthee makkelijk zelf. Duidelijke beschrijving bijgevoegd.In navolging van 2 kant en klare flessen flor-essence kan ik mijn thee hierin prima in de koelkast bewaren en dagelijks gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij gebruiken de onderhoudsdosis ik voel me er echt beter door!ook mijn man is lang zo moe niet meer De huid voelt zachter aan en ik heb het gevoel dat mijn weerstand ook sterk verbeterd is.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb veel gelezen over dit product en ik denk dat ik erg goed zal zijn. Maar de levering kostte tijd voor de fout Courier dus een slechte service. Het duurde bijna acht dagen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer snelle levering! Flor Essence is zeer aangenaam om in te nemen! Mijn familie in Zwitserland gebruikt het al erg lang en ze voelen zich beter, minder pijn door artrose. Ik zoek vooral iets om mijn organen te reinigen en natuurlijk voor artrose. Het is zeker dat ik Flor Essence opnieuw ga bestellen, ik raad iedereen aan om een kuur te doen van Flor Essence.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man gebruikt dit al enkele jaren, mijn moeder sinds een paar maanden en ze zijn er heel erg tevreden over. En het is heel erg fijn dat ik het kan bestellen en betalen voor mijn moeder en dat het bij haar afgeleverd wordt.

FMD Flor-Essence Dry kopen

Je kan FMD Flor-Essence Dry van het merk Flor-Essence, geproduceerd door OJIBWA-DE ROECK , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Flor-Essence