€ 30,99
€ 22,62
(€ 22,62 / l)
Bespaar 27% (€ 8,37)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Flora Balance

Een evenwichtige darmflora is van essentieel belang voor een normale darmwerking, een goed functionerend afweersysteem en een optimaal energieniveau. Een optimale darmwerking is immers een noodzakelijke voorwaarde om de nutriënten uit ons voedsel efficiënt te kunnen opnemen en de absorptie van vitamines en mineralen mogelijk te maken. Door de inname van minder gezonde voeding, stress en de inname van bepaalde geneesmiddelen (antibiotica) kan het evenwicht in onze darmflora verstoord raken, dit noemt men dysbiose. Deze dysbiose uit zich vaak door spijsverteringsproblemen, moeheid en een minder goed functionerend afweersysteem. In deze omstandigheden is het nodig om het evenwicht in de darmflora opnieuw te herstellen.
Flora Balance is een vloeibaar levend microbiologisch voedingssupplement, met een unieke gepatenteerde samenstelling, ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen over probiotica. Flora Balance bevat volgende gunstige melkzuurstammen: lactobacillus brevis en lactobacillus buchneri.
Flora Balance bevat maar liefst 4 miljard van deze levende gunstige melkzuurstammen per ml vloeistof. Onderzoek toonde bovendien aan dat slechts 4,5 miljoen per ml van deze melkzuurstammen door het maagzuur bij inname worden gedood. De overgrote meerderheid overleeft dus de doortocht door de maag.

Gebruik van Natural Energy Flora Balance

40ml (aperitiefglaasje of drie soeplepels) per dag innemen, liefst ’s avonds voor het slapengaan en minstens één uur na de laatste maaltijd.
De behandeling dient minimum twee maanden worden aangewend.
Bij ernstige darmstoornissen is het aangewezen om de eerste maand 40ml zowel ’s morgens als ’s avonds in te nemen. De ochtenddosis wordt dan het beste nuchter ingenomen.
De aanbevolen dagelijkse in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Bijwerkingen van Natural Energy Flora Balance

Bij het gebruik van FLORA BALANCE zijn geen schadelijke gevolgen gekend. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Waarschuwing

Op een droge en koele donkere plaats afgesloten bewaren (15-25 ºC). Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 30,99
€ 22,62
(€ 22,62 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy flora balance

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had al een hele tijd last van slecht werkende darmen met verstopping tot gevolg. Naturalis Energy flora balance zit boordevol met probiotica die de darmflora terug in balans brengen. Na enkele dagen voelde ik al de positieve werking op mijn darmen. Ik en mijn darmen zijn heel tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na slechts één week al een duidelijk verschil merkbaar. De smaak is wat wennen in het begin maar er bestaan viezere smaken. Absoluut een blijver! Want mijn darmen zijn er blij mee!
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Heb ik al de heel fles opgemaakt en nog steeds dat is mij niet duidelijk als dat werk, misschien voor het verwachte effecten zou moeten meer van dit product op. Het smaak van Flora Balance is zuur en ik heb de indruk dat het gewoon appelazijn is maar 10 keer duurder!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flora Balance brengt de rust terug in mijn darmen en ik heb veel minder last van een opgeblazen gevoel! Zorgt samen met spirulina-chorella voor een vlotte stoelgang terwijl ik vroeger altijd last had van consipatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben heel tevreden over dit product. Ook de vlotte levering en de verlaagde prijzen en een niet beschadigde verpakking, zijn een must om via Farmaline te bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden met de geleverde producten . De koerier was zeer vriendelijk . De producten waren degelijk verpakt, zodanig dat ze onbeschadigd bij mij afgeleverd werden .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dat een goede darmflora van onschatbare waarde is, is algemeen bekend. Momenteel neem ik medicatie voor osteoporose. Aangezien darmaandoeningen een verminderde kalkopname veroorzaken ben ik gestart met Flora Balance. Zo wik ik mezelf een optimale darmwerking garanderen. Floral Balance is zeer eenvoudig in gebruik en raad ik ten zeerste aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Evenwichtig voor de darmen. Zowel voor pijn, als voor een vlotte ontlasting. Een avond vergeten te nemen, andere dag terug problemen. Ik ben zeer tevreden en zal het blijven nemen. De bestelling en levering ging van een leien dakje. Prima
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De geur van het product is zeer storend, maar smaakt niet als het verdund wordt in appelsap, dus dat is het belangrijkste. A priori zeer effectief voor mij. Beste.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product. Het heeft de bijzonderheid van vloeibaar te zijn en daalt daarom snel af in het spijsverteringskanaal. En hij heeft een aantal interessante probiotische stammen. Ik ben er zeer tevreden mee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over het product op aanraden van mijn chirurg na ingreep van een darmvernauwing met een ontsteking,voel ik me veel beter( een zure smaak)
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ZEER ZURE SMAAK (SMAAK DICHT BIJ APPELAZIJN) ZO MOEILIJK TE DRINKEN ALS HET IS VERDUNNEN. NIET OVERTUIGD DOOR DE EFFECTIVITEIT VAN CONSTIPATIE
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor mij is dit een uitstekende dagcreme, ik doe elke ochtend een dipje aan het gezicht en zo ben ik de hele dag tip en ook beetje beschermd voor de zon
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gewoon goed denk ik; Ik neem dit op aanraden van mijn arts en mijn stoelgang is wel beter tot goed te noemen sinds ik dit dagelijks neem. Ik zal dit dus zeker nog een tijdje nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product, brengt je darmflora volledig terug in balans. Ik had last van een lekkende darm en is dankzij Flora Plus verholpen en heb geen klachten meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flora Balance helpt en ondersteunt de darmflora . samen met mucopure is dit een fantastisch product . Iedere fles heeft een eigen smaak , de ene is al wat zuurder dan de andere . Maar toch aangenaam fris .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is nog te vroeg om het echt te beoordelen omdat je het eigenlijk vrij lang moet nemen. Ik neem het samen met mucopur tegen zware vermoeidheid op aanraden van een vriendin, na 1,5 w denk ik toch een klein verschil te merken, Ondanks men zegt dat de smaak een beetje raar is is dit voor mij vanaf dag 1 geen probleem geweest! Ik heb het er helemaal niet moeilijk mee.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik heb altijd last gehad van constipatie en winderigheid sinds ik jong was. Vandaag neem ik drie eetlepels in de avond van dit product en alles is weer normaal.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebrek aan energie bij een uitputtingsdepressie kan ook voorkomen worden met een aangepaste behandeling die leidt tot een betere werking van het spijsverteringsstelsel;gebruik sedert jaren flora balance met succes in deze optiek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product, vanaf ik het neem kan ik elke dag zonder problemen naar het toilet. En voelt het in mijn darmen ook beter.een aanrader voor iedereen die met slechte darmen zit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  perfect in combinatie met mucopure om de darmfunctie te ondersteunen. elke avond een shotglaasje drinken voor het slapengaan en je merkt na een week al een verschil
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Je moet dit product een tijdje nemen voor je er echt effect van hebt. Voorlopig is mijn stoelgang wel veranderd (niet in goede zin, eerder geconstipeerd) maar ik ga ervanuit dat dit bij het proces hoort (hoewel mijn arts zei dat dat niet echt de bedoeling was). De smaak is een beetje bijzonder, maar dat went snel
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben dit product nog niet lang genoeg aan het innemen om te weten of het helpt, ik vind wel dat het zurig is en ik weet niet of het maar een gedacht is maar ik had direct pijn aan mijn tanden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het was mijn dokter die me vertelde om dit voedingssupplement in te nemen na enkele tests. Florabalans helpt me elke dag! Ik raad je aan om een kleine schep te kopen om het exacte bedrag te nemen. ;)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  's avond voor we slapen gaan neem we een klein aperitief glaasje ervan dat is ongeveer 40 ml ervan en dat is goed voor de werking van onze darmen. 6 maanden mogen wij er kuur doen van dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed middel tegen buikkrampen en buikpijn. Als ik overdadig gegeten heb of als ik met een opgeblazen gevoel zit, helpt flora balance binnen heel korte tijd om alles terug in orde te brengen. Op dagelijkse basis 's avonds flora balance innemen geeft een positief effect op lange termijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wordt door mijn echtgenote genomen en zij voelt er zch goed bij.Aanbevolen na een maag en darmonderzoek. Zal zeker dit product aanbevelen aan mensen die maag en darmproblemen hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  in het begin is het een beetje wennen aan de iets zuurdere smaak maar na even best te doen. Een goede probiotica om mijn darmen in balans te brengen. Mooie combinatie met Mucopure
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flora Balance heeft geen lekkere smaak maar die verdwijnt heel snel, absoluut betere darmwerking na enkele dagen voor mij reeds voelbaar vooral door minder opgeblazen gevoel en daarmee gepaard gaande opvallende vermindering winderigheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij alvast posietiefe resultaten met natural energy Flora Balance. Dank zij mijn huisarts heb ik de produkten leren kennen en voel me daar goed mee.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit werd voorgeschreven door de homeopatische arts voor de darmflora : sinds ik dit product neem, werkt mijn spijsvertering super en heb ik reuzehonger. Intussen blijkt dat enkele van mijn voedingsintoleranties aan het verdwijnen zijn. Voor mij betekent het een doorbraak in een lange zoektocht...

Natural Energy Flora Balance kopen

Je kan Natural Energy Flora Balance van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora