€ 49,98
€ 33,74
(€ 33,74 / l)
Bespaar 32% (€ 16,24)

Omschrijving van Floradix Elixir 2e -50%

Omdat het lichaam kan zelf geen ijzer aanmaken, moeten we het dagelijks via de voeding binnenkrijgen. De dagelijks benodigde hoeveelheid ijzer hangt af van de leeftijd en het geslacht. Vrouwen hebben vaak een hogere behoefte aan ijzer dan mannen. IJzer is van groot belang voor de aanmaak van rode bloedlichaampjes en draagt bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam. Het speelt een rol bij onze vitaliteit en energie. Een verhoogde behoefte aan IJzer kunnen vrouwen hebben in hun menstruatieperiode, tijdens de zwangerschap, kraamtijd en de periode van borstvoeding. Maar ook kinderen in de groei en sporters. Speciaal voor deze groepen is er Floradix, een kruidenelixer met ijzer dat met een gerust gevoel gebruikt kan worden. 

Floradix bevat een goed opneembare en goed verteerbare vorm van ijzer en biedt ook belangrijke voedingsstoffen zoals B-vitaminen. Het ijzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. De vitaminen B1, B2, B6 en B12 ondersteunen de energiestofwisseling en de vitamine C bevordert de opname van ijzer. Bovendien draagt vitamine C bij aan de normale functie van het immuunsysteem.

De kruiden en vruchtenconcentraten vormen een unieke samenstelling en leggen de basis voor een goede verdraagzaamheid en dragen zo bij aan het behoud van een normale stoelgang. 

Floradix ijzer-elixer is geschikt voor iedereen die ondersteuning van vitaliteit, energie en weerstand kan gebruiken: bv. tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode, kinderen in de groei, ouderen of sporters.

Indicatie

Floradix is een vloeibaar ijzer-elixir aangevuld met groente-extracten en vruchtenconcentraten dat help bij de ondersteuning van energieniveaus.

Gebruik van Floradix Elixir 2e -50%

De dagelijkse aanbevolen dosering voor: 
-Volwassene: 2 x 10 ml of 1 x 20 ml (een maatbeker) een half uur voor de maaltijd. 
-Kind: 3 - 5 jaar 5 ml per dag 6 - 12 jaar 10 ml per dag 

Vitamine C bevordert de ijzeropname, dus inname met een glas vers vruchtensap is prima. 
Voor het beste resultaat dient het elixer 3-4 weken gebruikt te worden, de tabletten 5-6 weken. Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar. Niet innemen met zwarte thee, koffie of melkproducten, want dat vermindert de ijzeropname aanzienlijk!

Ingrediënten Floradix Elixir 2e -50%

Behalve de ingrediënten in onderstaand schema bevat het elixer ook: wortel, brandnetel, spinazie, kweekwortel, angelikawortel, venkel, bruine algen, hibiscus, peren, druiven, zwarte bessen, sinaasappelschil en -sap, bramen, kersen en bieten. 

Werkstof per 20 ml % van de dagelijkse behoefte 
Ijzer 15 mg 107% 
vitamine B1 1,6 mg 114% 
vitamine B2 1,8 mg 113% 
vitamine B6 0,8 mg 40% 
vitamine B12 1,2 mcg 120% 
vitamine C 26,0 mg 33% 

Aftreksel op waterbasis (54 %) van: wortel (Daucus carota), brandnetelblad (Urtica dioica), spinazieblad (Spinacia oleracea), kweekwortel (Agropyron repens), venkelvrucht (Foeniculum vulgare), bruin alg thallus (Macrocystis pyrifera), hibiscusbloem (Hibiscus sabdariffa). Mix van vruchtensapconcentraten (29,4 %): peer, druif, zwarte bessensap, water, braam, kers, sinaasappel, biet, citroen, carobe extract, appel. Waterig gistextract, honing, waterige extracten uit rozenbottel (Rosa canina) (met 4 % vit. C),IJzer(II)gluconaat, tarwekiemextract, vitamine C (ascorbine zuur), natuurlijke aroma’s, vitamine B1 (thiamine hydrochloride), vitamine B2 (riboflavine natriumfosfaat), vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride), vitamine B12 (cyanocobalamine).

Waarschuwing

Zijn Salus elixers lactose- en gistvrij?
Alle elixers zijn lactosevrij. Alle elixers met uitzondering van Floradix Vita Kruidenelixer en Epresat Multivitamine zijn gistvrij. Alle elixers zijn geschikt voor vegetariërs. Gallexier, Pagosid-L en Salucur zijn ook geschikt voor veganisten.
€ 49,98
€ 33,74
(€ 33,74 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Floradix elixir 2e -50%

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik doe al jaren in de winter een kuur van de floradix. ik ben daar mee begonnen tijdens de zwangerschap toen ik wat ijzertekort had. in tegenstelling tot de ijzerpillen geeft deze elixir geen verstopping.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  een waar genot en een goede voedingssupplement. Vooral omdat ik voorstander ben van natuurlijke kruiden, fruit en homeopathische middelen. Ik raad het ten zeerste aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering en goed verpakt. Ik hou van de Floradix lijn of het de elixer of de tabletten ... het is een geweldige manier om ijzer toe te voegen aan een vegetarisch / veganistisch dieet.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Floradix is een geweldig product, het heeft me geholpen om het ijzer te verhogen van 4 naar 4, het geeft me energie voor de dag en houdt het ijzer op de juiste standaard
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na een bloedonderzoek dat een ijzerdeficiëntie vond, kocht ik deze drank om aan te vullen. Gemakkelijk te verteren drankje, aangename smaak, zeer goed ijzersupplement!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dat is fantastisch. De smaak is geweldig. Ik heb een fee op of, maar na anderhalve maand Floradix drinken is mijn fee de juiste. Ik ben erg blij
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product is echt een booster voor de vorm, ik voel me minder moe sinds ik het neem? Het is al de vierde sneeuwvlok, en ik ga zeker verder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  I like Floradix Elixir. The liquid has a fruit taste, and gives your body loads of Iron+ element. In addition, the price Farmaline provided is really a good deal.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product voor ijzer tekort omhoog te brengen bij mij geen probleem van verstopping wel koel bewaren na openen zeer goede prijs kwaliteit en dag na bestelling thuis geleverd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat het lichaam kan zelf geen ijzer aanmaken, moeten we het dagelijks via de voeding binnenkrijgen. De dagelijks benodigde hoeveelheid ijzer hangt af van de leeftijd en het geslacht.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit is mijn derde volledig tevreden behandeling. Ik kan de medicijnen die bloedarmoede behandelen niet meer verdragen. Met dit supplement geen maagproblemen en na analyse is mijn ferritine weer terug.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt dit elexir en voelt het telkens wanneer hij het niet correct genomen heeft. Hij is veel minder moe dan vroeger en voelt zich veel vitaler.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn moeder is 86 jaar en heeft had een erg laag H.B. Heeft eenmalig bloedtransfusie gehad. Nadien zijn we gestart met floradix 3 maal daags. En word haar bloed elk half jaar gecontroleerd. De waarden zijn nu acceptabel. En daarom zijn wij erg tevreden over het middel Floradix.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik geen enkel medisch produkt met ijzer verdraag probeer ik dit middel heb tot nu toe geen bijwerkingen en voel dat het goed werkt. Neem dit met een glas fruitsap. Nu nog afwachten op de bloeduitslagen van mijn ijzergehalte.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Floradix is een natuurlijk ijzersupplement dat ik heb leren kennen doordat ijzertabletten die de huisarts voorschreef mij darmklachten gaven. Met Floradix geen last hiervan. Voel na een kuur dat ik meer energie heb en mij minder moe voel. Alleen de aardse smaak is wat wennen in het begin.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Very good product, would buy them again. Suggest to sale the green version too. Love it , more promotion the better. Good custom service. Reply quite soon.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in te nemen, het smaakt best lekker. Het geeft weer nieuwe energie! Na ziekte een extra opkikker. Ik gebruik het nu omdat de R in de maand is.

Floradix Elixir 2e -50% kopen

Je kan Floradix Elixir 2e -50% van het merk Salus, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Summer sale of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Ijzer
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Preparaten voor sportinspanningen