€ 21,76
€ 19,58
(€ 39,16 / l)
Bespaar 10% (€ 2,18)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van FMD Flor-Essence Elixer

Flor-Essence is een verzachtende, reinigende thee die op het meest fundamentele niveau reinigt. Flor-Essence ondersteunt ,de natuurlijke zuivering en herstelling van het lichaam, langzaam en grondig. Dus niet zoals andere zuiveringsproducten die soms moeilijk te verdragen zijn. Door de reiniging stimuleert Flor-Essence uw levenskracht en stelt uw lichaam in staat met maximale doeltreffendheid te werken.

Flor Essence bevat 8 essentiële ingrediënten: 

 • Grote Klis (Arctium Lappa): Voor Flor-Essence gebruiken we enkel de wortels van gegarandeerd biologisch geteelde klis. De actieve bestanddelen bevatten 45% inuline, etherische oliën, vitamines en een grote verscheidenheid van mineralen.
 • Schapezuring (Rumex Acetosella): De actieve bestanddelen in de bladeren en de zaden worden al vele decennia gebruikt: schapezuring is dan ook bijzonder rijk aan vitamine C.
 • Witte Waterkers (Nasturtium Officinale): Deze aromatische, eetbare, wilde plant heeft een hoge voedingswaarde. Ze is rijk aan chlorophyl, vitamine A, C en K en verscheidene mineralen waaronder ijzer en jodium. Bovendien heeft het ook een ontgiftende en een versterkende werking.
 • Bruinalg: Bruinalg wordt geloofd omwille van de voedende weldaad van zijn vele mineralen. Zo is dit kruid een belangrijke bron van jodium, een mineraal dat de energieniveaus helpt bijsturen. Ook de alginaten die het bevat, hebben weldoende effecten zoals bijvoorbeeld het verhinderen van de absorptie van zware metalen.
 •  Rode Iep: De schors van de rode iep wordt zeer vaak in de volkskunde gebruikt omdat ze tannines, plantaardige gomoplossingen en bittere bestanddelen bevat.
 • Russische Rabarber: Het is bekend dat de Chinezen deze ijzerrijke wortels al sedert de oudheid inwendig en uitwendig gebruikten.
 

Indicatie

Flor' Essence® reinigt en ontgift het lichaam, activeert het immuunsysteem, behoud gezonde cellen, verhoogt de weerstand van de darmflora en zorgt voor een zuiver lichaam dat in evenwicht is.
 

Gebruik van FMD Flor-Essence Elixer

Goed schudden voor gebruik. 
U kunt Flor-Essence kant en klaar kopen of thuis bereiden. U lost de hieronder vermelde hoeveelheid op in een gelijke of dubbele hoeveelheid warm of koud water. Gebruik voor de toebereiding mineraalwater. In kleine slokjes uitdrinken.
Volwassenen: 2 x daags, 30-60 ml Flor-Essence.
Kinderen: (4 jaar en ouder): 2 x daags, 15-30 ml Flor-Essence.
Innemen op de lege maag, tot een half uur voor het eten en/of vlak voor het slapen gaan. Na openen koel bewaren en binnen de 3 weken gebruiken.

Ingrediënten FMD Flor-Essence Elixer

Gezuiverd water, Grote Klit (Artium lappa L.), Schapenzuring (Rumex acetosella L.), Rode iep (Ulmus rubra Muhl.), Gladgesteeld vingerwier (Laminaria digitata (Hudson) J.V. Lam), Gezegdende distel (Cnicus benedictus L.), Witte waterkers (Nasturtium officinale R. Brown), Rode klaver (Trifolium pratense L.), Russische rabarberwortel (Rheum palmatum L.).

Grote Klis (Arctium Lappa)
Al eeuwen lang wordt de grote klis gebruikt om het lichaam te zuiveren en te ontgiften. De Chinezen kennen er zelfs versterkende en voedende eigenschappen aan toe. Voor Flor-Essence gebruiken we enkel de wortels van gegarandeerd biologisch geteelde klis. De actieve bestanddelen bevatten 45% inuline, etherische oli�n, vitamines en een grote verscheidenheid van mineralen.
Schapezuring (Rumex Acetosella)
Schapezuring is een overblijvende plant met kleine, roodachtige bloempjes die in de weiden groeit en tot ��n meter hoog kan worden. De actieve bestanddelen in de bladeren en de zaden worden al vele decennia gebruikt: schapezuring is dan ook bijzonder rijk aan vitamine C.
Witte Waterkers (Nasturtium Officinale)
Deze aromatische, eetbare, wilde plant heeft een hoge voedingswaarde. Ze is rijk aan chlorophyl, vitamine A, C en K en verscheidene mineralen waaronder ijzer en jodium. Bovendien is ook de ontgiftende en versterkende werking van witte waterkers al jaren gekend.
Rode Klaverbloesem (Trifolium Pratense)
We gebruiken enkel de bladeren en de bloemen van gegarandeerd biologisch geteelde rode klaverbloesem. Deze overblijvende plant kan zestig centimeter hoog worden, is afkomstig uit Europa maar tiert welig in Canada.
Bruinalg (Laminaria Digitata)
Bruinalg wordt geloofd omwille van de voedende weldaad van zijn vele mineralen. Zo is dit kruid een belangrijke bron van jodium, een mineraal dat de energieniveaus helpt bijsturen. Ook de alginaten die het bevat, hebben weldoende effecten zoals bijvoorbeeld het verhinderen van de absorptie van zware metalen.
Rode Iep (Ulmus Rubra)
Deze imposante boom hoort thuis in Noord-Amerika. Hij kan een twintigtal meter hoog worden. De schors van de rode iep wordt zeer vaak in de volkskunde gebruikt omdat ze tannines, plantaardige gomoplossingen en bittere bestanddelen bevat.
Russische Rabarber (Rheum Palmatum)
Men oogst de dikke, weelderig vertakte wortels van deze grote, bebladerde, overblijvende plant pas in zijn vierde groeijaar. Het is bekend dat de Chinezen deze ijzerrijke wortels al sedert de oudheid inwendig en uitwendig gebruikten.
Gezegende Distel (Carduus Benedictus)
Dit kruid heeft zijn naam beslist niet gestolen: het heeft zich de voorbije eeuwen immers bewezen als een ware zegen voor de mensheid. Wanneer het mogelijk is, gebruiken we biologisch geteelde gezegende distel.

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

€ 21,76
€ 19,58
(€ 39,16 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Fmd flor-essence elixer

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  FMD water is formulated with organic herbs that work synergistically to create a product that is unique, mild, yet powerful. It can remove toxins from the body. It is suitable for the people who has weak body or cancer or with difficult diseases.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van. Neem het preventief om me te te beschermen tegen kanker. Vorig jaar een goedaardige borsttumor ontdekt. Hopelijk kan ik mij hiermee mij beschermen. Heel veel positieve reacties gelezen op internet. Proberen waard ! Juist nadeel dat het echt waterachtig is.. Je moet er 2 soeplepels van nemen in water met deze zijn moeilijk uit te gieten. Verlies ervan aangezien dat het te vloeibaar is en de fles is redelijk zwaar ook.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  60 ml in een kop met kokend water aangevuld nuchter inemen. Een zéér zachte wijze tot verwijderen van giften zonder je ziek te voelen tijdens de kuur. Enig minpunt kan de prijs zijn gezien 1 fles zeker niet voldoende is. Maar de kwaliteit en effectiviteit is onberispelijk dus in mijn ogen zijn geld waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken de flor essence om de vooral negatieve effecten van de chemo-medicatie te reduceren. Na een gebruik van ca 2 weken 2 x daags ca 50 ml in water is er meer energie, meer smaak, meer eetlust en het gewicht blijft op peil. Moge het ook op termijnbijdragwn aan de reducerend van de kanker-haarden .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan alleen op het ogenblik zeggen, dat alles verzorgd is toe gestuurd. Over het middel kan ik nog niet vertellen en hoop dat het de gewenste resultaten op zal leveren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende en snelle service. Vandaag besteld morgen in huis op de afgesproken tijd. Komt ook in een prijsvergelijking prima uit de bus. Zeer tevreden over de kwaliteit van het product. Ook een aanrader voor mijn vrienden en kennissen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het zelf en ook mijn paard krijgt het vanwege Cushing-syndroom voor detoxificatie. we voelen ons beter. bij het paard voor de onderteuning van lever en nieren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede recensies over Flor -Essence zijn inmiddels bekend. Het boek van Paula Bakhuis in relatie tot het gebruik van Flor -Essence is een aanrader. Op het huidige moment gebruik ik Flor -Essence een aantal weken. Mijn inziens is het in dit stadium te vroeg om een indicatie te geven over de werking van het product. In een later stadium zal ik nogmaals een recensie schrijven. Desalniettemin stemt Flor -Essence mij positief.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  este producto me ha ayudado mucho despues de mi tratamiento de quimioterapia, lo tomo dos veces al dia y la verdad hij sentido que me ayuda mucho y los seguire consumiendo por el momento personalmente me ayuda mucho
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We gebruiken Flor Essence bij een alternatieve kankerbehandeling en we hebben een groot succes. De tumor is na 4 maanden naar de aanbevolen grootte verkleind door het gebruik van Flor essence. Is het het drankje zelf of het geloof erin, het maakt niet uit! belangrijk is dat het resultaat overeenkomt!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mild van smaak, doeltreffend qua resultaat,gebruiksvriendelijk...een product die ik iedereen kan aanbevelen die begaan is met zijn eigen gezondheid of die van een ander.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel leuk product, dat echt een "push-up" is voor het immuunsysteem. Men voelt echt hoe het werkt en daardoor voelt men zich duidelijk beter. kan het warm aanbevelen!

FMD Flor-Essence Elixer kopen

Je kan FMD Flor-Essence Elixer van het merk Flor-Essence, geproduceerd door OJIBWA-DE ROECK , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Flor-Essence of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Detox