€ 21,76
€ 19,58
(€ 39,16 / l)
Bespaar 10% (€ 2,18)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van FMD Flor-Essence Elixer

Flor-Essence is een verzachtende, reinigende thee die op het meest fundamentele niveau reinigt. Flor-Essence ondersteunt ,de natuurlijke zuivering en herstelling van het lichaam, langzaam en grondig. Dus niet zoals andere zuiveringsproducten die soms moeilijk te verdragen zijn. Door de reiniging stimuleert Flor-Essence uw levenskracht en stelt uw lichaam in staat met maximale doeltreffendheid te werken.

Flor Essence bevat 8 essentiële ingrediënten: 

 • Grote Klis (Arctium Lappa): Voor Flor-Essence gebruiken we enkel de wortels van gegarandeerd biologisch geteelde klis. De actieve bestanddelen bevatten 45% inuline, etherische oliën, vitamines en een grote verscheidenheid van mineralen.
 • Schapezuring (Rumex Acetosella): De actieve bestanddelen in de bladeren en de zaden worden al vele decennia gebruikt: schapezuring is dan ook bijzonder rijk aan vitamine C.
 • Witte Waterkers (Nasturtium Officinale): Deze aromatische, eetbare, wilde plant heeft een hoge voedingswaarde. Ze is rijk aan chlorophyl, vitamine A, C en K en verscheidene mineralen waaronder ijzer en jodium. Bovendien heeft het ook een ontgiftende en een versterkende werking.
 • Bruinalg: Bruinalg wordt geloofd omwille van de voedende weldaad van zijn vele mineralen. Zo is dit kruid een belangrijke bron van jodium, een mineraal dat de energieniveaus helpt bijsturen. Ook de alginaten die het bevat, hebben weldoende effecten zoals bijvoorbeeld het verhinderen van de absorptie van zware metalen.
 •  Rode Iep: De schors van de rode iep wordt zeer vaak in de volkskunde gebruikt omdat ze tannines, plantaardige gomoplossingen en bittere bestanddelen bevat.
 • Russische Rabarber: Het is bekend dat de Chinezen deze ijzerrijke wortels al sedert de oudheid inwendig en uitwendig gebruikten.
 

Indicatie

Flor' Essence® reinigt en ontgift het lichaam, activeert het immuunsysteem, behoud gezonde cellen, verhoogt de weerstand van de darmflora en zorgt voor een zuiver lichaam dat in evenwicht is.
 

Gebruik van FMD Flor-Essence Elixer

Goed schudden voor gebruik. 
U kunt Flor-Essence kant en klaar kopen of thuis bereiden. U lost de hieronder vermelde hoeveelheid op in een gelijke of dubbele hoeveelheid warm of koud water. Gebruik voor de toebereiding mineraalwater. In kleine slokjes uitdrinken.
Volwassenen: 2 x daags, 30-60 ml Flor-Essence.
Kinderen: (4 jaar en ouder): 2 x daags, 15-30 ml Flor-Essence.
Innemen op de lege maag, tot een half uur voor het eten en/of vlak voor het slapen gaan. Na openen koel bewaren en binnen de 3 weken gebruiken.

Ingrediënten FMD Flor-Essence Elixer

Gezuiverd water, Grote Klit (Artium lappa L.), Schapenzuring (Rumex acetosella L.), Rode iep (Ulmus rubra Muhl.), Gladgesteeld vingerwier (Laminaria digitata (Hudson) J.V. Lam), Gezegdende distel (Cnicus benedictus L.), Witte waterkers (Nasturtium officinale R. Brown), Rode klaver (Trifolium pratense L.), Russische rabarberwortel (Rheum palmatum L.).

Grote Klis (Arctium Lappa)
Al eeuwen lang wordt de grote klis gebruikt om het lichaam te zuiveren en te ontgiften. De Chinezen kennen er zelfs versterkende en voedende eigenschappen aan toe. Voor Flor-Essence gebruiken we enkel de wortels van gegarandeerd biologisch geteelde klis. De actieve bestanddelen bevatten 45% inuline, etherische oli�n, vitamines en een grote verscheidenheid van mineralen.
Schapezuring (Rumex Acetosella)
Schapezuring is een overblijvende plant met kleine, roodachtige bloempjes die in de weiden groeit en tot ��n meter hoog kan worden. De actieve bestanddelen in de bladeren en de zaden worden al vele decennia gebruikt: schapezuring is dan ook bijzonder rijk aan vitamine C.
Witte Waterkers (Nasturtium Officinale)
Deze aromatische, eetbare, wilde plant heeft een hoge voedingswaarde. Ze is rijk aan chlorophyl, vitamine A, C en K en verscheidene mineralen waaronder ijzer en jodium. Bovendien is ook de ontgiftende en versterkende werking van witte waterkers al jaren gekend.
Rode Klaverbloesem (Trifolium Pratense)
We gebruiken enkel de bladeren en de bloemen van gegarandeerd biologisch geteelde rode klaverbloesem. Deze overblijvende plant kan zestig centimeter hoog worden, is afkomstig uit Europa maar tiert welig in Canada.
Bruinalg (Laminaria Digitata)
Bruinalg wordt geloofd omwille van de voedende weldaad van zijn vele mineralen. Zo is dit kruid een belangrijke bron van jodium, een mineraal dat de energieniveaus helpt bijsturen. Ook de alginaten die het bevat, hebben weldoende effecten zoals bijvoorbeeld het verhinderen van de absorptie van zware metalen.
Rode Iep (Ulmus Rubra)
Deze imposante boom hoort thuis in Noord-Amerika. Hij kan een twintigtal meter hoog worden. De schors van de rode iep wordt zeer vaak in de volkskunde gebruikt omdat ze tannines, plantaardige gomoplossingen en bittere bestanddelen bevat.
Russische Rabarber (Rheum Palmatum)
Men oogst de dikke, weelderig vertakte wortels van deze grote, bebladerde, overblijvende plant pas in zijn vierde groeijaar. Het is bekend dat de Chinezen deze ijzerrijke wortels al sedert de oudheid inwendig en uitwendig gebruikten.
Gezegende Distel (Carduus Benedictus)
Dit kruid heeft zijn naam beslist niet gestolen: het heeft zich de voorbije eeuwen immers bewezen als een ware zegen voor de mensheid. Wanneer het mogelijk is, gebruiken we biologisch geteelde gezegende distel.

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

€ 21,76
€ 19,58
(€ 39,16 / l)

Laatste reviews en ervaringen met FMD Flor-Essence Elixer

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  FMD water is formulated with organic herbs that work synergistically to create a product that is unique, mild, yet powerful. It can remove toxins from the body. It is suitable for the people who has weak body or cancer or with difficult diseases.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Zeer tevreden van. Neem het preventief om me te te beschermen tegen kanker. Vorig jaar een goedaardige borsttumor ontdekt. Hopelijk kan ik mij hiermee mij beschermen. Heel veel positieve reacties gelezen op internet. Proberen waard ! Juist nadeel dat het echt waterachtig is.. Je moet er 2 soeplepels van nemen in water met deze zijn moeilijk uit te gieten. Verlies ervan aangezien dat het te vloeibaar is en de fles is redelijk zwaar ook.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  60 ml in een kop met kokend water aangevuld nuchter inemen. Een zéér zachte wijze tot verwijderen van giften zonder je ziek te voelen tijdens de kuur. Enig minpunt kan de prijs zijn gezien 1 fles zeker niet voldoende is. Maar de kwaliteit en effectiviteit is onberispelijk dus in mijn ogen zijn geld waard.

  Was deze beoordeling nuttig?

FMD Flor-Essence Elixer kopen

Je kan FMD Flor-Essence Elixer van het merk Flor-Essence, geproduceerd door OJIBWA-DE ROECK , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Flor-Essence of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Detox