Evasin Foliumzuur 28 capsules

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 4,49
€ 4,04
Bespaar 10% (€ 0,45)
Promotie

Omschrijving van Evasin Foliumzuur

Evasin foliumzuur

- Foliumzuur draagt bij tot de groei van het ongeboren kindje tijdens de zwangerschap, draagt bij tot een normale bloedvorming en helpt bij vermoeidheid

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule: 
Foliumzuur 400 mcg (200% *RI)
*RI - Referentie Inname

Ingredienten
Zonnebloemolie, rundergelatine, geleermiddel (glycerol), verdikkingsmiddel (bijenwas), water, kleurstoffen (titaandioxide, ijzeroxide), pteroylmonoglutaminezuur.

Gebruik
Dagelijks 1 capsule met ruim water innemen, bij voorekur tijdens de maaltijd. 
Begin met het gebruik van Evasin 4 weken voor de conceptie (of vanaf het ontstaan van de zwangerschapswens) en houd dit vol tot en met 8 weken na de conceptie. Ook als de zwangerschap net geconstateerd is en van te voren geen foliumzuur gebruikt is, is het raadzaam alsnog Evasin dagelijks te gebruiken tot en met 8 weken na de conceptie (= 10 weken na de eerste dag van de laatste menstruatie).

Fabrikant:
Vemedia B.V.
Verrijn Stuartweg 60
1112 AX Diemen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

€ 4,49
€ 4,04

Evasin Foliumzuur kopen

Je kan Evasin Foliumzuur van het merk Evasin , geproduceerd door Vemedia BV (Vision) , bestellen in Nederland bij FARMALINE