€ 13,95
€ 12,55
Bespaar 10% (€ 1,40)
Promotie

Omschrijving van Forté Pharma Energie Power Acérola

Rijk aan vitamine C van natuurlijke oorsprong, Energie Acerola is ideaal tegen plotselinge vermoeidheid. Deze oplossing op natuurlijke basis wordt aangeboden in heerlijke kauwtabletten met rodevruchtensmaak.

De acerola is een van de vruchten met een zeer groot gehalte aan vitamine C. Dit kleine rode kersje dat in de vrije natuur voorkomt in de tropische regionen van Zuid-Amerika biedt inderdaad 20 tot 30 keer meer vitamine C dan een sinaasappel. Een tablet ENERGIE ACEROLA heeft een heerlijke rodevruchtensmaak en biedt u 120 mg vitamine C of 150% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Indicatie

Kies voor natuurlijke vitamine C!

Gebruik van Forté Pharma Energie Power Acérola

Eet elke ochtend een tablet. Programma van 60 dagen, herhalen indien nodig.

Ingrediënten Forté Pharma Energie Power Acérola

Acerola is een buitengewone natuurlijke bron van vitamine C en biedt u 20 tot 30 keer meer van deze vitamine dan een sinaasappel. Een tablet Energie Acérola biedt 200% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) vitamine C en heeft een lekkere smaak van rode vruchten. 480mg Acerola brengen 120mg natuurlijke vitamine C op.

Bijwerkingen van Forté Pharma Energie Power Acérola

Bevat een bron van fenylananine. Overmatig gebruik kan laxatieve effecten hebben.

Waarschuwing

- Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
- Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar wordt afgeraden dit product te nemen zonder een dokter te raadplegen.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Een voedingssupplement kan niet in de plaats worden gesteld van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze. Aarzel niet om uw apotheker om raad te vragen. 
€ 13,95
€ 12,55

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma Energie Power Acérola

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullnonenonenonenone
  1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Teleurgesteld

  Ik kocht de acerola als een juvamine om de twee te combineren, want ik was erg moe, zonder toon en ik sliep zelfs gedurende de dag helaas niet een effect op mij ik ben nog steeds zo moe als voorheen en blijft om het te nemen ondanks alles in de hoop dat op de lange termijn het zal werken moet ik zien nadat de ik al 1 tablet van elk en is net begonnen met de tweede zullen we veel later zien.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Lekker

  Gemakkelijk in gebruik. Lekkere smaak en dus aangenaam in gebruik. Geen slechte nasmaak wat het toedienen aan kinderen vergemakkelijkt. Voordelig in 60verpakking. wat pluspunt s in het budget..

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  vitamine- en energielevering, een Acerola kuur geeft je een tijdje toniciteit, de smaak is aangenaam en de dagelijkse inname is geen beperking

  Was deze beoordeling nuttig?

Forté Pharma Energie Power Acérola kopen

Je kan Forté Pharma Energie Power Acérola van het merk Forté Pharma , geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Black Friday deals of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid