€ 28,80
€ 23,04
Bespaar 20% (€ 5,76)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Forté Pharma Calorilight

CaloriLight is een hulpmiddel bij het afslanken voor lekkerbekken die hun lijn wensen te behouden en voor iedereen die regelmatig zakenlunches heeft of naar feestjes gaat. De natuurlijke actieve bestanddelen laten u toe uw calorie-inname tijdens maaltijden onder controle te houden.

CALORILIGHT is een voedingssupplement met natuurlijke actieve bestanddelen. Zijn formule is gebaseerd op FIBROCAPTOL, een exclusieve combinatie van sinaasappel- en cacaovezels met een sterk vermogen om vetten te absorberen. 

Indicatie

Een voedingssupplement dat 50% van de caloriën die zich in uw maaltijd bevinden opvangt.

Gebruik van Forté Pharma Calorilight

- 2 capsules innemen bij de maaltijd die u wenst te ‘verlichten’ (1, 2 of 3 maal per dag). Naar gelang van het overgewicht van de persoon en het caloriegehalte van de voorziene maaltijd, is het mogelijk om 4 capsules in één keer te nemen. 
- CaloriLight mag ook onafgebroken worden gebruikt. In een miniblisterverpakking, handig en makkelijk om overal mee te nemen!

Waarschuwing

- Een voedingssupplement kan niet in de plaats worden gesteld van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze. Respecteer de gebruiksaanwijzing. 
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. 
- Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies. 
- Buiten bereik van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel. 
- Zonder gluten, zonder ggo's.
€ 28,80
€ 23,04

Laatste reviews en ervaringen met Forté pharma calorilight

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Verpakt per 6 capsules, wat het makkelijk maakt om mee te nemen. Voor het overige : effectief. Wat betreft prijs / kwaliteitsvertoning : door grotere verpakking, aan te kopen is voordeliger.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een gemengde beoordeling, omdat ik niet weet of het werkt, of het echt effectief is. Zeker is dat ik gewicht verlies, maar ik doe het ook - zoals ik dat al 40 jaar doe! - vol inspanning. Ik neem calorilight als ik naar een restaurant ga, als een maaltijd zwaarder is. Het handelt in ieder geval naar het goede geweten! Dat is iets!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  dit product past bij mij, de dosering is correct, wanneer te vet geëlimineerd en gewicht voorwaarden. dit product is geschikt voor stevige maaltijden en vol vet en koolhydraten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb de indruk dat ondanks een behoorlijk aantal "guilty pleasure" maaltijden het gewicht stabiel blijft. Ik voel me vrij veilig dankzij de info die me toestond op te zoeken welke iingrëdienten er in het product zitten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je l'utilise lors d'un repas plus copieux ou d'une sortie au restaurant. Cela me permet de ne pas prendre de poids. Satisfaite du produit, je le recommande!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Forté farma calorilichtcapsules zijn echt zeer effectief. Ik neem ze elke keer als ik een te grote maaltijd eet en ik merk dat ze een effect hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is efficiënt zonder bijwerkingen, mijn visceraal vet is van 5 naar 4 gegaan op 1 week tijd, ondertussen sport ik en stijgt mijn spiermassa.echt een zeer goed product! Lo
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  wij zijn tevreden met het product dat overeenkomt met wat wij zochten. Aantrekkelijke prijs en ontegensprekelijk aantrekkelijk in vergelijking met de concurrentie.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een beetje afgevallen op bijna 2 weken maar dat is ook in combinatie met gezonder eten en fitness. Ik heb wel de indruk dat ik vlotter naar de wc kan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Forté Pharma calorilight capsules helpen echt wel om je weegschaal een beetje in toom te houden bij periodes met meer etentjes tijdens vakanties enzo. Enige nadeel is dat het wat diarree kan uitlokken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  forté pharma calorilight is ideaal om in te nemen als je een zware maaltijd gaat eten (denk frietjes, pizza, kaasplank e.d.). Een goed middel om calorie-inname te beperken zonder diarree of buikkrampen, gewoon vlotte stoelgang.
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Nou, ik ben niet erg overtuigd van dit product. Ik had meer verwacht, maar het kan afhangen van hoe het lichaam reageert. Ik kom misschien nog eens terug om te kijken of het langer kan duren om resultaten te krijgen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit nu zo'n 2 weken en ik vind dit echt een geweldig product.. ik pak ze in combinatie met xls koolhydraten en xls vetten.. neem ze enkel savonds bij de zware maaltijd en ik voel echt duidelijk verschil.. geen opgeblazen gevoel meer en snachts als ik wakker word lijkt het of ik zonder avondeten naar bed ben gegaan.. en het mooie is dat je nergens trek in hebt! Ik zal het zeker blijven gebruiken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het geprobeerd maar heb een heel zwaar gevoel op mijn maag. het heeft eerder iets te maken met mijn maag want die is super gevoelig! bij de juiste persoon, een goed product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk om mee te nemen dankzij de kleine blitser,ik ben al 2 kg vermagert , ik neem ze telkens ik een vettere maaltijd eet, of frietjes van de frituur
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Calori light al enkele jaren en vind het een goed product.ik zie ook meteen een verschil als ik het een paar dagen niet inneem,ook is het gemakkellijk verpakt en handig om mee te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het enige supplement dat bij mij echt lijkt te werken. Na een vrij calorierijke maaltijd, hou ik mijn gewicht op peil dank zij Calorilight. En de handige dosis, erg practisch !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt goed mits een correcte en gezonde voedingsgewoonte. Is wel wat duur, zeker omdat het goed is toch enige tijd dit product te gebruiken volgens mij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het lijkt te werken zonder bijwerkingen ! Zal het zeker aanraden bij anderen. Ik heb gemerkt dat ik grote porties kan eten zonder gewicht bij te komen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit lijkt inderdaad wel te werken. Als ik wat meer eet, of wat vettigs wil eten, dan kom ik er niet van bij. Ook handig dat je deze voor óf na het eten kan innemen, zodat je nog een extra kan nemen als je wat meer gesnoept hebt.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben pas begonnen met calorilight, heb wel het gevoel dat het iets werkt, minder opgeblazen gevoel. Nog eventjes afwachten of het echt resulstaat levert.

Forté Pharma Calorilight kopen

Je kan Forté Pharma Calorilight van het merk Forté Pharma, geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vetabsorbeerders