€ 18,00
€ 16,20
Bespaar 10% (€ 1,80)

Omschrijving van Forté Pharma Calorilight

CaloriLight is een hulpmiddel bij het afslanken voor lekkerbekken die hun lijn wensen te behouden en voor iedereen die regelmatig zakenlunches heeft of naar feestjes gaat. De natuurlijke actieve bestanddelen laten u toe uw calorie-inname tijdens maaltijden onder controle te houden.

CALORILIGHT is een voedingssupplement met natuurlijke actieve bestanddelen. Zijn formule is gebaseerd op FIBROCAPTOL, een exclusieve combinatie van sinaasappel- en cacaovezels met een sterk vermogen om vetten te absorberen. 

Indicatie

Een voedingssupplement dat 50% van de caloriën die zich in uw maaltijd bevinden opvangt.

Gebruik van Forté Pharma Calorilight

- 2 capsules innemen bij de maaltijd die u wenst te ‘verlichten’ (1, 2 of 3 maal per dag). Naar gelang van het overgewicht van de persoon en het caloriegehalte van de voorziene maaltijd, is het mogelijk om 4 capsules in één keer te nemen. 
- CaloriLight mag ook onafgebroken worden gebruikt. In een miniblisterverpakking, handig en makkelijk om overal mee te nemen!

Ingrediënten Forté Pharma Calorilight

INGREDIËNTEN (mg voor 6 capsules): cacaovezels (Theobroma cacao) (960), sinaasappelvezels (Citrus aurantium dulcis) (960), capsule [gelatine, voedingskleurstoffen (E171, E102, E132)], antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat)

Waarschuwing

- Een voedingssupplement kan niet in de plaats worden gesteld van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze. Respecteer de gebruiksaanwijzing. 
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. 
- Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies. 
- Buiten bereik van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel. 
- Zonder gluten, zonder ggo's.
€ 18,00
€ 16,20

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma Calorilight

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  een echte must haven, pannekoek, frietjes, pizza, pasta? ALTIJD heb ik mijn klein blister bij de hand, en als ik eens wil zondigen dan neem ik mijn calorilight erbij om mijn maaltijd te verlichten, geen neveneffect want dat is wel belangrijk ;

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik gebruik de Forté Pharma Calorilight telkens na een calorierijke maaltijd en dankzij de handige dosis is het ideaal mee te nemen op restaurant. Ik heb veel minder een opgeblazen gevoel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  eerste maal meegenomen op vakantie en geen last gehad van opstoppingen. Bij zware maaltijd ingenomen en geen grammetje bijgekomen tijdens mijn weekje vakantie

  Was deze beoordeling nuttig?

Forté Pharma Calorilight kopen

Je kan Forté Pharma Calorilight van het merk Forté Pharma , geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vetabsorbeerders
Afslanken > Combinatiepreparaten