€ 24,95
€ 22,46
Bespaar 10% (€ 2,49)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Forté Pharma Expert Haarverlies Men

Expert Haar Men is een voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld werd om haaruitval geassocieerd met alopecia androgenetica op natuurlijke wijze en zonder bijwerkingen te bestrijden. 
Driedubbele werking : KRACHT VITALITEIT EN GROEI*
*Biotine en zink dragen bij aan het behoud van een normale haardos. Vitamine B6 draagt bij tot een normale cysteïnesynthese.

Expert Haar Men bevat plantaardige extracten die de productie van 5-α-reductase afremmen (Serenoa Serrulata en Prunus africana) alsook een extract van Urticaria dioïca die op het enzym aromatase werkt. Hun werking wordt vervoledigd door vitamine B5, die de groei van het haar stimuleert, en vitamine B6, B8 en MSM die het synthese van cysteïne en dus keratine bevorderen. De aanwezigheid van vitamine B3 draagt bij tot een betere microcirculatie.

Indicatie

Bestrijdt haaruitval op natuurlijke wijze.

Gebruik van Forté Pharma Expert Haarverlies Men

Neem 2 capsules per dag met een groot glas water (200 ml). Gebruik voedingssupplementen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding of van een gezonde levenswijze. Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet geschikt voor zwangere vrouwen,
vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies. Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel. Vraag raad aan uw dokter of apotheker.

Ingrediënten Forté Pharma Expert Haarverlies Men

Plantaardige extracten die de productie van 5-α-reductase afremmen (Serenoa Serrulata en Prunus africana). Extract van Urticaria dioïca werkt op het enzym aromatase. Vitamine B5 stimuleert de groei van het haar. Vitamine B6, B8 en MSM bevorderen de synthese van cysteïne en keratine. De aanwezigheid van vitamine B3 draagt bij tot een betere microcirculatie.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 24,95
€ 22,46

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma Expert Haarverlies Men

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Alopecia

  Ik adviseer, haar hergroei

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Hallo Resultaat nog niet zichtbaar voor het moment, ik ben net begonnen dus het is te vroeg om een mening te geven. Ik hoop dat deze kuur aan het einde van de doos een positief resultaat geeft en mijn haar een boost geeft. Ik kijk uit naar het resultaat

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Resultaat nog niet zichtbaar op dit moment, het is nog te vroeg om een mening te geven. Ik hoop dat deze kuur aan het eind van de doos een positief resultaat zal geven en mijn haar een boost zal geven. Ik kijk er naar uit.

  Was deze beoordeling nuttig?

Forté Pharma Expert Haarverlies Men kopen

Je kan Forté Pharma Expert Haarverlies Men van het merk Forté Pharma , geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels
50+ > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen