€ 47,95
€ 29,25
Bespaar 39% (€ 18,70)
Promotie 39% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Forté Pharma Expert Hyaluronic Duo

De huid is het belangrijkste reservoir van hyaluronzuur. Een molecule hyaluronzuur is in staat om tot 1.000 keer zijn eigen gewicht in water aan te trekken en vast te houden. Hyaluronzuur is cruciaal voor de hydratatie en de zachtheid van de huid en draagt bij aan de bescherming van de huid tegen de schade die de vrije radicalen aanrichten. Met de leeftijd neemt de capaciteit van de huid om hyaluronzuur te produceren af. Ook haar capaciteit om water vast te houden neemt af met de leeftijd. Daardoor wordt de huid dunner en droger. Een oraal ingenomen supplement met hyaluronzuur helpt dus om de vermindering van de aanmaak van hyaluronzuur te compenseren die veroudering met zich meebrengt. 
*Als aanvulling draagt vitamine C bij aan de normale collageenvorming om de gewone werking van de huid te verzekeren en helpt het om de cellen te beschermen tegen oxidatiestress.

De formule van Expert Hyaluronic berust op een combinatie van twee natuurlijke bestanddelen van de huid: 150 mg hyaluronzuur, in staat om tot 1000 keer het eigen gewicht in water vast te houden en 100 mg marien collageen.
Als aanvulling draagt vitamine C bij aan de normale collageenvorming om de gewone werking van de huid te verzekeren en helpt het om de cellen te beschermen tegen oxidatiestress.

Indicatie

Een voedingssupplement met hyaluronzuur dat de huid helpt opvullen van binnenuit.

Gebruik van Forté Pharma Expert Hyaluronic Duo

- Neem een capsule met een glas water. Gebruik idealiter Expert Hyaluronic gedurende 3 maanden.
- Gebruik Expert Collagen samen met Expert Hyaluronic voor een optimaal resultaat op uw huid.

Ingrediënten Forté Pharma Expert Hyaluronic Duo

Het exclusief complex van Expert Hyaluronic werkt doeltreffend in op de tekenen van huidveroudering:
- 150 mg hyaluronzuur om de rimpels te bestrijden en om de huid te verstevigen
- 100 mg zeecollageen om de stevigheid en de vitaliteit van de huid te versterken
- Vitamine C om de collageensynthese te stimuleren

Waarschuwing

- Gebruik voedingssupplementen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding of van een gezonde levenswijze.
- Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
- Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Raadpleeg uw dokter als u zwanger bent of borstvoeding geeft.
- Niet langer gebruiken zonder medisch advies. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bevat geen gluten of allergenen.
€ 47,95
€ 29,25

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma Expert Hyaluronic Duo

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Avoir de la patience

  J'ai commencée ce traitement il y a 10 jours combiné avec oenobiol anti âge ,j'ai remarquée que ma peau est plus lumineuse, mais il est trop tôt pour ce prononcer, je n'attend pas de miracle ,mais le faite de le prendre, cela fait aussi du bien au mental, alors en attente

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  très utile en double pack

  très utile en double pack et bien plus avantageux!! A utiliser avec expert collagène pour renforcer l effet d hydratation. Ma peau est beaucoup plus nette et élastique depuis que j utilise ce produit(j 'utilise expert hyaluronique et expert collagène aussi).

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Extra boost

  Vlot in te nemen capsules. Gewoon elke dag, dus geen moeilijke memo. Voelt toch een lichte spanning in de huid. Dus de uitstraling wordt strakker. Mooie gladde look. Het is nog niet lang dat ik dit produkt neem, maar negatieve effecten heb ik zeker niet. Zeker ook niet zwaar op de maag. Ook makkelijker dan te hoeven smeren. Het effect komt van binnenuit. Ik zou dus zeggen : proberen maar. En niet opgeven. Resultaat volgt. Succes.

  Was deze beoordeling nuttig?

Forté Pharma Expert Hyaluronic Duo kopen

Je kan Forté Pharma Expert Hyaluronic Duo van het merk Forté Pharma , geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid