€ 47,95
€ 35,00
Bespaar 27% (€ 12,95)
Promotie 27% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Forté Pharma Expert Hyaluronic Duo

De huid is het belangrijkste reservoir van hyaluronzuur. Een molecule hyaluronzuur is in staat om tot 1.000 keer zijn eigen gewicht in water aan te trekken en vast te houden. Hyaluronzuur is cruciaal voor de hydratatie en de zachtheid van de huid en draagt bij aan de bescherming van de huid tegen de schade die de vrije radicalen aanrichten. Met de leeftijd neemt de capaciteit van de huid om hyaluronzuur te produceren af. Ook haar capaciteit om water vast te houden neemt af met de leeftijd. Daardoor wordt de huid dunner en droger. Een oraal ingenomen supplement met hyaluronzuur helpt dus om de vermindering van de aanmaak van hyaluronzuur te compenseren die veroudering met zich meebrengt. 
*Als aanvulling draagt vitamine C bij aan de normale collageenvorming om de gewone werking van de huid te verzekeren en helpt het om de cellen te beschermen tegen oxidatiestress.

De formule van Expert Hyaluronic berust op een combinatie van twee natuurlijke bestanddelen van de huid: 150 mg hyaluronzuur, in staat om tot 1000 keer het eigen gewicht in water vast te houden en 100 mg marien collageen.
Als aanvulling draagt vitamine C bij aan de normale collageenvorming om de gewone werking van de huid te verzekeren en helpt het om de cellen te beschermen tegen oxidatiestress.

Indicatie

Een voedingssupplement met hyaluronzuur dat de huid helpt opvullen van binnenuit.

Gebruik van Forté Pharma Expert Hyaluronic Duo

- Neem een capsule met een glas water. Gebruik idealiter Expert Hyaluronic gedurende 3 maanden.
- Gebruik Expert Collagen samen met Expert Hyaluronic voor een optimaal resultaat op uw huid.

Ingrediënten Forté Pharma Expert Hyaluronic Duo

Het exclusief complex van Expert Hyaluronic werkt doeltreffend in op de tekenen van huidveroudering:
- 150 mg hyaluronzuur om de rimpels te bestrijden en om de huid te verstevigen
- 100 mg zeecollageen om de stevigheid en de vitaliteit van de huid te versterken
- Vitamine C om de collageensynthese te stimuleren

Waarschuwing

- Gebruik voedingssupplementen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding of van een gezonde levenswijze.
- Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
- Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Raadpleeg uw dokter als u zwanger bent of borstvoeding geeft.
- Niet langer gebruiken zonder medisch advies. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bevat geen gluten of allergenen.
€ 47,95
€ 35,00

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma Expert Hyaluronic Duo

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Vaste waarde

  Ik ben gestart met dit in te nemen, met de bedoeling mijn huid een extra boost te geven. Ik nam hiervoor al collageen supplementen en zal nadat deze op zijn overschakelen naar de collageen sticks van dit merk omdat het aangeraden wordt dit samen te nemen, en ik mix liefst zo weinig mogelijk merken. Alleszins ben ik wekelijks aan het opvolgen hoe mijn huid evolueert, en de doffe teint is eindelijk weg. Ik heb het gevoel dat mijn huid er meer gehydrateerd uitziet. En dit met slechts 1 pil ‘s morgens. Ik heb geen neven effecten ervaren en voel het ook niet op mijn maag liggen, terwijl ik wel een gevoelige maag heb. Voor mij blijft het in mijn standaard routine vanaf nu, want dit effect wil ik niet meer kwijt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Achat de Forté Pharma Expert Hyaluronic

  Ve produit est utilisé par ma compagne, elle en est satisfaite. Ceci n'était pas sa première commande. La vente par 2x30 gélules est avantageuse en ce qui concerne le prix.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Une bonne cure

  Recommandée pour une bonne cure pour la peau. Elles se prennent facilement sans problème. En une semaine je n’ai pas encore des résultats complets, mais j’ai l’impression que ma peau est moins vite déshydratée.

  Was deze beoordeling nuttig?

Forté Pharma Expert Hyaluronic Duo kopen

Je kan Forté Pharma Expert Hyaluronic Duo van het merk Forté Pharma , geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid