€ 15,00
€ 13,50
Bespaar 10% (€ 1,50)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Forté Pharma Koninginnengelei 1000 Mg

Koninginnengelei is een voedend concentraat dat gecombineerd wordt met Tasmaanse honing in een ultrageconcentreerde formule die u helpt om de natuurlijke weerstand van uw lichaam te versterken!
Dit is een 100 % natuurlijk product uit de biologische teelt:
-Uitstekende smaak van natuurlijke honing
- Zonder bewaarmiddelen
- Zonder kunstmatige zoetstoffen*
* volgens de geldende reglementering in verband met de biologische productiewijze

Koninginnengelei BIO 1000 mg is de natuurlijke oplossing om uw lichaam een opkikker te geven. De ultrageconcentreerde en ultragedoseerde bioformule combineert twee actieve bestanddelen:
- Koninginnengelei: Koninginnengelei, het resultaat van een complex samenspel tussen het werk van honingbijen en de plantenwereld, is een echt voedend concentraat dat gemaakt is om de koningin te voeden zodat zij buitengewoon lang blijft leven.
- Tasmaanse biohoning: Tasmaanse honing wordt gemaakt uit Oceanische pollen, vooral uit Australië en Nieuw-Zeeland, en staat al sinds de oudheid bekend voor zijn talrijke eigenschappen.

Indicatie

Een voedingssupplement met koninginnengelei en tasmaanse honing dat helpt op de weerstand te verbeteren.

Gebruik van Forté Pharma Koninginnengelei 1000 Mg

Elke morgen 1 ampul Koninginnengelei Bio 1000 mg innemen, puur of aangelengd met water. Door de sterke concentratie is het normaal dat de gelei soms minder gemakkelijk uit de ampul vloeit. Schudden vóór gebruik.

Ingrediënten Forté Pharma Koninginnengelei 1000 Mg

Gezuiverd water, Peer sap concentraat, Koninginnengelei

Waarschuwing

- Gebruik voedingssupplementen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding of van een gezonde levenswijze. Respecteer de gebruiksaanwijzing.
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies. Aarzel niet om uw apotheker om raad te vragen.
€ 15,00
€ 13,50
Product niet verkrijgbaar

Forté Pharma Koninginnengelei 1000 Mg kopen

Je kan Forté Pharma Koninginnengelei 1000 Mg van het merk Forté Pharma , geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling koninginnebrij of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Welzijn & Gezondheid > Weerstand