€ 35,70
€ 32,13
Bespaar 10% (€ 3,57)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Forté Pharma Turboslim 24 Forte Men Duopack

Vanaf de leeftijd van dertig jaar kan het figuur van een man veranderen. De formule van Turboslim 24 Men steunt op de chronobiologie om een specifieke respons te bieden die zich op natuurlijke wijze aan de lichaamsritmes aanpast.

Het DAG-tablet combineert Paardenstaart(1), een plant die gewichtsverlies bevordert en op de eliminatiefuncties werkt, met Spaanse peper(2), die vetten helpt verbranden. Zink vult de dagwerking aan door bij te dragen aan het normale metabolisme van vetzuren. 
Het NACHT-tablet bevat Oxylia-OX™* en chroom(3) dat bijdraagt aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel. Voor een volledige werking combineert deze tablet de vitamines B6(4,5) en B9(5) met Zink(6) om de normale synthese van aminozuren en eiwitten te bevorderen. Aan de formule werden BCAA (verbonden aminozuren), molybdeen, en de vitamines B5(7) en B8(8) toegevoegd. Deze ingrediënten werken in op het normale metabolisme van de macrovoedingsstoffen. 

*Wetenschappelijke studie OXY-517-78KN/TY, Sept.2012 – 40 personen - 60 dagen. 
(1) Paardenstaart bevordert gewichtsverlies als aanvulling op een dieet en vergemakkelijkt de eliminatiefuncties. 
(2) Spaanse peper draagt bij aan de verbranding van vetten. 
(3) Chroom draagt bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel. 
(4) Vitamine B6 draagt bij aan een normaal metabolisme van eiwitten. 
(5) De Vitamines B6 en B9 dragen bij aan een normale synthese van aminozuren. 
(6) Zink draagt bij aan een normale eiwitsynthese. 
(7) Vitamine B5 draagt bij aan een normale synthese en een normaal metabolisme van steroïdehormonen. 
(8) Vitamine B8 draagt bij aan een normaal metabolisme van demacrovoedingsstoffen en een normaal energiemetabolisme.

Indicatie

Een voedingssupplement dat mannen (30+) nog sterker helpt om gewicht te verliezen.

Gebruik van Forté Pharma Turboslim 24 Forte Men Duopack

- Neem 1 wit DAG-tablet vóór het ontbijt en 1 beige NACHT-tablet vóór het avondeten met een glas water. 
- Ideaal is een kuur van één maand die herhaald kan worden.

Ingrediënten Forté Pharma Turboslim 24 Forte Men Duopack

Ingrediënten (per dagelijkse dosis)DAGtablet: vulstoffen (microkristallijne cellulose, vernet natriumcarboxmethylcellulose), droog extract van paardenstaart (Equisetum arvense L.) (100 mg), droog extract van Spaanse peper (Capsicum annuum L.) (30 mg), glansmiddelen [hydroxypropylmethylcellulose, talk, kleurstof (titaandioxyde), hydroxypropylcellulose, middellangeketentriglyceriden], antiklontermiddelen (siliciumdioxyde, magnesiumzouten van vetzuren), zinksulfaat. NACHTtablet: OXYLIA-OX™ (500 mg) [droge extracten van phaseolus (Phaseolus vulgaris L.), rozemarijn (Rosmarinus officinalis L.) en olijf (Olea europaea L.)], poeder van vertakte aminozuren (Leucine, Isoleucine, Valine, ondersteunend bestanddeel: lecithine) (120 mg), vulstoffen (microkristallijne cellulose, vernet natriumcarboxymethylcellulose), glansmiddelen [hydroxypropylmethylcellulose, kleurstoffen (titaniumdioxide, ammoniumsulfiet caramel - gluten en daarvan afgeleide - zwavelhoudende anhydriden en sulfieten, gele en rode ijzeroxide, cochenillerood, indigotine), talk, microkristallijne cellulose, middellange keten triglyceriden], antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), zinksulfaat, chroomchloride, vitamine B5 (calcium D-pantothenaat), B9 (foliumzuur), B8 (D-biotine).

Waarschuwing

- Een voedingssupplement kan niet in de plaats worden gesteld van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze. Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. 
- Buiten bereik van jonge kinderen houden. 
- Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies. 
- Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel. Koel en droog bewaren.
€ 35,70
€ 32,13
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma Turboslim 24 Forte Men Duopack

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  aangepast met een dieet, het is gemakkelijk en vooral zonder beperkingen, aanbevolen toch een minimum aan wil om ernaast een beetje lichaamsbeweging te doen, zoals ik van het lopen, het blijkt effectiever

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  1/5

  Nu na 3 weken nog echt geen verschil gezien werkt niet echt toch zeker niet bij mij. De prijs is zeker teveel voor als het niet werkt. Dit product is zoals zovele andere die niet werken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Forté Pharma Turboslim 24 Forte Men Duopack kopen

Je kan Forté Pharma Turboslim 24 Forte Men Duopack van het merk Forté Pharma , geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Forte Pharma Slimming of via de volgende categorie:
Afslanken > Mannen