€ 12,58
€ 11,32
(€ 14,15 / l)
Bespaar 10% (€ 1,26)

Omschrijving van Fortimel Extra Bosvruchten

Fortimel® Extra Orale medische bijvoeding voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Met voorzichtigheid gebruiken bij kinderen tussen 3 en 6 jaar. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Indicatie

U hebt door ziekte of fractuur behoefte aan extra eiwitten en energie? Of hebt u een verminderde eetlust en neemt u daardoor minder eiwit en energie in? Dan is Fortimel® Extra aangeraden. Fortimel® Extra is namelijk rijk aan eiwitten en energie, het is de meest geconcentreerde medische drinkvoeding op de markt.

Gebruik van Fortimel Extra Bosvruchten

Fortimel® Extra wordt aangeboden in gebruiksvriendelijke plastic flesjes van 200 ml en is verkrijgbaar in 6 lekkere smaken (vanille, koffie, chocolade, bosvruchten, abrikoos en aardbei). 4 flesjes per pack. Als aanvulling op de voeding hebt u gemiddeld 1-3 flesjes per dag nodig.

Ingrediënten Fortimel Extra Bosvruchten

nieuwe formule
€ 12,58
€ 11,32
(€ 14,15 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Fortimel Extra Bosvruchten

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Uitstekende service

  Zoals gewoonlijk, volledig tevreden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  OK

  Als de bosvruchten worden afgewisseld met de andere smaken gaat dit goed. Dit is natuurlijk een kwestie van smaak. De andere smaken zijn voor mij persoonlijk wel de voorkeur.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  We gebruiken dit al enkele jaren, niet dagelijks maar toch wekelijks. We zijn zeer tevreden over kwaliteit en smaak. Als je met andere merken vergelijkt dan heb je ook een goede prijs/kwaliteit.

  Was deze beoordeling nuttig?

Fortimel Extra Bosvruchten kopen

Je kan Fortimel Extra Bosvruchten van het merk Fortimel , geproduceerd door NUTRICIA AMN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Fortimel of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Eiwitrijke drink- en sondevoedingen
50+ > Bijvoeding > Eiwitrijke drink- en sondevoedingen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Eiwitrijke drink- en sondevoedingen