€ 32,50
€ 29,25
Bespaar 10% (€ 3,25)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Freestyle Lite Strips

FreeStyle Lite teststrips dragen bij aan een goede controle van uw diabetes. FreeStyle Lite teststrips zijn voorzien van de unieke ZipWik™ tabs.

ZipWik tabs
De ZipWik tabs zijn onder andere ontwikkeld om het bloed eenvoudiger aan te brengen op de strip. En om een snelle bloedopname te garanderen.

Bloedafname wordt pijnloos
Dankzij de FreeStyle Lite teststrips heeft u slechts 0,3 microliter bloed nodig om uw glucosewaarde te bepalen. U hoeft dus minder diep te prikken, waardoor de bloedafname vrijwel pijnloos is.

Minder foutmeldingen
Omdat het bloed beter door de FreeStyle teststrips wordt opgenomen zijn er minder foutmeldingen. Daarnaast hebben de FreeStyle lite teststrips de unieke mogelijkheid om tot 60 seconden extra bloed toe te voegen, 
wat leidt tot minder verspilde teststrips.

Compatibiliteit
De FreeStyle Lite teststrips kunnen worden gebruikt op de FreeStyle Lite, FreeStyle Freedom Lite bloedglucosemeters en het FreeStyle InsuLinx Diabetes Management Systeem.

Indicatie

FreeStyle Lite teststrips dragen bij aan een goede controle van uw diabetes.
 

Gebruik van Freestyle Lite Strips

 • Bloeddruppelvolume: 0,3 µL.
 • Testresultaat in 5 seconden
 • Plasma kalibratie in plaats van volbloed kalibratie
 • De bloeddruppel en/of de controlevloeistof wordt door de uitsparing, aan de voorkant van het gele testvenster, van de teststrip opgezogen
€ 32,50
€ 29,25

Laatste reviews en ervaringen met Freestyle Lite Strips

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Zeer handig in gebruik, je kan niet zonder als je moet regelmatig glucose waarde van uw bloed meten . Prijs voor deze strips bij Farmaline is voordeliger dan in Thuiszorgwinkel en apotheek.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  De Freestyle Lite strips zijn zonder meer van hoogwaardige kwaliteit. De service van Farmaline is van hoog niveau; je kunt zonder meer van hen op aan . We zijn daar zeer blij mee; zeker als je dringend om iets verlegen zit.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  na veel zoeken op internet kwam ik uiteindelijk op de site van farmaline dezelfde dag mijn bestelling doorgegeven en de volgende dag reeds geleverd prima service niets op aan te merken

  Was deze beoordeling nuttig?

Freestyle Lite Strips kopen

Je kan Freestyle Lite Strips van het merk Abbott Diabetes Care, geproduceerd door ABBOTT DIABETES CARE. , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeter