€ 38,99
€ 30,02
(€ 20,01 / 100 g)
Bespaar 23% (€ 8,97)
Promotie 23% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Green Magma

Een dag zonder groen? Nee, Green Magma zal het doen! Onze moderne levensstijl leidt in veel gevallen tot een ongezond voedingspatroon. Als het maar lekker, gemakkelijk, snel klaar te maken en niet al te duur is. Kant-en-klare gerechten en diepvries- en blikvoeding zijn erg in trek, evenals allerlei koekjes, chips en snoep. Er worden veel te weinig verse groenten en fruit geconsumeerd. Nochtans hebben recente studies overduidelijk bewezen dat we, om gezond te blijven, elke dag ten minste 5 porties verse groenten en fruit moeten verbruiken.

Green Magma is een geconcentreerd extract van jonge gersteblaadjes, beschikbaar in poeder (op te lossen in water) en in tabletten. De gersteblaadjes werden geteeld zonder pesticiden en zonder kunstmeststoffen volgens een bereidingsproces dat de hoogste biologische kwaliteit van alle ingrediënten garandeert.

Gebruik van Green Magma

1 koffielepel (3 g) in een half glas koud water of fruitsap, bij voorkeur voor de maaltijd 2 à 3 keer per dag

Ingrediënten Green Magma

INGREDIENTEN
Tot poeder gedroogd sap van gerstegrasblaadjes, moutdextrien (polysacharide) en volle rijst.

Waarschuwing

Sommige personen kunnen verteringsongemakken ondervinden bij het begin van de behandeling. In dit geval de dosis halveren en geleidelijk verhogen tot de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
€ 38,99
€ 30,02
(€ 20,01 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Green Magma

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Uitstekend product

  Product aanbevolen door een naturopaat als prebioticum om de darmflora te helpen herstellen en de darmwand te versterken in geval van chronische diarree. Ik ben er zeer tevreden mee.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  De klantenservice is top en na 2 dagen heb je de producten al. Zo'n bedrijven zouden er meer moeten zijn! Dankjewel Farmaline. Jullie hebben een zeer ruim aanbod wat dingen online bestellen vergemakkelijkt en we niet naar meerdere zaken moeten lopen om ze te bekomen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Ik gebruik het iedere ochtend in mijn appelsap en samen met een maaltijd vervangende shake is dit dan mijn ontbijt. Eerst deed ik het 5 dagen in de week en in het weekend niet maar nu doe ik het 7 dagen en zelfs met de feestdagen is dit mijn ontbijt omdat ik mij hier het prettigst bij voel en om mijn suiker naar beneden te krijgen en dat gaat de goede kant op.

  Was deze beoordeling nuttig?

Green Magma kopen

Je kan Green Magma van het merk Metagenics , geproduceerd door Metagenics Belgium , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn