€ 33,99
€ 26,17
Bespaar 23% (€ 7,82)
Promotie 23% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Green Magma

Een dag zonder groen? Nee, Green Magma zal het doen! Onze moderne levensstijl leidt in veel gevallen tot een ongezond voedingspatroon. Als het maar lekker, gemakkelijk, snel klaar te maken en niet al te duur is. Kant-en-klare gerechten en diepvries- en blikvoeding zijn erg in trek, evenals allerlei koekjes, chips en snoep. Er worden veel te weinig verse groenten en fruit geconsumeerd. Nochtans hebben recente studies overduidelijk bewezen dat we, om gezond te blijven, elke dag ten minste 5 porties verse groenten en fruit moeten verbruiken.

Green Magma is een geconcentreerd extract van jonge gersteblaadjes, beschikbaar in poeder (op te lossen in water) en in tabletten. De gersteblaadjes werden geteeld zonder pesticiden en zonder kunstmeststoffen volgens een bereidingsproces dat de hoogste biologische kwaliteit van alle ingrediënten garandeert.

Gebruik van Green Magma

8 tabletten per dag of zoals aanbevolen

Ingrediënten Green Magma

INGREDIENTEN PER TABLET
Tot poeder gedroogd sap van gerstegrasblaadjes, moutdextrien (polysacharide) en volle rijst.

Waarschuwing

Sommige personen kunnen verteringsongemakken ondervinden bij het begin van de behandeling. In dit geval de dosis halveren en geleidelijk verhogen tot de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

€ 33,99
€ 26,17

Laatste reviews en ervaringen met Green Magma

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Om mijn weerstand te verbeteren.

  Het bevat hoge concentraties mineralen, enzymen en vitaminen die bovendien in de goede verhouding tot elkaar aanwezig zijn. Deze zijn essentieel voor een goede gezondheid en bevorderen de afvoer van ongezonde, verontreinigende stoffen uit het lichaam spijsvertering, geeft meer energie en heeft een ontzurende werking. Op aanraden van mijn tandarts ben ik dat beginnen innemen. Het resultaat kan ik nu nog niet zeggen. Eerst een volle doos uitnemen. Kan zeker niet slecht zijn.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Kwaliteitsproduct

  Kwaliteitsproduct kwam in recordtijd aan, in goede staat en voldeed aan mijn verwachtingen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  zoals verwacht

  Werd ons aanbevolen bij bezoek in ziekenhuis. Na een tijdje gebruik zijn we zeer tevreden. De levering was snel en correct.

  Was deze beoordeling nuttig?

Green Magma kopen

Je kan Green Magma van het merk Metagenics , geproduceerd door Metagenics Belgium , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn