€ 33,99
€ 25,15
Bespaar 26% (€ 8,84)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Green Magma

Een dag zonder groen? Nee, Green Magma zal het doen! Onze moderne levensstijl leidt in veel gevallen tot een ongezond voedingspatroon. Als het maar lekker, gemakkelijk, snel klaar te maken en niet al te duur is. Kant-en-klare gerechten en diepvries- en blikvoeding zijn erg in trek, evenals allerlei koekjes, chips en snoep. Er worden veel te weinig verse groenten en fruit geconsumeerd. Nochtans hebben recente studies overduidelijk bewezen dat we, om gezond te blijven, elke dag ten minste 5 porties verse groenten en fruit moeten verbruiken. Green Magma is een geconcentreerd extract van jonge gersteblaadjes, beschikbaar in poeder (op te lossen in water) en in tabletten. De gersteblaadjes werden geteeld zonder pesticiden en zonder kunstmeststoffen volgens een bereidingsproces dat de hoogste biologische kwaliteit van alle ingrediënten garandeert.

Gebruik van Green Magma

8 tabletten per dag of zoals aanbevolen

Ingrediënten Green Magma

INGREDIENTEN PER TABLET
Tot poeder gedroogd sap van gerstegrasblaadjes, moutdextrien (polysacharide)
en volle rijst. Het bevat geen toegevoegde suiker, zout, kleur-, bewaar- en
vulstoffen, geen dierlijke producten, noch soja, tarwe of gist.

Waarschuwing

Sommige personen kunnen verteringsongemakken ondervinden bij het begin van de behandeling. In dit geval de dosis halveren en geleidelijk verhogen tot de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

€ 33,99
€ 25,15

Laatste reviews en ervaringen met Green Magma

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Green Magma 320 stuks tabletten gebruik ik ter vervanging van Kyo Green van Mannavital , omdat dit product niet meer wordt gemaakt . Ik moet het resultaat nog afwachten .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Green Magma is een super goed product als aanvulling op een gezonde maaltijd en bevat enorm veel noodzakelijke vitamines. Het is ook een zeer goed product voor mensen met tekorten aan bepaalde belangrijke lichaamsstoffen en voor mensen met of reeds overwonnen kanker.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  dit product werd mij aangeraden door mijn chiropractor. Het helpt tegen verzuring van het lichaam en als ik green magma neem, verdwijnt de stijfheid en stramheid van m'n spieren en gewrichten.

  Was deze beoordeling nuttig?

Green Magma kopen

Je kan Green Magma van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn