€ 17,77
€ 15,99
Bespaar 10% (€ 1,78)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Fytobell Curcuma Forte 90 tabletten

Omschrijving van Fytobell Curcuma Forte

Curcuma ondersteunt onder andere de spijsvertering, de leverfunctie, de gewrichten (onderhoud het kraakbeen en de pezen), het zenuwstelsel, de mentale balans, de circulatie, het immuunsysteem, de gezondheid van de huid en is een antioxidant.
Met zwarte peper.

Indicatie

heeft een zeer brede toepassing!
heeft een effectieve dosering
aangevuld met zwarte peper voor een snellere opname in het lichaam
is een effectieve natuurlijke samenstelling 
kan langdurig gebruikt worden 

Gebruik van Fytobell Curcuma Forte

3 x per dag 1 tablet met wat water.
Curcuma forte mag lange tijd worden ingenomen.

Ingrediënten Fytobell Curcuma Forte

1 tablet bevat: Curcuma longa (kurkuma) extract 300 mg (285 mg curcumine) - Piper nigra (zwarte peper) extract 10 mg - fructo-oligosaccharides 95 mg - vulstoffen: cellulose, talk, magnesium stearaat.

Bijwerkingen van Fytobell Curcuma Forte

Voor zover bekend geen.

Waarschuwing

Er zijn geen omstandigheden bekend waarbij het gebruik van dit middel zou moeten worden ontraden.
€ 17,77
€ 15,99

Laatste reviews en ervaringen met Fytobell curcuma forte

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  curcuma is voor mij essentieel om de gewrichten soepel te houden en het helpt bij het ontgiften van de lever,dus ik pak het iedere dag zonder onderbreking
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Jarenlange gewrichtsproblemen en 5 jaar artrose, kurkuma werd mij aanbevolen door een homeopathische arts in Madagaskar en sindsdien is mijn gewrichtspijn sterk afgenomen tot het punt dat ik geen pijnmedicatie meer gebruik, Zeer goed product dat ik ten zeerste aanbeveel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem reeds geruime tijd curcuma vooral voor mijn gewrichten heb ook last van artritis in de handen en zou het produkt ook het aanbevelen aan andere personen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede werking, zit veel minder vast, minder pijn en kan soepeler bewegen. Is plantaardig en dat vind ik ook positief. Wel schrik om er mee te stoppen en dat het weer slechter zou gaan, iemand ervaring mee?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fytobell Curcuma Forte zijn na de zoveelste tabletten die ik inneem voor de gewrichten. Deze zijn zeer goed en ook tegen een redelijke prijs. Ook omdat dit merk ook wordt aanbevolen door mijn homeopathische dokter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het "gele goud" ! Een superprodukt tegen alle mogelijke ontstekingen. Iedereen zou dagelijks curcuma moeten gebruiken in combinatie met zwarte peper.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Koop te recent om al een resultaat te hebben. Neem over drie maanden weer contact met mij op, dan heb ik mijn kuur afgerond en kan ik u misschien informeren. goed met u Mr schweitzer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt prima voor mijn stijve gewrichten. Ik neem elke dag 3 tabletten en voel duidelijk een verschil, ik blijf het product dus gebruiken. Het werkt ook onstekingsremmend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had dit gekocht voor mijn gewrichten en neem het intussen een drietal weken. Het effect verschilt van dag tot dag, maar ik merk toch een lichte verbetering en elke verbetering is mooi meegenomen. Het zijn wel gigantisch grote tabletten voor wie moeite heeft met het doorslikken van pillen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik gelezen had dat curcuma zeer goed is voor de gewrichten heb ik dit product gekocht. Ik neem 2 tabletten per dag en voel met de dag dat ik beter en langer kan stappen en ik heb bijna geen pijn meer! Ik zal dit product blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vindt het een goed produkt zeker voor problemen met de gewrichten heb ik geen last meer. Het werk maar men moet het regelmatig in nemen en zeker elke dag.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan mij nog niet uitspreken over de goede werking van het product omdat ik het nog maar net ontvangen heb na een bestelling van 14 dagen geleden . Het pakket was zoek geraakt doch na mijn contact heeft men een nieuw pakket opgestuurd. Gelukkig was het geen dringende medicatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  NA 2 jaar zoeken en onderzoeken en heel veel pijnstillers en alternatieve curcumatabletten is dankzij Curcuma forte mijn heup pijn verdwenen met 2 x daags curcuma forte in te nemen.. Volgens mijn arts is slechts 5% ermee te behelpen. Ik behoor dus die 5%.Joepie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn cholesterol is te hoog. Sinds ik het voedingssupplement van Rode Rijst is mijn cholesterol gezakt. En ik wou gewoon eens een ander merk proberen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede kwaliteit van curcuma supplement. Een bijkomende pluspunt is dat de tabletten in 2 gebroken kunnen worden wat interessant is om de opname te verspreiden over de dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voldoet aan verwachtingen- snelle levering. Wat men over produ. Voor mezelf is dit een goed produktkt denkt moet iedereen voor zichzelf uit maken..Voor mezelf is dit een goed produkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn supercontent. We zijn echte sporters en hebben geen last van de gewrichten. We gebruiken het in medicatie en ook als poeder bij toevoeging aan verschillende gerechten. We zijn echte fans van curcuma
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede afspraken, de verpakking herbergt wat beloofd wordt op de site. Tabletten zijn in prima staat (geen brokken of gruis). Prijsafspraken (verzendkosten worden geannuleerd bij bestelling voor een bepaald bedrag) worden uitgevoerd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Curcumma werkt heel goed tegen mijn ontstekingen Deze formule met zwarte peper wordt (zoals gezegd) beter opgenomen door het lichaam Het zou eveneens helpen tegen kanker? Dat heb ik gelukkig nog niet Zeker een aanrader voor wie osteoartrose heeft greta
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Toevallig kwam ik een artikel tegen over de voordelen van kurkuma. Ik kocht wat verse, maar moeilijk te integreren elke dag, dan lees ik een ander artikel, geweldig, kurkuma is effectiever in combinatie met zwarte peper, deze die ik koop heeft het! Het is een zeer effectief product voor veel dingen, ook voor depressies, zonder problemen in combinatie met andere geneesmiddelen, het is geen geneesmiddel, het is een buitengewone wortel!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een winter vol pijn en gewrichtsproblemen, las ik over curcuma. Ik vond dit product in de tabletten van Fytobell Curcuma Forte. De tabletten zijn nogal groot, maar door hun vorm zijn ze vlot in te nemen. Na een paar dagen al ondervond ik een gunstig effect en na een half potje ben ik momenteel praktisch pijnvrij. Geen bijwerkingen. Ik blijf dit zeker gebruiken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heb voor de verandering gekozen om eens een nieuw merk te proberen van Curcuma maar deze bevallen me niet zo. Moeilijk om door te slikken en niet echt overtuigd van de werking.
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb geen verandering gemerkt sinds ik deze aanvulling heb genomen, maar misschien moeten we nog steeds wachten om meer perspectief te krijgen en zullen de effecten voelbaar zijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is nu exact een jaar dat ik 'Curcuma Forte 90 tabletten' inneem. Ik heb nog nooit een reactie gehad, het heeft me juist geholpen om mijn gezondheid te verbeteren.

Fytobell Curcuma Forte kopen

Je kan Fytobell Curcuma Forte van het merk Fytobell, geproduceerd door DRENCO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden
Vitamines & Voedingssupplementen > Kurkuma