€ 26,00
€ 20,28
Bespaar 22% (€ 5,72)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Fytoleum Perilla Olie

De uit Perilla gewonnen olie is de grootste bron van essentieel omega 3-vetzuur, namelijk van alfa-linoleenzuur (61 % ALA). De omega 3-vetzuren kunnen niet aangemaakt worden door het lichaam en dienen aangebracht te worden door de voeding in een evenwichtige verhouding van 1/4 tegenover de essentiële omega 6-vetzuren.

Gebruik van Fytoleum Perilla Olie

 

Vanaf 12 jaar: 2 maal 2 capsules per dag of zoals aanbevolen.

Ingrediënten Fytoleum Perilla Olie

Perillaolie (ALA alfa-linoleenzuur) 500 mg (310 mg), vitamine E 2,5 mg.

Fytoleum Perilla Olie 120 capsules
€ 26,00
€ 20,28

Laatste reviews en ervaringen met Fytoleum perilla olie

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  fantastisch product bevat een enorme hoeveelheid aan omega 3 is zeer natuurlijk en goed verdraagbaar voor gevoelige patienten met een gevoelige maag en darm
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een vis allergie en zo een tekort aan omega 3. Met deze perilla's kan ik het tekort voor een stuk bijsturen. Ik neem ze nu een 4 tal maanden en voel me veel fitter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed en krachtig product, ook vlug geleverd, ik heb besteld op zaterdag 2 januari en op dinsdag was de levering al bij mij thuis, zou iedereen dit product en deze firma aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste Door de toevoeging van dit voedingssupplement heb ik mijn antihistamine kunnen verlagen van 4 naar 2 per dag. Dit is voor mij een hele verbetering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef het aan mijn hond, diverse klachten gaan beter, ook is hij allergisch voor vis en op deze manier krijgt hij wel zijn omega binnen. Tevreden dus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  werken goed , heb terug wat fut en goesting, dermate zelf dat mijn eetlust wat verminderd en ik daardoor dan toch wat afgevallen ben, goed product en betrouwbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  moeilijk te beroordelen of dit effect heeft of niet maar ik gebruik het op aanraden tegen allergische reacties en heb nu aanbevolen dosering voor accute allergieopstoot genomn sinds 2 dagen en het lijkt toch iets te beteren

Fytoleum Perilla Olie kopen

Je kan Fytoleum Perilla Olie van het merk Bioradix, geproduceerd door BIORADIX , bestellen in Nederland bij FARMALINE