€ 8,98
€ 7,18
(€ 9,57 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 1,80)

Omschrijving van Gehwol Warmte Balsem

De GEHWOL Warmte-Balsem werkt zoals de naam belooft; het is een warmtegevende balsem voor iedereen die vaak last heeft van koude voeten. Uitgelezen ingrediënten, zoals spaanse peper en rozemarijn, bevorderen de doorbloeding en brengen op die manier een aangenaam gevoel van warmte tot stand. Bestanddelen zoals glycerine en ureum brengen het vochtgehalte in de huid op peil, zodat deze voelbaar glad en soepel wordt.

Indicatie

Bij koude voeten
Stimuleert de doorbloeding
Zorgt voor een aangenaam warm gevoel

Gebruik van Gehwol Warmte Balsem

Dagelijks 1-2 cm GEHWOL Warmte-Balsem in de huid van de voeten masseren.

Ingrediënten Gehwol Warmte Balsem

Spaanse peper, gember, zeewier extract, kamfer, rozemarijn- en lavendelolie, avocado-olie, bijenwas, lanoline, aloë vera, ureum en glycerine.

Bijwerkingen van Gehwol Warmte Balsem

In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan.
€ 8,98
€ 7,18
(€ 9,57 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Gehwol Warmte Balsem

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  VERWARMENDE VOETCREME

  DE CREME RUIKT HEEL AANGENAAM EN SMEERT ZICH GOED UIT. DOOR WRIJVING, MASSAGE EN/OF BEWEGING WORDT DE VERWARMENDE WERKING VAN DEZE CREME GEACTIVEERD. HELAAS WERKT DIT VERWARMEND EFFECT NIET ALS JE NIET KAN BEWEGEN.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Prima voetcrème voor hydratatie maar echt verwarmend vind ik het niet en daarvoor heb ik hem gekocht. Mijn voeten zijn nog steeds heel koud dus dit werkt voor mij niet. Erg jammer....

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Werkt snel en efficiënt bij koude voeten. Slechts kleine hoeveelheid nodig. Verpakking kan dus lang meegaan. Let wel op dat je niet te veel crème aan je handen blijft plakken want ook die warmen voor een deel mee op.

  Was deze beoordeling nuttig?

Gehwol Warmte Balsem kopen

Je kan Gehwol Warmte Balsem van het merk Gehwol , geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voeten