€ 11,67
€ 10,50
Bespaar 10% (€ 1,17)
Gelilact E466 Cellulosegom 1 poeder
€ 11,67
€ 10,50

Laatste reviews en ervaringen met Gelilact E466 Cellulosegom

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Goed product

  Het dikt de melk goed in wat dan klachten van reflux/teruggeven verminderen. Ook heeft het een positieve werking op de stoelgang, betere resultaten met dit dan met Hépar water. Geen krampen en regelmatige stoelgang. Wel vooraf inmengen met het melkpoeder (voeding) en indien je kan mengen met een babymixertje.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Geweldig. Geweldig

  Mijn baby kan niet tegen johannesbrood, dus ik kon dit type verdikkingsmiddel niet meer gebruiken. Ik heb deze getest zodat ik geen cornflakes aan de flessen hoefde toe te voegen. Het is geweldig, maar het vormt klontjes en je moet het echt goed mengen met het melkpoeder voordat je het aan het water toevoegt. Meng vervolgens zeer, zeer, zeer, zeer, zeer krachtig.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  Indikken

  tevreden van, maar niet aan te raden bij borstvoeding. Bij het indikken van de borstvoeding klontert het enorm, ik heb allerlei manieren geprobeerd, tot zeven toe. Bij een mengeling van kunstvoeding en borstvoeding lukt het wel om geen klonters te hebben.

  Was deze beoordeling nuttig?

Gelilact E466 Cellulosegom kopen

Je kan Gelilact E466 Cellulosegom van het merk Lagepha , geproduceerd door BEPHARBEL MANUFACTURING , bestellen in Nederland bij FARMALINE