€ 11,67
€ 10,27
Bespaar 12% (€ 1,40)
Gelilact E466 Cellulosegom 1 poeder
€ 11,67
€ 10,27

Laatste reviews en ervaringen met Gelilact e466 cellulosegom

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt zeer goed bij ons zoontje tegen reflux. Het spijtige is dat we alle melk in 1 keer moeten maken voor een hele dag omdat je alles samen goed moet kloppen/mixen. Als je het op het moment zelf schud in het flesje geeft het klonters, daarom alles op voorhand tegelijk maken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ons zoontje heeft koemelkallergie en kan deze melk goed verdragen. Het uitscheppen is wat prutswerk door de kleinere pot en omdat er geen boordje is voorzien om het schepje af te schrapen. Dus altijd poedermelk aan de vingers.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede indikkingsmiddel voor zeer lichte en vloeibare poedermelk zoals Nutramigen of Novalac. Gelilact zorgt voor het dikker worden can de melk. Beste prijs te vinden bij Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Indikkingspoeder voor de melk. Helpt zeer goed om de melk die te vloeibaar is wat dikker te laken. De prijs bij farmaline is d egoedkoopste die je online vindt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Altijd snelle levering, goed verpakt en verzorgd, goedkoper dan de apotheek in de buurt. Ik bestel meestal alleen hier.. superbedankt voor de goede service
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  we dikken nan sensitive in met gelilact, echter ook al gebruik je een mixer ligt er altijd een fond in het flesje, we laten onze zoon dan ook niet het flesje leegdrinken tot de bodem. Lijkt ook of hij soms wat schuim op de mond heeft door het product. maar we hebben geen ander alternatief want hij kan niet tegen gohannesbroodpitmeel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel handig om mijn zoontje zijn pap in te dikken. Hij is een hongerige baby maar kan daar geen voeding voor krijgen aangezien hij dieetvoeding krijgt daarvoor. Met gelilact is de voeding dik genoeg zodat hij toch voldaan is .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken dit om de melk voor ons dochtertje te verdikken aangezien ze anders last heeft van oprispingen. We probeerden eerst Nutrilon A.R., maar ze kon deze niet verdragen. Wel niet zo makkelijk op te lossen; een mixertje is hier onmisbaar!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het teruggeven is hiermee veel minder, maar het is moeilijk te mengen met de pap. Het is ook snel een dikke textuur. We hebben het met heet water geprobeerd, met de mixer, gewoon schudden, op gewone temperatuur, .. helaas vinden wij onze draai er niet mee zonder dat we er elke keer eerst de brokken moeten uit halen voor onze dochter ervan kan drinken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Met dit poeder kun je melk van baby indikken en zorgt niet voor krampjes (johannesbroodpitmeel zorgt wel vaak voor krampjes). Kleine hoeveelheid poeder is voldoende.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De bestelling was netjes op tijd. En toen het afhaal punt toevallig gesloten bleek te zijn werd ik keurig herinnerd om het op te komen halen. Product was zoals verwacht in orde!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken dit om de melk in te dikken voor onze baby met reflux. Van de AR pappen met standaard johannesbroodpitmeel in kreeg ze krampjes en verstopping. Gelilact dikt goed in (we mixen het wel) en geeft een vlotte stoelgang. We hebben weer een blije dochter. Er zit een maatschepje bij (waarvan de steel langer mocht zijn) Maar dit middel is een aanrader , je kan er ook soepen mee indikken enz.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om de melk te gaan indikken voor kindjes die vaak een beetje melk teruggeven. Met Nutriton lukte dit niet zo goed omdat de stoelgang te plat werd. Gelilact dikt in maar heeft geen andere bijwerkingen. Is wel moeilijk te mengen, heel goed schudden anders direct klonters.

Gelilact E466 Cellulosegom kopen

Je kan Gelilact E466 Cellulosegom van het merk Lagepha, geproduceerd door BEPHARBEL MANUFACTURING , bestellen in Nederland bij FARMALINE