Genacol 400 mg 90 capsules

€ 35,42
€ 31,88
Bespaar 10% (€ 3,54)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Genacol 400 mg 90 capsules
Genacol 400 mg 90 capsules
€ 35,42
€ 31,88

Laatste reviews en ervaringen met Genacol 400 mg

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is produkt dat ik jaren ga moeten nemen om Calcium te fixeren in mijn botten het resultaat zal pas na maanden zichtbaar zijn volgens mijn naturoloog bij nemen van botscan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Genacol nu toch al 4 maand en denk dat mijn huid er beter uitziet, ook m'n tandvlees is wat aan het teruggroeien. Ik ga die doornemen wat mij betreft!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik Genacol nu geruime tijd en voel mij duidelijk beter. Merkelijk minder last van mijn gewrichten. Gebruik het vooral voor mijn knieën en kan zo een operatie vermijden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een voedingssupplement dat gegeven wordt bij bindweefselziekten. Het helpt collageen aanmaken. Ook heeft het een anti- rimpel effect . Je huid ziet er gladder uit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hiervan neem ik 3 tabletten net voor ik ga slapen. Dat helpt om de regeneratie van mijn huid te herstellen tijdens de slaap. De huid wordt gevoed van binnenuit en helpt om de huid strakker te maken met behulp nog van een goeie nachtcrème met vitamine A
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is me aangeraden door orthomoleculaire arts.ben kleine maand bezig en merk het nog niet.vermoedelijk pas na enige tijd.pillen zijn vrij groot om in te slikken.zou schijnbaar heel goed product zijn omdat het op collageen op verschillende vlakken werkt.zowel op de huid als op de spieren.het proberen waard
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Genacol gebruik ik nog niet zo lang. Toch krijgt dit een topscore, ik heb namelihk veel minder last aan mijn gewrichten. De laatste maanden had ik veel pijn aan de polsen en dit is veel beter nu. Voor mij een zeer goed product!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Genacol neem ik als ondersteuning en aanvulling voor mijn pijnlijke gewrichten en onderugproblemen waar ik al zeer lang mee sukkel.Het helpt voor mij de dagelijkse pijn te verzachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bestelling heel vlot verlopen. De levering zoals gemeld. Dag voordien besteld en dag nadien reeds geleverd. Op leverdag een mail gekregen van leverings uur en dit was ook zo. Dank u
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Genecal werd mij aanbevolen door mijn homeopaat. Dit voedingssupplement heeft alvast een gunstige invloed op het herstel van mijn achillespeesontstekingen.

Genacol 400 mg kopen

Je kan Genacol 400 mg van het merk Difitan, geproduceerd door DIFITAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden