€ 36,00
€ 32,40
Bespaar 10% (€ 3,60)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Genacol 400 mg

Genacol® bevat gehydrolyseerd collageen. Collageen (wat afgeleid is van het Griekse κολλαω = samenbinden) is een fysiologisch bestanddeel dat verspreid voorkomt in het lichaam van mensen en dieren. Naarmate de leeftijd toeneemt, vermindert de hoeveelheid in het lichaam.
 
Genacol® biedt, met haar unieke Aminolock® Sequence Technology, een complex van aminozuren met zoveel meer voordelen dan gewoon gehydrolyseerd collageen.
 
Genacol® wordt sneller en beter opgenomen dan andere vormen van collageen.

Indicatie

Genacol® kan helpen bij het aanvullen van collageen.
Voor sporters en actieve volwassenen.
 
 

Gebruik van Genacol 400 mg

Om Genacol® optimaal te gebruiken:
– 3 capsules Genacol® innemen net voor het slapengaan en dit gedurende minstens 3 tot 6 maanden.

– Er zijn omstandigheden waarin er aangeraden wordt om 2 x 3 capsules per dag in te nemen. Vraag hierover advies aan uw arts.

Ingrediënten Genacol 400 mg

400 mg gehydrolyseerd collageen + 10mg Vitamine C (37%DRI)

Waarschuwing

Buiten het bereik van kinderen bewaren. De aangegeven dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levenswijze. Het product uit de buurt van licht, warmte en vocht bewaren.
€ 36,00
€ 32,40

Laatste reviews en ervaringen met Genacol 400 mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Werkt

  Mijn echtgenoot neemt dit nu meer dan een jaar voor zijn knieën, de dokters zouden verder doen met spuiten Huisdokter zegt probeer genacol eens en ja sindsdien gaat het veel beter geen ontsteking meer plus de slijtage blijft op peil van kraakbeen Enige minpunt vrij duur op de maand rond 30 euro Maar dat nemen we er graag bij

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  beter te been

  Dit neem ik om steviger kraakbeen te krijgen na herhaalde ,meniscusscheuren waarvan ik de laatste niet heb laten opereren.In het begin werd ik wel zeer slaperig ervan maar ja,je moet het dan ook voor het slapengaan inpakken.In het begin was ik de volgende dag nog slapêrig na een lange nachtrust.De vitamine c in het preparaat is aardig meegenomen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Goed

  Super product

  Was deze beoordeling nuttig?

Genacol 400 mg kopen

Je kan Genacol 400 mg van het merk Difitan , geproduceerd door DIFITAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden