€ 16,95
€ 16,78
(€ 33,56 / 100 ml)
Bespaar 1% (€ 0,17)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème Droge/Normale Huid

Bioxetis een huidcrème die ongewenst haar drastisch kan verminderen en verzwakken. Een korte tijd na begonnen te zijn met Bioxet wordt de haarvermindering voor het oog zichtbaar.

Er verschijnt minder haar en deze zijn korter en er zijn meer gedeeltes zonder haar. Na iedere behandeling wordt het ongewenste haar geleidelijk verminderd en dunner.

Bioxet is verkrijgbaar in een lichaamscrème, een gezichtscrème voor droge-normale huid en een gezichtscrème voor de vette huid.

Bioxet is werkzaam op alle haartypen en kleuren
Bioxet heeft een prettige geur afkomstig van de natuurlijke extracten gebruikt in de samenstelling.

Indicatie

Ongewenst haar

Gebruik van Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème Droge/Normale Huid

Stap 1: Verwijder alle ongewenste haren vanaf de wortel door te harsen, epileren of andere methodes. Was het te behandelen gebied.

Stap 2: Breng de crème ruim aan op het schoongemaakte te behandelen gebied en masseer de crème tegen de haarrichting in, totdat deze ingetrokken is.

Stap 3: Breng dan iedere avond voor het naar bed gaan Bioxet crème aan totdat de haren weer voldoende lengte krijgen om opnieuw te epileren en begin dan weer met stap 1.

Om nog betere resultaten te bereiken dient Bioxet langer dan 3 maanden te worden gebruikt of meerder keren per dag te gebruiken.

Het gebruik van Bioxet gedurende 8-10 maanden zorgt voor een blijvende oplossing van ongewenst haar. Na deze 8-10 maanden hoef je geen geld meer uit te geven aan je haarprobleem. Bioxet is de meest kosten-effectieve, pijnvrije en makkelijke manier om ongewenst haar sterk te verminderen .

Ingrediënten Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème Droge/Normale Huid

Complex B Herbal Extract,Cetearyl Alcohol&Ceteareth-20, Glycerin, Stearic Acid&Palmitic Acid, Methyl Glucose Sesquistearate, Cetearyl Alcohol, Myristyl Myristate,Cetearyl Isononanoate, Isodecyl Neopentanoate, Phenoxyethanol&Methylparaben&Propylparaben&2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Caprylic/Capric Triglyceride, Bisphenylpropyl Dimethicone, Dimethicone, Polyacrylate,Allantoin,Fragrance,EDTA,BHT, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol&Methylchloroisothiazolinone&Methylisothiazolinone,Sodium Hydroxide.
€ 16,95
€ 16,78
(€ 33,56 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème Droge/Normale Huid

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Het is wel een goede crème voor mijn droge huid maar de haarvermindering is nog niet zo merkbaar. Hopelijk zal de aanhouder winnen en komt het resultaat spoedig. De pot is bijna leeg.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Kende dit product al van veel vroeger. Toen ik een nieuw potje wou aanschaffen (via Internet), kreeg ik een dat over de vervaldatum was. Apothekers zochten dit product op en beweerden dat het uit de handel was genomen. Was ik blij dat het terug te krijgen was want ik was er heel tevreden over en nog. Na het epileren smeer ik de crème op de behandelde plekken en mijn huid is glad en zacht. De terugkomende haartjes worden zwak en kleurloos. Naargelang de tijd verstrijkt en je de handleiding goed volgt, groeien ze trager en minder in aantal.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  prikt wat bij aanbrengen, je voelt het in de huid indringen, al vanaf eerste week zeer effectief, ook voor licht gekleurde haartjes, ik hoop dat dit op lange termijn zo blijft want eigenlijk behoorlijk spectaculair

  Was deze beoordeling nuttig?

Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème Droge/Normale Huid kopen

Je kan Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème Droge/Normale Huid van het merk Bioxet , geproduceerd door PANACEA DM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Bioxet of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Dag & Nacht
Schoonheid & Hygiëne > Ontharen
Schoonheid & Hygiëne > Ontharen > Gelaat
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Ontharen