€ 14,78
€ 13,30
(€ 26,60 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,48)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Gezichtscreme normale & droge huid

Bioxetis een huidcrème die ongewenst haar drastisch kan verminderen en verzwakken. Een korte tijd na begonnen te zijn met Bioxet wordt de haarvermindering voor het oog zichtbaar.

Er verschijnt minder haar en deze zijn korter en er zijn meer gedeeltes zonder haar. Na iedere behandeling wordt het ongewenste haar geleidelijk verminderd en dunner.

Bioxet is verkrijgbaar in een lichaamscrème, een gezichtscrème voor droge-normale huid en een gezichtscrème voor de vette huid.

Bioxet is werkzaam op alle haartypen en kleuren
Bioxet heeft een prettige geur afkomstig van de natuurlijke extracten gebruikt in de samenstelling.

Indicatie

Ongewenst haar

Gebruik van Gezichtscreme normale & droge huid

Stap 1: Verwijder alle ongewenste haren vanaf de wortel door te harsen, epileren of andere methodes. Was het te behandelen gebied.

Stap 2: Breng de crème ruim aan op het schoongemaakte te behandelen gebied en masseer de crème tegen de haarrichting in, totdat deze ingetrokken is.

Stap 3: Breng dan iedere avond voor het naar bed gaan Bioxet crème aan totdat de haren weer voldoende lengte krijgen om opnieuw te epileren en begin dan weer met stap 1.

Om nog betere resultaten te bereiken dient Bioxet langer dan 3 maanden te worden gebruikt of meerder keren per dag te gebruiken.

Het gebruik van Bioxet gedurende 8-10 maanden zorgt voor een blijvende oplossing van ongewenst haar. Na deze 8-10 maanden hoef je geen geld meer uit te geven aan je haarprobleem. Bioxet is de meest kosten-effectieve, pijnvrije en makkelijke manier om ongewenst haar sterk te verminderen .

Ingrediënten Gezichtscreme normale & droge huid

Complex B Herbal Extract,Cetearyl Alcohol&Ceteareth-20, Glycerin, Stearic Acid&Palmitic Acid, Methyl Glucose Sesquistearate, Cetearyl Alcohol, Myristyl Myristate,Cetearyl Isononanoate, Isodecyl Neopentanoate, Phenoxyethanol&Methylparaben&Propylparaben&2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Caprylic/Capric Triglyceride, Bisphenylpropyl Dimethicone, Dimethicone, Polyacrylate,Allantoin,Fragrance,EDTA,BHT, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol&Methylchloroisothiazolinone&Methylisothiazolinone,Sodium Hydroxide.
€ 14,78
€ 13,30
(€ 26,60 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Gezichtscreme normale & droge huid

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is wel een goede crème voor mijn droge huid maar de haarvermindering is nog niet zo merkbaar. Hopelijk zal de aanhouder winnen en komt het resultaat spoedig. De pot is bijna leeg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kende dit product al van veel vroeger. Toen ik een nieuw potje wou aanschaffen (via Internet), kreeg ik een dat over de vervaldatum was. Apothekers zochten dit product op en beweerden dat het uit de handel was genomen. Was ik blij dat het terug te krijgen was want ik was er heel tevreden over en nog. Na het epileren smeer ik de crème op de behandelde plekken en mijn huid is glad en zacht. De terugkomende haartjes worden zwak en kleurloos. Naargelang de tijd verstrijkt en je de handleiding goed volgt, groeien ze trager en minder in aantal.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  prikt wat bij aanbrengen, je voelt het in de huid indringen, al vanaf eerste week zeer effectief, ook voor licht gekleurde haartjes, ik hoop dat dit op lange termijn zo blijft want eigenlijk behoorlijk spectaculair
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  snel resultaat, maar voor mij ontbreekt het product aan kracht, het effect is niet belangrijk genoeg. Ik ben op zoek naar een product dat permanent haar verwijdert, maar ik denk dat ik helaas te veel vraag??????
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zuinig in gebruik. na een maand te gebruiken, was al een eerste succes te zien, zelfs als ik alleen maar scheer. De crème is zeer efficiënt en heeft een aangename geur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, de haartjes verdwijnen beetje bij beetje, de crème is niet vettig en dringt makkelijk in. Aangeraden product op voorwaarde dat het elke dag wordt gebruikt.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nog maar 3 weken aan het gebruiken dus qua haarvermindering kan ik nog niets zeggen .heb wel rond mond rode vlekken na gebruik Maar kan natuurlijk nog verbeteren
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  had wat opzoekingswerk gedaan over de deze creme en de resultaten leken mij veelbelovend. Ik ben pas 30 en heb lelijke zwarte stoppels op mijn nek en kin die ik dagelijks (of soms 2x per dag) moet verwijderen met een pincet, de stap naar mijn huisarts of dermatologe durf ik niet aan (te genant) - dus deze creme lijkt voorlopig dé oplossing - ik gebruik ze nu al zo'n 14 dagen maar het lijkt precies of de haren vlugger en in meerdere mate terugkomen (kan ook door hormonale redenen zijn). blijf de creme gebruiken want de bijsluiter belooft reslutaten vanaf mnd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb de indruk dat mijn lastige "damesbaard" hierdoor sterk vermindert. Daarmee bedoel ik dat de haartjes of stoppels langzamer groeien en dunner zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tot nu toe gaat het goed als het zo blijft gaan ben ik tevreden over dit produkt. als de pot leeg is blijft de haargroei dan weg of moet ik altijd blijven doorgaan met deze creme
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze crème al een hele tijd, en vind dat het echt helpt! Hij voelt zacht aan op de huid en irriteert niet. Ik gebruik hem alleen voor het gezicht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zelfde mening als bij de serum. Mijn vriendin heeft er opnieuw een besteld begin juli, ze is zeer tevreden over de doeltreffendheid van het product. Wat mij betreft moet ik simpelweg voorzichtig zijn met het leveringsadres.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik de créme nu bijna 4 maanden en er is zeker een verschil te merken: minder haartjes en ik heb de indruk dat ze ook minder snel teruggroeien. Ik hoop op nog meer positief resultaat na een langer gebruik van de crème!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ook de gezichtscrème levert wat het belooft. Zelfs na een week zult u een verandering merken in de haargroei. Echter, je moet echt aan de stok met het altijd opnieuw, opnieuw en opnieuw toe te passen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief product. Snelle afname van de haargroei, verzwakking van de haargroei. Zoals bij elke behandeling zijn regelmaat en doorzettingsvermogen noodzakelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product leren kennen via mijn oma die dit gebruikte voor gezichtshaar. Ik gebruik het nu voor de haren op mijn armen en ik moet zeggen dat het een ongeloofelijk resultaat geeft ! Zeker een aarader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanvankelijk was ik sceptisch, maar nu ben ik volledig overtuigd. Bioxet verminderd echt de haargroei, wanneer toegepast op een regelmatige basis. Ik blijf in ieder geval bij Bioxet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij gebruik goed inmasseren en na gebruik voelt de huid veel frisser en gladder aan. Best gebruiken voor je gaat slapen. Het haar groeit niet meer zo snel terug als voordien.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  na een paar dagen zag ik een duidelijk verschil, de haren die teruggroeiden waren fijner, lichter en nu niets meer, een kleine applicatie per dag en het uiterlijk van anderen is vergeten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Beste, Ik vind het momenteel moeilijk om hierover al een correcte, goede mening mede te delen, daar ik dit product nog maar recent hebt aangekocht. Hetgeen wordt vermeld in bijsluiter zal wel correct zijn dat het een haarverminderend product is en dat op lange termijn "waarschijnlijk" minder en stevige haren zullen groeien doch het echte resultaat hierover is waarschijnlijk merkbaar over enkele maanden. Inmiddels verblijf ik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het product nu bijna een jaar, de haargroei is veel verminderd maar niet helemaal weg, maar toch doe ik verder want ik heb hardnekkige haargroei en ik denk toch dat het waard is om nog verder te gebruiken , want het verschil met een jaar geleden is toch groot
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  is wat wisselvallig,soms zijn ze dunner en zacher en blijven ze wat langer weg maar doet niet aan mijn verwachting,de huid voelt na gebruik wel langer en zachter aan
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gezichtscrème wordt 's morgens en 's avonds dagelijks aangebracht. Precieze werking kan ik pas later meedelen, omdat ik me niet onthaard heb duurt het ietsje langer!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème is een heel goede product en je merkt het verschil al na paar maanden. het is niet moeilijk om aan te brengen en er is geen allergische reactie (toch niet voor mij) en niet gevaarlijk voor de huid.

Gezichtscreme normale & droge huid kopen

Je kan Gezichtscreme normale & droge huid van het merk Bioxet, geproduceerd door PANACEA DM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Bioxet of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Dag & Nacht
Schoonheid & Hygiëne > Ontharen
Schoonheid & Hygiëne > Ontharen > Gelaat
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Ontharen