€ 25,92
€ 23,33
Bespaar 10% (€ 2,59)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Glucadol 1500mg 4 weken Gratis

Het menselijke skelet bestaat uit vele gewrichten. Onze gewrichten kunnen vergeleken worden met scharnieren tussen twee losstaande en aangrenzende beenderen. Zonder gewrichten kunnen we niet bewegen, ze zijn samengesteld uit vele fragiele en minder fragiele elementen: 
- De uiteindes van de beenderen 
- Het kraakbeen: een witte en harde materie op basis van collageen dat het uiteinde van elk bot omhult en voor de soepelheid van onze bewegingen zorgt; het is een soort schokdemper. 
- De ligamenten: deze zijn noodzakelijk om het gebeente samen te houden, zoals riemen. 

Kraakbeen is onderworpen aan een mechanische wet: hoe meer het gebruikt wordt, hoe meer het kan verslijten. Leeftijd speelt hierbij waarschijnlijk een belangrijke rol. De gewrichten die het meest getroffen worden zijn die van de heupen, de knie, de wervelkolom en de vingers. De evolutie gaat in het algemeen traag, maar kan, afhankelijk van de plaats evolueren, eventueel met opstoten, of opnieuw stabiliseren. Wat de evolutie ook is, het eindresultaat is, vanaf het moment waarop de eerste tekenen zich voordoen, een stijfheid van de gewrichten en moeilijker en ongemakkelijk bewegen. Het is daarom zeer belangrijk om de veroudering van de gewrichten te controleren.

Kraakbeen is grotendeels samengesteld uit watermolecules, die gevangen zitten in een netwerk, waarvan eveneens glucosaminesulfaat, chondroïtinesulfaat, kraakbeencellen en collageen deel uitmaken.

Indicatie

• Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen. 
• Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen. 
• Zink, Mangaan en Seleen dragen bij tot de bescherming van de cellen in ons lichaam tegen oxidatieve stress.a

Gebruik van Glucadol 1500mg 4 weken Gratis

Neem 1 tablet Glucadol in per dag, ’s morgens of ‘s avonds. De tabletten kunnen met of zonder voedsel ingenomen worden. De tabletten kunnen echter makkelijker samen met het voedsel ingeslikt worden. Het is steeds aan te raden de kuur gedurende minimum 3 maanden voort te zetten.

Ingrediënten Glucadol 1500mg 4 weken Gratis

Glucosaminesulfaat 2NaCl (uit schaaldieren); Vulstof: microkristallijne cellulose; Ascorbinezuur; Glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, bijenwas en carnaubawas; Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, talk; Kleurstof: titaandioxide (E171); Zinkcitraat; Mangaangluconaat; Bevochtigingsmiddel: glycerol; Natriumseleniet.

1 tablet bevat:
1500 mg kristallijn glucosaminesulfaat
12 mg vitamine C (15% RI**): onder de vorm van ascorbinezuur
1,5 mg zink (15% RI**): onder de vorm van zinkcitraat
0,3 mg mangaan (15% RI**): onder de vorm van mangaangluconaat
8,25 mcg seleen (15% RI**): onder de vorm van natriumseleniet
(**) RI: Referentie-inname

Waarschuwing

Het Glucadol-gamma bevat glucosaminesulfaat van marine oorsprong (op basis van schaaldieren). Aangezien glucosamine een natuurlijke substantie is, is het veilig, wordt het goed verdragen en is het niet maagbelastend.De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Buiten bereik van kinderen houden.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 25,92
€ 23,33

Laatste reviews en ervaringen met Glucadol 1500mg 4 weken Gratis

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Goed hulpmiddel

  Goed product, wel blijven gebruiken. Je voelt het verschil wanneer je ermee stopt

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  glucosamine

  ik neem al ongeveer 4 jaar glucadol om te voorkomen dat ik mijn kraakbeen verlies, omdat ik de neiging heb om veel artrose te hebben, maar na meer dan 4 jaar ben ik geopereerd aan mijn beide heupen van mijn rug en nu aan mijn duim en schouderprothese, vertelden de chirurgen die ik geïnterviewd heb me dat het meer "psychologisch" was, maar dat als je je je er goed bij voelt, je moet doorgaan....dus ben ik 2 maanden gestopt, maar de handchirurg raadde me aan om door te gaan omdat het waar is dat we voor heupen etc...... we prothesen plaatsen maar voor kleine gewrichten is glucosamine erg belangrijk omdat we niet weten hoe we prothesen in kleine gewrichten moeten plaatsen en glucosamine "beschermt" goed.... Dus, ik neem weer glucadol in...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  madame

  bon produit

  Was deze beoordeling nuttig?

Glucadol 1500mg 4 weken Gratis kopen

Je kan Glucadol 1500mg 4 weken Gratis van het merk Glucadol, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Glucadol of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine