€ 54,90
€ 49,41
Bespaar 10% (€ 5,49)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Glucadol Krill

Het menselijke skelet bestaat uit vele gewrichten. Onze gewrichten kunnen vergeleken worden met scharnieren tussen twee losstaande en aangrenzende beenderen. Zonder gewrichten kunnen we niet bewegen, ze zijn samengesteld uit vele fragiele en minder fragiele elementen: 
- De uiteindes van de beenderen 
- Het kraakbeen: een witte en harde materie op basis van collageen dat het uiteinde van elk bot omhult en voor de soepelheid van onze bewegingen zorgt; het is een soort schokdemper. 
- De ligamenten: deze zijn noodzakelijk om het gebeente samen te houden, zoals riemen. 

Kraakbeen is onderworpen aan een mechanische wet: hoe meer het gebruikt wordt, hoe meer het kan verslijten. Leeftijd speelt hierbij waarschijnlijk een belangrijke rol. De gewrichten die het meest getroffen worden zijn die van de heupen, de knie, de wervelkolom en de vingers. De evolutie gaat in het algemeen traag, maar kan, afhankelijk van de plaats evolueren , eventueel met opstoten, of opnieuw stabiliseren. Wat de evolutie ook is, het eindresultaat is, vanaf het moment waarop de eerste tekenen zich voordoen, een stijfheid van de gewrichten en moeilijker en ongemakkelijk bewegen. Het is daarom zeer belangrijk om de veroudering van de gewrichten te controleren. Kraakbeen is grotendeels samengesteld uit watermolecules, die gevangen zitten in een netwerk, waarvan eveneens glucosaminesulfaat, chondroïtinesulfaat, kraakbeencellen en collageen deel uitmaken.

• Glucosamine is een volledig natuurlijke, lichaamseigen stof, die ons organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen.
• Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen(*).
• Zink, Mangaan en Seleen dragen bij tot de bescherming van de cellen van ons lichaam tegen oxidatieve stress. Oxidatieve stress is een teveel aan vrije radicalen die bijdragen tot een versneld verouderingsproces.
• Krill olie bevat omega 3-vetzuren (EPA en DHA), fosfolipiden en astaxanthine. De omega 3-vetzuren in Krill olie zijn aanwezig onder de vorm van fosfolipiden, waardoor de omega 3-vetzuren optimaal worden opgenomen. Krill olie bevat eveneens astaxanthine, een natuurlijk antioxidans.

Indicatie

Voor gezond kraakbeen en soepele gewrichten

Gebruik van Glucadol Krill

Neem 1 witte en 1 roodbruine capsule Glucadol Krill in per dag, ’s morgens of ‘s avonds. De tabletten/capsules kunnen met of zonder voedsel ingenomen worden. De tabletten kunnen echter makkelijker samen met het voedsel ingeslikt worden. Het is steeds aan te raden de kuur gedurende minimum 3 maanden voort te zetten.

Ingrediënten Glucadol Krill

Glucosaminesulfaat 2NaCl (uit schaaldieren); Vulstof: microkristallijne cellulose; Ascorbinezuur; Glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, bijenwas en carnaubawas; Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, talk; Kleurstof: titaandioxide (E171); Zinkcitraat; Mangaangluconaat; Bevochtigingsmiddel: glycerol; Natriumseleniet.

1 witte tablet bevat:
1500 mg kristalllijn glucosaminesulfaat
12 mg vitamine C (15% RI**): onder de vorm van ascorbinezuur
1,5 mg zink (15% RI**): onder de vorm van zinkcitraat
0,3 mg mangaan (15% RI**): onder de vorm van mangaangluconaat
8,25 mcg seleen (15% RI**): onder de vorm van natriumseleniet
(**) RI: Referentie-inname
1 Roodbruine capsule bevat:
Elke roodbruine capsule bevat 300 mg Krill olie

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Buiten bereik van kinderen houden.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 54,90
€ 49,41

Laatste reviews en ervaringen met Glucadol Krill

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Ik ben tevreden met dit product.

  Het is een zeer goed product. Minder gewrichtspijn. Zachtere gewrichten. Gewoon een klein verteringsprobleem: de tweede tablet. Dit product is aan te bevelen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Glucadol krill

  Ben zeer tevreden. Resultaat na enkele maanden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Super product !

  Ik gebruik dit al een maand of 4 en ondervind veel verbetering in mijn gewrichten. Had veel last in mijn handen en is veel verbeterd. Het proberen waard.

  Was deze beoordeling nuttig?

Glucadol Krill kopen

Je kan Glucadol Krill van het merk Glucadol , geproduceerd door Takeda Belgium , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Glucadol of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
Afslanken > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten