Glucadol Twin Promopack + 4 weken GRATIS 168+56 tabletten

€ 65,33
€ 44,10
Bespaar 32% (€ 21,23)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Glucadol Twin Promopack + 4 weken GRATIS

Glucosamine en chondroïtine worden door het kraakbeen zelf aangemaakt. Maar indien u niet meer zo soepel kan bewegen, kan een aanvullende toediening van glucosamine en chondroïtine nodig zijn. Het is belangrijk dat deze “aanvullende toedieningen” gebeuren onder de vorm van sulfaat. Vele experten beschouwen het sulfaat als een NOODZAKELIJKE substantie voor een goede hydratatie van het kraakbeen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat chondroïtine een synergetische werking heeft met glucosamine in de kraakbeenbescherming en verbetering van de gewrichtsmobiliteit. 

GLUCADOL® TWIN bevat twee substanties die onmisbaar zijn voor een goede werking van gewrichten: glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat. In GLUCADOL® TWIN, net zoals in het organisme, komen glucosamine en chondroïtine voor in de vorm van sulfaat (S04). Aangezien GLUCADOL TWIN een natuurlijke substantie is, wordt het goed verdragen.

Indicatie

Een supplement dat de kwaliteit van het kraakbeen in onze gewrichten helpt te verbeteren voor een vrijere beweging.

Gebruik van Glucadol Twin Promopack + 4 weken GRATIS

De aanbevolen dagelijkse inname is 1 glucosamine-tablet (witte tablet) en 1 chondroïtine-tablet (roze tablet) per dag in te nemen met water. Elke witte tablet bevat 1500 mg glucosaminesulfaat, elke roze tablet bevat 1200 mg chondroïtinesulfaat. De kuur beginnen op de overeenstemmende dag op de kalenderverpakking. Als u de kuur met GLUCADOL® TWIN bijv. op een woensdag begint, neemt u een tablet uit de kalenderverpakking met vermelding «wo».(wo = woensdag). Vervolgens gaat u verder voor elke dag van de week en voor alle blisterverpakkingen in de doos.

Ingrediënten Glucadol Twin Promopack + 4 weken GRATIS

Actieve bestanddelen van GLUCADOL® TWIN : Elke witte tablet bevat 2000 mg glucosaminesulfaat 2KCl overeenkomend met 1500 mg pure glucosamine SO4. Elke roze tablet bevat 1200 mg pure chondroïtinesulfaat. 

Hulpstoffen witte tabletten : Bindmiddelen : polyvinylpyrrolidone, polyvinylpolypyrrolidone – Vulmiddel : microkristallijne cellulose – Antiklontermiddel : magnesiumstearaat – Glansmiddelen : hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, talk – Kleurstof : titaandioxide (E171). 

Hulpstoffen roze tabletten : : Desintegratiemiddelen : sorbitol, natriumcarboxymethylcellulose – Vulstoffen : dicalciumfosfaat, cellulose, hydroxypropylmethylcellulose – Antiklontermiddel : magnesiumstearaat – Bindmiddel : polyvinylpyrrolidone – Glansmiddel: hydroxypropylcellulose – Kleurstoffen : titaandioxide (E171), ijzeroxide (E172) – Stabilisator: talk – Emulgator: propyleenglycol.

Glucadol Twin Promopack + 4 weken GRATIS 168+56 tabletten
€ 65,33
€ 44,10

Laatste reviews en ervaringen met Glucadol twin promopack + 4 weken gratis

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  The glucosamine twin is helping me for releaving pain the joints.It is ecomically priced.I have been taking it for last couple of years and always alternatively.Wish they should write more on the instructions about the benifits.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sedert ik Glucadol twin gebruik ben ik veel soepeler bij het opstaan! Ik gebruik het ondertussen reeds enkele jaren en stop tussendoor wel eens een maand met de inname. Je moet het wél zekerlijk drie maanden nemen om het effect ervan vast te stellen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem sedert vele jaren dit product en het heeft medegeholpen om voortijdig een gewrichtsprothese te vermijden! Het is al meer dan 15 jaar geleden dat de gespecialiseerde artsen me vertelden dat ik niet ver af meer was van een heelkundig ingrijpen met prothese,en hopelijk kan ik het nog lang vermijden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prijs kwaliteit met een snelle levering. Dit product helpt me bij mijn kraakbeen probleem aan mijn knie. Ik kan me er beter mee bewegen en mijn dagelijkse taken zonder problemen mee uitvoeren
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Geachte ik ben zeer tevreden met Glucadol Twin neem ze nu 2 maanden in en voel dat mijn gewrichten aan de beterhand zijn ik blijf ze innemen ,raad het iedereen aan die last heeft van zijn gewrichten groetjes Lisa
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een goed product die voldoet aan de eisen en werk goed tegen de Artrose , voel er mij gemakkelijk bij en is wel een aanrader voor iedereen die artrose heeft .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel me duidelijk beter en ook sterker in al mijn ledematen. Het leven is niet meer zo vermoeider als vroeger. Ik heb nog moeilijke momenten maar toch een zeer goede vooruitgang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een voedingssupplement dat de gewrichten soepel houd. Ik neem het al verschillende jaren en na een onderbreking van enkele maanden voelde ik het verschil, vooral bij het opstaan s'morgens. Dus regelmatig nemen is belangrijk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem glucadol twin op aanraden van mijn arts na schouderbreuk Het gevoel in mijn schouder is terug en ik kan hem goed bewegen. Ik blijf glucadol twin verder gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door het gebruik van deze supplementen is de toestand van het kraakbeen aan het verbeteren. De knieën doen minder pijn. Door ook Bio doline te gebruiken wordt de glucodol beter opgenomen. De wijze van verpakking maakt het ook makkelijker om de controle van inname te vinden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige combi, werkt prima. Werkt duidelijk beter dan enkel glucosamine. De pillen zijn wel groot, maar glad en dus redelijk makkelijk door te slikken. Supersnel geleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Glucadol twin is super. Ik heb het al een paar keer gebruikt. Een aanrader bij arthrose. Werd mij voorgeschreven door mijn homeopaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product Glucadol Twin voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Minder stramme gewrichten, waardoor bewegen makkelijker wordt. Belangrijk bij deze producten is de samenstelling: Glucosamine 1500 mg en Chrondroïtine 1200 mg.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  moet nog eventjes langer wachten om optimaal resultaat te kennen maar ziet er alvast goed uit ! Enkel de pillen zijn wel groot om gemakkelik in te kunnen nemen !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voelde kort na het begin van de inname van Glucadol minder pijn in de knie, waar het kraakbeen bijna verdwenen is. Eenvoudige inname, slechts 1 maal per dag de twee pillen samen, is de voornaamste troef.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product. Ik heb artrose en dit helpt heel goed de pijn te verzachten. De prijs bij jullie is ook zeer interresant, en veel goedkoper dan bij mijn apotheek in de buurt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima product zeker aan te raden bij wie de gewrichten al iets strammer en stijver zijn.Na en week is het verschil al merkbaar ,je kan je al gemakkellijker bewegen en het werkt pijnstillend ook .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Glucadol Twin kan ik bijna een wondermiddel noemen , na maanden sukkelen met mijn knie heb ik na iname van Gucadol Twin na 14 dagen al een duidelijk voelbaar resultaat, alles gaat veel vlotter en zonder pijn ! Bovendien heb ik deze verpakking nog in promo gekocht , dus dubbel aangenaam ! Nooit gedacht dat ik dit resultaat zou gehad hebben ! PRIMA middel...een aanrader !!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ben een veertiger en de gewrichten zijn niet meer zo soepel. Daarom heb ik gekozen voor dit product omdat men met twee pillen een werkzame dagdosis glucosaminen en chondroitine binnenkrijgt. Ik combineer dit product met de msm van nova
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hallo in de naam van mijn ma deel ik mede dat glucandol twin een erg effectieve betering teweegbracht met haar 54 lentes kreeg ze meer en meer pijnlijke gewrichten. Het is nu ongeveer 1 jaar dat ze het dagelijks ieder morgen inneemt en naar horen van haar is de pijn nu voor de helft minder. Het werd voorgescheven door Dr Lequenne van Doornik.

Glucadol Twin Promopack + 4 weken GRATIS kopen

Je kan Glucadol Twin Promopack + 4 weken GRATIS van het merk Glucadol, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Glucadol of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten