€ 49,95
€ 43,46
Bespaar 13% (€ 6,49)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Glucadol Twin Promopack + 4 weken GRATIS

Glucosamine en chondroïtine worden door het kraakbeen zelf aangemaakt. Maar indien u niet meer zo soepel kan bewegen, kan een aanvullende toediening van glucosamine en chondroïtine nodig zijn. Het is belangrijk dat deze “aanvullende toedieningen” gebeuren onder de vorm van sulfaat. Vele experten beschouwen het sulfaat als een NOODZAKELIJKE substantie voor een goede hydratatie van het kraakbeen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat chondroïtine een synergetische werking heeft met glucosamine in de kraakbeenbescherming en verbetering van de gewrichtsmobiliteit.

GLUCADOL® TWIN bevat twee substanties die onmisbaar zijn voor een goede werking van gewrichten: glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat. In GLUCADOL® TWIN, net zoals in het organisme, komen glucosamine en chondroïtine voor in de vorm van sulfaat (S04). Aangezien GLUCADOL TWIN een natuurlijke substantie is, wordt het goed verdragen.

Indicatie

Een supplement dat de kwaliteit van het kraakbeen in onze gewrichten helpt te verbeteren voor een vrijere beweging.

Gebruik van Glucadol Twin Promopack + 4 weken GRATIS

De aanbevolen dagelijkse inname is 1 glucosamine-tablet (witte tablet) en 1 chondroïtine-tablet (roze tablet) per dag in te nemen met water. Elke witte tablet bevat 1500 mg glucosaminesulfaat, elke roze tablet bevat 1200 mg chondroïtinesulfaat. De kuur beginnen op de overeenstemmende dag op de kalenderverpakking. Als u de kuur met GLUCADOL® TWIN bijv. op een woensdag begint, neemt u een tablet uit de kalenderverpakking met vermelding «wo».(wo = woensdag). Vervolgens gaat u verder voor elke dag van de week en voor alle blisterverpakkingen in de doos.

Ingrediënten Glucadol Twin Promopack + 4 weken GRATIS

Actieve bestanddelen van GLUCADOL® TWIN: Elke witte tablet bevat 2000 mg glucosaminesulfaat 2KCl overeenkomend met 1500 mg pure glucosamine SO4. Elke roze tablet bevat 1200 mg pure chondroïtinesulfaat. 

Hulpstoffen witte tabletten: Bindmiddelen: polyvinylpyrrolidone, polyvinylpolypyrrolidone – Vulmiddel: microkristallijne cellulose – Antiklontermiddel: magnesiumstearaat – Glansmiddelen: hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, talk – Kleurstof: titaandioxide (E171). 

Hulpstoffen roze tabletten: Desintegratiemiddelen: sorbitol, natriumcarboxymethylcellulose – Vulstoffen: dicalciumfosfaat, cellulose, hydroxypropylmethylcellulose – Antiklontermiddel: magnesiumstearaat – Bindmiddel: polyvinylpyrrolidone – Glansmiddel: hydroxypropylcellulose – Kleurstoffen: titaandioxide (E171), ijzeroxide (E172) – Stabilisator: talk – Emulgator: propyleenglycol.

Bijwerkingen van Glucadol Twin Promopack + 4 weken GRATIS

Maag-darmproblemen zoals: maagpijn, diarree, misselijkheid.
€ 49,95
€ 43,46

Laatste reviews en ervaringen met Glucadol Twin Promopack + 4 weken GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Het doet geen pijn en het doet waarschijnlijk goed.

  In 2017 had ik plotseling en zonder enig trauma gedurende een lange periode last van kniepijn en moest ik me met krukken verplaatsen. De dokter die ik geraadpleegd heb, heeft Glucadol Twin voorgeschreven. Sinds ik dit supplement regelmatig inneem, is de pijn verdwenen, althans tijdens de wandelingen die ik regelmatig maak. Volgens de instructies van het product kan het beschadigde kraakbeen niet worden hersteld, maar ik deel mijn ervaring met u.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Glucadol Twin

  Werd aangeraden door de chirurg na schouderoperatie,versterkt de gewrichten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Baat het niet het schaadt toch niet

  Weet niet wat het zou zijn zonder, neem dit reeds jaren, ooit aangeraden door orthopedist, voel me er goed bij, ga regelmatig lopen, en ben de 6 al gepasseerd, dus....een goede gewoonte niet stoppen, zo denk ik erover.

  Was deze beoordeling nuttig?

Glucadol Twin Promopack + 4 weken GRATIS kopen

Je kan Glucadol Twin Promopack + 4 weken GRATIS van het merk Glucadol, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Glucadol of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten