€ 49,95
€ 44,96
Bespaar 10% (€ 4,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Glucadol Twin 168 tabletten

Omschrijving van Glucadol Twin

Glucosamine en chondroïtine worden door het kraakbeen zelf aangemaakt. Maar indien u niet meer zo soepel kan bewegen, kan een aanvullende toediening van glucosamine en chondroïtine nodig zijn. Het is belangrijk dat deze “aanvullende toedieningen” gebeuren onder de vorm van sulfaat. Vele experten beschouwen het sulfaat als een NOODZAKELIJKE substantie voor een goede hydratatie van het kraakbeen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat chondroïtine een synergetische werking heeft met glucosamine in de kraakbeenbescherming en verbetering van de gewrichtsmobiliteit.

GLUCADOL® TWIN bevat twee substanties die onmisbaar zijn voor een goede werking van gewrichten: glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat. In GLUCADOL® TWIN, net zoals in het organisme, komen glucosamine en chondroïtine voor in de vorm van sulfaat (S04). Aangezien GLUCADOL TWIN een natuurlijke substantie is, wordt het goed verdragen.

Indicatie

• Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen.
• Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen.
• Zink, Mangaan en Seleen dragen bij tot de bescherming de cellen van ons lichaam tegen oxidatieve stress.
• Chondroïtine is een grondstof van het kraakbeen

Gebruik van Glucadol Twin

De aanbevolen dagelijkse inname is 1 glucosamine-tablet (witte tablet) en 1 chondroïtine-tablet (roze tablet) per dag in te nemen met water. Elke witte tablet bevat 1500 mg glucosaminesulfaat, elke roze tablet bevat 1200 mg chondroïtinesulfaat. De kuur beginnen op de overeenstemmende dag op de kalenderverpakking. Als u de kuur met GLUCADOL® TWIN bijv. op een woensdag begint, neemt u een tablet uit de kalenderverpakking met vermelding «wo».(wo = woensdag). Vervolgens gaat u verder voor elke dag van de week en voor alle blisterverpakkingen in de doos.

Ingrediënten Glucadol Twin

Wat is de samenstelling van Glucadol Twin?
• Glucosamine is een volledig natuurlijke, lichaamseigen stof, die ons organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen.
• Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen.
• Zink, Mangaan en Seleen dragen bij tot de bescherming de cellen van ons lichaam tegen oxidatieve stress. Oxidatieve stress is een teveel aan vrije radicalen die bijdragen tot een versneld verouderingsproces.
• Chrondroïtine is een volledig natuurlijke, lichaamseigen stof, die ons organisme zelf kan aanmaken. Chondroïtine is een grondstof van het kraakbeen.
 
1 witte tablet bevat:
1500 mg kristalllijn glucosaminesulfaat
12 mg vitamine C (15% ADH**): onder de vorm van ascorbinezuur
1,5 mg zink (15% ADH**): onder de vorm van zinkcitraat
0,3 mg mangaan (15% ADH**): onder de vorm van mangaangluconaat
8,25 mcg seleen (15% ADH**): onder de vorm van natriumseleniet
(**) Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Het Glucadol-gamma bevat glucosaminesulfaat van marine oorsprong (op basis van schaaldieren). Aangezien glucosamine een natuurlijke substantie is, is het veilig, wordt het goed verdragen en is het niet maagbelastend.
 
Volledige ingrediëntenlijst:
Glucosaminesulfaat 2NaCl, vulstof: microkristallijne cellulose, povidone, ascorbinezuur, glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, talk, glycerol, bijenwas en carnaubawas, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, kleurstof: titaandioxide (E171), zinkcitraat, mangaangluconaat, calciumcarbonaat, ethylcellulose, natriumseleniet. pl-market-nl-glucadoltwin-oct13-apprjan14.docx 2/ 2

1 roze tablet bevat:
1200 mg chondroïtinesulfaat

Volledige ingrediëntenlijst:
Chondroïtinesulfaat, vulstoffen: dicalciumfosfaat en microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, talk, glycerol, bijenwas en carnaubawas, kleurstoffen: titaandioxide (E171) en ijzeroxide (E172).
€ 49,95
€ 44,96

Laatste reviews en ervaringen met Glucadol Twin

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Gebruik Glucadol Twin

  Ik gebruik Glucadol twin al langere tijd éénmaal per dag en dit 's avonds. Dit is goed voor mijn gewrichten waar ik last van heb.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  2 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Glucadol Twin: prachtige resultaten

  Een paar jaar geleden vertelde een dokter me dat ik een operatie aan mijn binnenste meniscus nodig had, maar ik was niet overtuigd. Een andere dokter, na een MRI, vertelde me om niets te doen en Glucadol Twin te nemen voor vier maanden. Mijn pijn verdween na twee maanden Glucadol. Nu had ik soortgelijke symptomen. Ik neem Glucadol al ongeveer drie weken en ik voel me veel beter. In mijn ervaring raad ik Glucadol Twin sterk aan. Volgens de dokter moet je het vier maanden lang onafgebroken nemen en dan een pauze nemen voordat je weer begint.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Glucadol Twin

  Très bon prix. Et pour moi un soulagement articulaire.

  Was deze beoordeling nuttig?

Glucadol Twin kopen

Je kan Glucadol Twin van het merk Glucadol , geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Glucadol of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten