Glucadol Twin 168 tabletten

€ 49,95
€ 44,96
Bespaar 10% (€ 4,99)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Glucadol Twin 168 tabletten

Omschrijving van Glucadol Twin

Glucosamine en chondroïtine worden door het kraakbeen zelf aangemaakt. Maar indien u niet meer zo soepel kan bewegen, kan een aanvullende toediening van glucosamine en chondroïtine nodig zijn. Het is belangrijk dat deze “aanvullende toedieningen” gebeuren onder de vorm van sulfaat. Vele experten beschouwen het sulfaat als een NOODZAKELIJKE substantie voor een goede hydratatie van het kraakbeen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat chondroïtine een synergetische werking heeft met glucosamine in de kraakbeenbescherming en verbetering van de gewrichtsmobiliteit.

GLUCADOL® TWIN bevat twee substanties die onmisbaar zijn voor een goede werking van gewrichten: glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat. In GLUCADOL® TWIN, net zoals in het organisme, komen glucosamine en chondroïtine voor in de vorm van sulfaat (S04). Aangezien GLUCADOL TWIN een natuurlijke substantie is, wordt het goed verdragen.

Indicatie

• Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen.
• Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen.
• Zink, Mangaan en Seleen dragen bij tot de bescherming de cellen van ons lichaam tegen oxidatieve stress.
• Chondroïtine is een grondstof van het kraakbeen

Gebruik van Glucadol Twin

De aanbevolen dagelijkse inname is 1 glucosamine-tablet (witte tablet) en 1 chondroïtine-tablet (roze tablet) per dag in te nemen met water. Elke witte tablet bevat 1500 mg glucosaminesulfaat, elke roze tablet bevat 1200 mg chondroïtinesulfaat. De kuur beginnen op de overeenstemmende dag op de kalenderverpakking. Als u de kuur met GLUCADOL® TWIN bijv. op een woensdag begint, neemt u een tablet uit de kalenderverpakking met vermelding «wo».(wo = woensdag). Vervolgens gaat u verder voor elke dag van de week en voor alle blisterverpakkingen in de doos.

Ingrediënten Glucadol Twin

Actieve bestanddelen van GLUCADOL® TWIN : Elke witte tablet bevat 2000 mg glucosaminesulfaat 2KCl overeenkomend met 1500 mg pure glucosamine SO4. Elke roze tablet bevat 1200 mg pure chondroïtinesulfaat.

Hulpstoffen witte tabletten : Bindmiddelen : polyvinylpyrrolidone, polyvinylpolypyrrolidone – Vulmiddel : microkristallijne cellulose – Antiklontermiddel : magnesiumstearaat – Glansmiddelen : hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, talk – Kleurstof : titaandioxide (E171).

Hulpstoffen roze tabletten : : Desintegratiemiddelen : sorbitol, natriumcarboxymethylcellulose – Vulstoffen : dicalciumfosfaat, cellulose, hydroxypropylmethylcellulose – Antiklontermiddel : magnesiumstearaat – Bindmiddel : polyvinylpyrrolidone – Glansmiddel: hydroxypropylcellulose – Kleurstoffen : titaandioxide (E171), ijzeroxide (E172) – Stabilisator: talk – Emulgator: propyleenglycol.
Glucadol Twin 168 tabletten
€ 49,95
€ 44,96

Laatste reviews en ervaringen met Glucadol twin

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Glucadol Twin 168 tabletten werden aangeraden door mijn huisarts. Hier via Farmaline webwinkel zijn ze het goedkoopste. Komt er nog bij dat ze vlot via een leverpunt werden geleverd. Danku.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn echtgenote neemt al enkele jaren dit product, is er zeer van tevreden, het versterkt de gewrichten en zorgt voor een betere smering ervan , mede door de twinwerking
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed tegen het behouden van krakbeen , het vertraagd de slijtage van de gewrichten en zorgen voor minder pijn en een betere beweging die het leven toch iets aangenamer maakt en het is een natuurlijk product .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  wegens last van artrose en op dokters aanraden, heb ik ter versterking van het kraakbeen, 'Glucadol Twin' aangeschaft. Tot dusver heb ik geen last van bij- of nevenwerking en heeft 't een goede werking. Natuurlijk moet je dit onder controle houden met af en toe een gewone scan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik benadeel tevreden van deze medicatie die ik al een geruime tijd neem.Verhoogt zeker mijn levenskwaliteit .ik voel mij veel sterker en kan beter functioneren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voldoet helemaal. Stipt op tijd geleverd. Geen betaal problemen. Het is degelijk verpakt. De website van Farmaline is duidelijk en overzichtelijk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wegens aanhoudende pijn aan mijn gewrichten heb ik Glucadol Twin gedurende 3 maand geprobeerd. Ik moet zeggen dat het bij mij schijnt te helpen. Doe deze kuur 2 à 3 keer per jaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben een 40 jarige langeafstandsloper en wegens training op Marathon van Brussel een achillespeesontsteking opgelopen. Kinesist en oefeningen haalden niet veel resultaat. Heb met deze blessure ruim een jar gesukkeld. Ben dan met Glucadol begonnen omdat chondoitine ook onstekingswerende eigenschappen heeft. Wel, op amper 3 weken was de blessure verdwenen. Wegens het hardlopen moet ik ook opletten voor de knieën, maar ook dit is met Glucadol perfect onder controle. Ik kan dit product aanraden aan eenieder met gewrichtsproblemen of die vatbaar zijn voor ontstekingen aan gewrichten of pezen. De dokters zeggen altijd maar dat het wetenschappelijk effect niet bewezen is maar ik weet wel beter ondertussen !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze combinatie, de Glucadol twin, werkt bij mij goed. Ik merk echt verschil met de enkele tabletten. Ik vind ook de tabletten, ondanks de grootte, makkelijk te slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pijn aan knieën en andere gewrichten is nu onder controle. Dagelijkse dosis 's morgens. Kan nu weer goed wandelen en trappen maken zonder pijn. Kan niet meer zonder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed voor de gewrichten ,ik ben vatbaar voor ontstekingen aan mijn gewrichten daarvoor is glucado twin een aanrader en ik kan me beter bewegen,als ik het niet inneem voel ik het wel....

Glucadol Twin kopen

Je kan Glucadol Twin van het merk Glucadol, geproduceerd door Takeda Belgium , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Glucadol of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten