€ 48,99
€ 44,09
Bespaar 10% (€ 4,90)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Glucocare 90 tabletten

Omschrijving van Glucocare

GlucoCare is een voedingssupplement dat bijdraagt tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel, waarmee GlucoCare uniek is als ideale aanvulling op aanpassing van levensstijl en dieet bij personen die een verhoogd risico lopen op diabetes type II. Het is een product op basis van berberine, extract van banaba bladeren en chroom. Chroom draagt bij tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel.

De schors van de Berberis aristata struik bevat een kleine hoeveelhied berberine. Berberine wordt al een heel lange tijd gebruikt in de traditionele Oosterse geneeskunde. Het extract van Banaba-bladeren is afkomstig van een boom bekend als Lagerstroemia speciosa. Dit extract bevat verschillende triterpenen, zoals corosolzuur en verschillende tannines. Chroom is een essentieel spoorelement en draagt bij tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel.

Indicatie

Patiënten die een verhoogd risico lopen om diabetes type II te ontwikkelen, zoals:
· patiënten met metabool syndroom
· patiënten met insulineresistentie
· patiënten met prediabetes

Gebruik van Glucocare

1 tablet per dag doorslikken met water

Ingrediënten Glucocare

GlucoCare is een unieke samenstelling van berberine 500mg, banaba-extract 48mg en chroom 90µg, hierdoor:
· verlaagt GlucoCare de glycemie
· vermindert GlucoCare de insulineresistentie
· zorgt GlucoCare voor een verlaging van de totale cholesterol, LDL-cholesterol en triglyceriden en voor een verhoging van de HDL-cholesterol

Waarschuwing

Niet nuchter innemen
Glucocare kan het hele jaar door ingenomen worden zonder onderbreking
Glucocare 90 tabletten
€ 48,99
€ 44,09

Laatste reviews en ervaringen met Glucocare

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product dat ik niet kende, ik test het nu, ik hoop dat het nuttig is en dat ze niet leugens zijn over het feit dat het het suikergehalte reguleert.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  daar mijn insuline sterk verhoogd was moest ik iets nemen om dit te normaliseren chemische middelen daar was ik zeer ziek van en de dokter rade glucocare aan nu terug op controle en de waarden zijn weer goed dus ik ben zeer content
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Te nemen in de avond voor de laatste maaltijd.....geschikt voor mensen die te veel suiker innemen tijdens de maaltijd of die zich al in het pre-diabetesstadium bevinden.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in te nemen, mijn man neemt er een na de avondmaaltijd omdat zijn bloedsuikerspiegel iets hoger is dan normaal. Geadviseerd door zijn arts hopen we op goed nieuws bij de volgende bloedtest!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een product op basis van berberine, extract van banaba bladeren en chroom, dit laatste draagt bij tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben glucocare beginnen nemen om dat mijn bloedsuiker te hoog is en dit voedselsupplement je ook helpt om minder suikers te eten, en inderdaad de neiging om zoetigheden te eten is fel verminderd
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Persoonlijk kan ik nog niet helemaal zeggen of Glucocare helpt daar ik deze nog niet zo lang inneem. Maar de huisarts had dit aangeraden. Als een huisarts dit aanraad vermoed ik wel dat dit toch wel een effect op een mens zijn lichaam zal hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ja ik ben tevreden van u firma , bestellen is gemakkelijk en ontvangen gaat ook vlug , glucocare neem ik omdat ik als oudere en ook wel beetje suiker heb , helpt denk ik toch voor wat gelijk te blijven
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt nu al een tijdje deze pillen ter ondersteuning van zijn bloedsuikerspiegel en we mogen zeggen dat die inderdaas wel degelijk gezakt is, dus we doen voort !!!

Glucocare kopen

Je kan Glucocare van het merk Neocare, geproduceerd door NEOCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Voedingssupplementen