€ 17,95
€ 16,16
Bespaar 10% (€ 1,79)

Omschrijving van Green tea platinum

Het bijzondere antioxidans in groene thee, epigallocatechinegallaat of EGCG, is vele malen sterker dan de antioxidanten die we aantreffen in groenten en fruit. Regelmatig groene thee gebruiken is dan ook ideaal om de weefsels maximaal te beschermen tegen vrije radicalen, meer bepaald ter hoogte van de huid, bloedvaten en botten en om helder van geest te blijven.

Meer dan welkom is ook het positieve effect van groene thee op de vetverbranding, wat helpt een ideaal gewicht te verkrijgen of te behouden. Groene thee past ook in een betere levensstijl die als doel heeft de bloedglucosespiegel beter onder controle te houden.

Wie op een intensieve manier van groene thee gebruik wil maken, maargroene thee niet lust of zoveel mogelijk cafeïne wil beperken, heeft aan het kwaliteitsextract GREEN TEA PLATINUM van Mannavital het ideale voedingssupplement.

Indicatie

Helpt als bron van antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen - helpt de huid beschermen tegen UV-stralen - draagt bij tot het gezond houden van het hart - bevordert de vetstofwisseling en ondersteunt het afslanken - ondersteunt bij mentale en fysieke vermoeidheid - bevordert het concentratievermogen

Gebruik van Green tea platinum

2 maal per dag 1 capsule

Ingrediënten Green tea platinum

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule: 500 mg Groene thee-extract (Camellia sinensis), gestandaardiseerd op 60 % EGCG (Epigallocatechinegallaat), concentratie 20:1; 0,3 % cafeïne
€ 17,95
€ 16,16

Laatste reviews en ervaringen met Green tea platinum

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  Menophythea waterretentie

  Helpt niet

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Prijs kwaliteit verhouding is goed. De dosage is hoger waardoor er maar telkens 1 tablet moet worden ingenomen. Waar andere meestal twee tabletten voorschrijven. Goede verpakking, tabletten blijven droog dus kan je de Grote verpakking nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  met groene thee heb ik mogen kennismaken enige tijd geleden, had doosje gekregen, het bloedonderzoek daarna gaf aan dat mijn koolhydraten metabolisme verbeterd was, hierdoor was ik enkele kilo's gewicht vermindert, was niet bedoeld om te vermageren , maar was mooi meegenomen. ga het gewoon verder gebruiken

  Was deze beoordeling nuttig?

Green tea platinum kopen

Je kan Green tea platinum van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie