€ 17,95
€ 16,16
Bespaar 10% (€ 1,79)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Green tea platinum

Het bijzondere antioxidans in groene thee, epigallocatechinegallaat of EGCG, is vele malen sterker dan de antioxidanten die we aantreffen in groenten en fruit. Regelmatig groene thee gebruiken is dan ook ideaal om de weefsels maximaal te beschermen tegen vrije radicalen, meer bepaald ter hoogte van de huid, bloedvaten en botten en om helder van geest te blijven.

Meer dan welkom is ook het positieve effect van groene thee op de vetverbranding, wat helpt een ideaal gewicht te verkrijgen of te behouden. Groene thee past ook in een betere levensstijl die als doel heeft de bloedglucosespiegel beter onder controle te houden.

Wie op een intensieve manier van groene thee gebruik wil maken, maargroene thee niet lust of zoveel mogelijk cafeïne wil beperken, heeft aan het kwaliteitsextract GREEN TEA PLATINUM van Mannavital het ideale voedingssupplement.

Indicatie

Helpt als bron van antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen - helpt de huid beschermen tegen UV-stralen - draagt bij tot het gezond houden van het hart - bevordert de vetstofwisseling en ondersteunt het afslanken - ondersteunt bij mentale en fysieke vermoeidheid - bevordert het concentratievermogen

Gebruik van Green tea platinum

2 maal per dag 1 capsule

Ingrediënten Green tea platinum

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule: 500 mg Groene thee-extract (Camellia sinensis), gestandaardiseerd op 60 % EGCG (Epigallocatechinegallaat), concentratie 20:1; 0,3 % cafeïne
€ 17,95
€ 16,16

Laatste reviews en ervaringen met Green tea platinum

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prijs kwaliteit verhouding is goed. De dosage is hoger waardoor er maar telkens 1 tablet moet worden ingenomen. Waar andere meestal twee tabletten voorschrijven. Goede verpakking, tabletten blijven droog dus kan je de Grote verpakking nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  met groene thee heb ik mogen kennismaken enige tijd geleden, had doosje gekregen, het bloedonderzoek daarna gaf aan dat mijn koolhydraten metabolisme verbeterd was, hierdoor was ik enkele kilo's gewicht vermindert, was niet bedoeld om te vermageren , maar was mooi meegenomen. ga het gewoon verder gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb de Mannavital Green Tea Platinum capsules gekocht omdat ik aan het afslanken ben en groene thee extract vetverbrandend werkt en ondersteunt bij het afslanken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  groene thee zou de stofwisseling ondersteunen, en zodus goed zijn voor de gezondheid. Dit kan ik niet concreet bevestigen, maar wel dat de capsules gemakkelijk in te nemen zijn en geen maaglast geven. Het gebruik is zeker een voordeel voor al wie niet graag groene thee drinkt wegens de smaak
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit blijkt een ideaal voedingssupplement om het metabolisme te ondersteunen. Op mentaal vlak, lijkt het of je meer weerbaar wordt en ook fysiek voel je je dynamischer
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Zie ook beoordeling XL.S medical. Ik heb deze zogenaamde 'vetbinder' genomen in combinatie met eerstgenoemde. Weerom wil ik de 'tijd' afwachten om een definitief oordeel te vormen. Na enkele weken is het resultaat niet hoopgevend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product een 10 tot 15 min. voor het eten in met thee of water. Het werkt heel goed en het eten verteerd sneller en geeft een goed gevoel. Geen opgeblazen gevoel meer. Het afslanken gaat beter omdat dit product op uw metabolisme werkt. Ben er enorm tevreden over. Geen pastische darmen meer. Super! :-)

Green tea platinum kopen

Je kan Green tea platinum van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie