€ 29,00
€ 26,10
Bespaar 10% (€ 2,90)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Grintax 60 tabletten

Omschrijving van Grintax

Vanaf de eerste signalen van professionele vermoeidheid, dagdagelijkse mentale en fysieke vermoeidheid*

* Eleutherococcus draagt bij tot meer mentale en fysieke energie in geval van vermoeidheid en helpt de natuurlijke weerstand versterken.

Een doordachte, unieke formule op basis van 4 natuurlijke bestanddelen
 • Eleutheroccus senticosus (312,5 mg/2 tab): kennen we beter als Siberische ginseng. De actieve bestanddelen in Grintax® zijn gestandaardiseerd op eleutherosiden die het aanpassingsvermogen van het lichaam helpen ondersteunen.

 •  Cucumis Melo (10 mg/2 tab): is een beproefd meloenextract, dat bijzonder rijk is aan het superoxide dismutase.

 • Taurine (100 mg/2 tab): aminozuurachtige stof die graag gebruikt wordt door sporters.

 • Caseïne hydrolysaat (150 mg/2 tab): is een van de belangrijkste melkeiwitten. Het is gemakkelijk  afbreekbaar in essentiële aminozuren nodig voor de synthese van andere eiwitten.

Indicatie

Draagt bij tot meer mentale en fysieke energie in geval van vermoeidheid en helpt de natuurlijke weerstand versterken.

Gebruik van Grintax

1x/dag bij het ontbijt met water 2 tabletten.
Minimum 3 maanden voor optimaal effect.

Ingrediënten Grintax

Gestandaardiseerd extract van Siberische Ginseng (Eleutherococcus senticosus), inuline (vulstof), sorbitol (vulstof), microkristallijne cellulose (vulstof), caseïne hydrolysaat, taurine, mono-, diglyceriden (verstevigingsmiddel), hydroxypropylmethylcellulose (vulstof), gehydrogeneerde katoenzaadolie  (verstevigingsmiddel), silicium dioxide (antiklontermiddel), meloen extract (Cucumis melo), titaandioxide (kleurstof),
talk (antiklontermiddel), magnesiumstearaat (verstevigingsmiddel), miglyol (verstevigingsmiddel), hydroxypropylcellulose (vulstof), ijzeroxide (kleurstof).

Waarschuwing

 • Niet geschikt voor zwangere vrouwen of bij borstvoeding, in geval van nierziektes, lactose intolerantie en voor kinderen onder de 12 jaar.
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
 • De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.
€ 29,00
€ 26,10

Laatste reviews en ervaringen met Grintax

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Uitstekend product

  Dit voedingssupplement is een uitstekend product om stress en vermoeidheid tegen te gaan. Het helpt echt om momenten van angst of nervositeit te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Het heeft ook een duidelijk effect op de mentale vermoeidheid. Bovendien is het zeer eenvoudig te gebruiken en heb ik tot nu toe geen bijwerkingen gehad.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Dit product doet echt wat het beloofd

  Ikzelf en verschillende mensen in mijn omgeving gebruiken Grintax voor chronische vermoeidheidsklachten en iedereen merkt een verschil. Ongeveer na 1 week is het effect voelbaar en ook lange termijn blijft het werken. Ik wil niet meer zonder. De prijs is veel beter wanneer ge het aankoopt via Farmaline dan in de apotheek.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  effectieve

  aanbevolen door een huisarts, vanwege de fibromyalgie zijn we voortdurend moe, er is een duidelijke verbetering te voelen sinds het nemen van dit voedingssupplement; ik ben zo tevreden dat ik het bestellen voor een tweede familielid dat zijn werk is erg vermoeiend

  Was deze beoordeling nuttig?

Grintax kopen

Je kan Grintax van het merk Grunenthal Belgium , geproduceerd door GRUNENTHAL BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Must haves voor de Herfst of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie