CHI Groot handboek geneeskrachtige planten stuk

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 149,10
€ 141,65
Bespaar 5% (€ 7,45)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van CHI Groot handboek geneeskrachtige planten

Groot handboek geneeskrachtige planten

Geneeskrachtige planten worden almaar meer gebruikt ter preventie van kwalen of om onze gezondheid te verbeteren.
Wanneer we ze met kennis van zaken aanwenden, hun beperkingen kennen en de nodige veiligheidsmaatregelen in acht nemen, kunnen kruiden dan ook een volwaardige aanvulling zijn bij de reguliere gezondheidszorg.
 
In dit overzichtelijk naslagwerk stelt Dr. Geert Verhelst op een grondige manier de belangrijkste kruiden van de moderne fytotherapie voor.
Hij belicht onder meer inhoudsstoffen, werking, indicaties en verwerkingsvormen en zorgt er door het aanstippen van waarschuwingen, potentiele nevenwerking, contraindicaties en interacties voor dat we op een veilige manier kruiden kunnen aanwenden.
De informatie is zoveel mogelijk gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek en is opgeluisterd met sprekende kleurenfoto's.
 
Dit praktisch handboek is speciaal aangeraden voor al wie op professionele basis met geneeskrachtige planten omgaat: artsen, apothekers, therapeuten, herboristen, natuurwinkeliers en producenten van voedingssupplement.
Het zal ook de kruiden liefhebber, die zijn kennis wenst bij te schaven, zeker kunnen bekoren.
€ 149,10
€ 141,65

CHI Groot handboek geneeskrachtige planten kopen

Je kan CHI Groot handboek geneeskrachtige planten van het merk CHI , geproduceerd door Chi International BV , bestellen in Nederland bij FARMALINE