€ 8,99
€ 7,37
Bespaar 18% (€ 1,62)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Gum Soft-Picks Tandenstokers Regular

Zeer comfortabele tandenstokers met 76 rubberhaartjes voor optimale plaque verwijdering en stimulering van het tandvlees.

Perfect voor interdentaal gebruik maar ook bij kronen, implantaten, bruggen en beugels.

Verpakking van 80 stuks.

Indicatie

GUM Soft-Picks zijn tandenstokers met rubberen uiteinden die voorzichtig je tanden schoonmaakt en het toonbaar tandvlees. Ze kunnen worden gebruikt op elk tijdstip van de dag in tegestelling tot tandenborstels.

GUM Soft-Picks helpt ook het toonbaar tandvlees en maakt ze sterker en gezonder dankzij een micro-massage.

Gebruik van Gum Soft-Picks Tandenstokers Regular

Gebruik GUM Soft-Picks voorzichtig tussen de tanden om voedselresten te verwijderen. Masseer het tandvlees.
€ 8,99
€ 7,37

Laatste reviews en ervaringen met Gum soft-picks tandenstokers regular

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede en gemakkelijke tandenstokers, ook om het vuil van onder de kronen weg te krijgen. Op aanraden van mijn tandarts aangeschaft. Je moet ze alleen dikwijls vervangen (plooien gemakkelijk) maar geen probleem bij voorzichtig gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben deze gaan gebruiken op aanraden van mijn tandarts en mondhygieniste in combinatie met tandflos en regelmatig poetsen. Je merkt duidelijk het verschil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product sedert een jaar , werd mij aangeraden door mijn tandarts na het plaatsen van een brug. Heel goed product, ben sedert reeds op controle geweest en alles was prima.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandenstokers zijn eigenlijk ragertjes, van de fijnste soort. Ze komen erg goed tussen de tanden, bijna in alle kleinste kiertjes. Helaas komt het rubber snel los en moet je de rager snel vervangen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  supervoordelig gekocht en super kwaliteit van GUM, veel beter dan goedkope alternatieven in grootwarenhuizen, deze zijn super stevig en gemakkelijk vast te houden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit product een zeer goede kwaliteit. Na mijn bestelling volgde er een zeer snelle en vlotte levering. Zou dit product zeker aanbevelen aan familie en vrienden;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om je tanden proper te houden en je tanden gaatjes vrij te houden, omdat je zelfs na het poetsen met deze gum nog restjes vind. we gebruiken het elke dag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de tandarts dit nu al enkele maanden dagelijks aan het gebruiken. In het begin bloedt het tandvlees nog fel, nu niet meer. Je zou ervan versteld staan hoeveel er nog tussen je tanden blijft hangen, zelfs na het poetsen! Ideaal voor als je blokjes of een draadje hebt en flossen niet goed lukt! Ze plooien wel snel als je er niet goed tussen kan.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze tandenstokers zijn zeer praktisch..... om mee te nemen in je handtas om ongemakken bij het uit eten gaan goed te maken! Interessante prijs!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De perfecte tandenstokers voor mensen met weinig ruimte tussen hun tanden. Zeer snel geleverd aan huis. Goede service van Farmaline ! We gaan zeker opnieuw bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  OP aanraden van mijn tandarts die vaststelde dat ik te veel tandplak had, besloot ik om Gum soft picks tandenstokers, eigenlijk zijn het tandenragers aan te schaffen. Waar dit in het begin een beetje raar aanvoelde, kreeg ik na enige tijd toch een beter gevoel. Mijn tanden zijn nu vrij van etensresten en dit zorgt ervoor dat de tandplak aanzienlijk verminderd is. Bij elke tandartsbezoek krijg ik complimenten van mijn tandarts. De soft picks zijn zacht, maar toch werken ze uitstekend. De muntsmaak is een welgekomen plus die ervoor zorgt dat ik steeds een aangename en frisse smaak in de mond heb. Ik zou ze voor geen geld van de wereld nog willen missen. Zij
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel praktisch om te vermijden dat er etensresten tussen je tanden blijven zitten. Ook handig om mee te nemen in het kleine doosje, alleen jammer dat de tandenstokers zo snel buigen en krom worden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Net een 4 gegeven daar het product te gemakkelijk breekt. Hou van dit product, wens net dat het wat langer mee ging en ze een sterker soort gelijkaardig product zouden maken
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  perfect voor zeer gebalde tanden, wat mijn geval is. Zeer handige, praktische verpakking, effectieve tandvleesmassage met dit rubberen materiaal
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de tandarts beginnen gebruiken, vroeger gebruikten we interdentale borsteltjes, nu combineer ik de twee. Deze soft tandenstokers zijn zachter en gaan goed tussen zeer kleine spleetjes. De borsteltjes zijn wel beter voor het hardnekkeriger werk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd ons voorgesteld door een tandarts. Na gebruik ondervinden we dat het heel goed voldoet aan de verwachtingen. Dus, we blijven een gebruiker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij zijn deze veel beter dan de gewone tandenstokers omdat mijn tandvlees niet meer bloed en mijn tandvlees geen pijn meer doet. prima tandenstokers en heel handig voor mee op vakantie te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De soft pics van gun zijn ideaal om een goeie mondhygiëne te bekomen. Je vermindert de aanmaak van tandsteen, zodat het tandvlees minder gaat bloeden, en sterker blijft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger kocht ik intradentaal borsteltjes bij de drugstore. Nu niet meer. Bij Farmaline zijn ze steviger en er zitten er meer in het pakje, 80 stuks ipv 50 zodat ik minder vlug moet bijbestellen en ook niet meer naar de winkel hoef. Bovendien zijn ze nog iets beterkoop.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product, en vooral minder breekbaar dan de andere borstels. Bovendien, omdat de punt conisch is, hoeft u geen verschillende maten te kopen. Ik kan het meerdere malen economischer gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in gebruik en om mee te nemen op reis in je handtas of handbagage. Zichtbaar verbetering, is zacht en kwetst niet je tandvlees. Kan tussen alle tanden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Ben het gaan gebruiken op aanraden van mijn tandarts. Sinds ik het gebruik heb ik geen last meer van bloedend tandvlees bij het tandenpoetsen. Handig zo'n grote verpakking.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Kleine, zachte borstels die gemakkelijk voedselresten tussen de tanden verwijderen zonder agressie. Goed product, redelijke prijs, kleine praktische opbergdoos om overal mee naartoe te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Gum Soft-Picks kocht ik vroeger bij de tandarts. Ze werden door hem aangeraden. Ik was er tevreden over. Maar langs je firma om zijn ze heel wat voordeliger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken Gum Soft-Picks op vraag van de tandarts,we gebruiken dit bij kleine spleetjes om grondig te reinigen, met een goed resultaat bij een volgende controle bij de tandarts
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gum Soft-Picks werd mij aanbevolen door mijn tandarts. Het product doet wat het moet doen: de interdentale ruimtes schoonmaken. Het vergt wat handigheid, maar al bij al vind ik het makkelijker dan flossen, en ook het resultaat is beter: na 1 week dagelijks gebruik geen ontstoken, bloedend tandvlees meer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Van zeer goede kwaliteit, gemakkelijk tussen de tanden te krijgen soepel en buigzaam gemakkelijk mee te nemen met bewaardoosje mede in de verpakking. Niet duur in prijs!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer efficiënt om de tanden schoon te houden , licht voor in de tas, passen goed tussen de tanden, beetje aan de dure kant maar wel de moeite waard om iets meer uit te geven
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ondanks zorgvuldig tandenpoetsen kan er toch nog wel eens iets tussen de tanden blijven zitten, de tandarts adviseerde mij om tandenstokers te gebruiken en gaf mij enkele Gum Soft-Picks mee die mij goed bevielen waarna ik besloot om de Picks aan te schaffen. Wim
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gum Soft-Picks zijn mij door mijn tandarts geadviseerd. Geloof niet dat ik ooit nog een houten tandenstoker ga gebruiken. Met deze soft-picks kom je gemakkelijk tussen je tanden en door de karteltjes worden voedselresten goed verwijderd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kreeg het pakket tijdig en met de inhoud die ik verwacht had. De website is duidelijk en laat toe om goed producten te zoeken. De discount op de prijs is ook de aankoop online waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  naast flossen gebruik ik ook de picks! Is goed voor het tandvlees en tegen de plak! Want met flossen raakt alles niet weg! In gebruik het in combinatie met poetsen, flossen en mondwater. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer soepele en zeer zeer fijne tandenstokers, glijdt makkelijk tussen de tanden om residuen en etensresten weg te halen en masseert het tandvlees.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij ons zijn ze hele jaar door voor 5.95. Vind het hier iets aan de dure kant .... maar kan wel aanraden dat ze heel goed zijn ! Dagelijks doen naast 2 keer poetsen. Gum producten zijn top !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mooie grote verpakking, omdat ik ze elke dag gebruik is ze uiteraard snel op. Flexibele tandenstokers die ook tussen nauwe tandopeningen geraken en zo tandplak verminderen. Spijtig genoeg is er geen draagtasje bij voor onderweg!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mooie grote verpakking, want ik gebruik deze elke dag en dan gaan ze er snel door. Flexibele tandenstokers die ook tussen smalle tandopeningen kunnen en zo tandplank verhinderen. Een must! Jammer genoeg geen draagtasje voor onderweg bij dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mooie grootverpakking, want met dagelijks gebruik van de soft picks gaan ze erg snel op! Flexibele stokjes die ook tussen nauwe tandopeningen komen en zo tandplak helpen voorkomen. Een aanrader! Helaas zonder handig (meeneem)doosje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mooie grootverpakking, want met dagelijks gebruik van de soft picks gaan ze erg snel op! Flexibele stokjes die ook tussen nauwe tandopeningen komen en zo tandplak helpen voorkomen. Een aanrader! Helaas zonder handig (meeneem)doosje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideale interdentale reiniging. Dankzij de flexibiliteit breken ze niet zoals gewone houten stokers. Bovendien zijn ze zachter voor het tandvlees! Overigens kunnen ze best vaker dan eenmaal gebruikt worden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit product gebruik ik nog niet zo lang dus ik kan het nog niet helemaal goed beoordelen, mijn tandarts advieseerde mij om soft picks te gebruiken, maar ik kan er wel iets over zeggen, dat deze makkelijk te gebruiken zijn en ook beter tussen je tanden gaat dan houten tandestokers.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De softpicks zijn echt super gemakkelijk in het gebruik. Ik heb mij eerst beperkt tot flos draad maar dat sneedt altijd door je vingers heen. Nu met deze softpicks is dat leed voorbij. Gemakkelijk in de hand alleen bij de achterste kiezen is het even lastig maar oefening baart kunst.

Gum Soft-Picks Tandenstokers Regular kopen

Je kan Gum Soft-Picks Tandenstokers Regular van het merk GUM, geproduceerd door SUNSTAR ORAL COMPANY , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes