€ 9,63
€ 8,67
Bespaar 10% (€ 0,96)
Handschoen Sensicare Ice Zonder Poeder Medium 486802 200 stuks
€ 9,63
€ 8,67

Laatste reviews en ervaringen met Handschoen sensicare ice zonder poeder medium 486802

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vind ik zeer aangenaam om mee te werken. Passen goed aan, zijn soepel. Op dit moment vind ik dit zeker een van de betere handschoenen die er op de markt zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het zijn .heel goede handschoenen en er zitten veel in de doos ik heb per dag 5 paar nodig voor de verpleging elke week een doos en de prijs gaat nog
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de eerste regel voor een hulpverlener is je eigen bescherming, daarna de bescherming voor infecties van je slachtoffer, dus handschoenen heb je nooit te kort. het is een gemakkelijke verpakking, de doos staat klaar en neemt vlug het aantal handschoenen uit die je nodig hebt, geen gezever met verpakkingen openscheuren enz.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over het product, zowel in termen van kwaliteit als prijs, die ik moet zeggen is vrij concurrerend. Bovendien zijn de handschoenen vrij resistent
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De verzending is goed en snel verlopen, wij zijn zeer tevreden over farmaline het is iets goedkoper en een super product dat ik iedereen kan aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename zachte handschoenen om de patiënten te verzorgen. Zeer gunstige prijs. Goed voor de handen. Er kan fijn mee gewerkt worden, vb bij een wondzorg.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Fijne handschoenen voor meerdere doeleinden. Ik gebruik ze vaak als ik kip aan het bereiden ben, schilderwerken of schoonmaakwerk. Ik raad ze iedereen aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De handschoenen zitten erg goed. Ze zijn gemakkelijk om aan te doen Alsook om uit te trekken. Ze laten mijn coolgel niet door, waardoor mijn handen netjes droog blijven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super handige handschoen zonder poeder voor handen met eczeem die geen enkel contact met voedingsmiddelen, schoonheidsproducten of shampoo verdragen. Topprijs!

Handschoen Sensicare Ice Zonder Poeder Medium 486802 kopen

Je kan Handschoen Sensicare Ice Zonder Poeder Medium 486802 van het merk WM Supplies, geproduceerd door MEDLINE INTERNATIONAL BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Handschoenen