€ 25,00
€ 22,50
Bespaar 10% (€ 2,50)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Littekenvervager

Hansaplast littekenvervanger

Vermindert de zichtbaarheid van verheven en gekleurde littekens in 8 weken.
 • Verdunt, verlicht en verzacht littekens blijvend
 • Eerste resultaten zichtbaar na 3-4 weken
 • Voor verheven en gekleurde littekens en littekeweefsel
 • Transparante patches, bijna onzichtbaar
 • Voor eenmalig gebruik

Indicatie

21 transparante patches (6,8 x 3,8cm) voor een behandeling van ongeveer 3 weken. Kan op maat worden geknipt voor kleinere littekens. Bij grotere littekens kunnen meerdere strips naast elkaar aangebracht worden.

Gebruik van Littekenvervager

Breng de patch gedurende minstens 12 uur aan, 's nachts of overdag. De behandeling duurt ongeveer 8 weken en hangt af van het type litteken.
€ 25,00
€ 22,50

Laatste reviews en ervaringen met Littekenvervager

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Handig

  Het is een goed product dat toch wel helpt met het vervagen van lidtekens. Je moet het wel lang aandoen en hierdooe komt de plakker soms los of moet je er een extra plakker over hangen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Helpt..

  Ik gebruik het nu al ongeveer een maandje en het lijkt wel echt te werken. De littekens zijn heeeeeeel veel vervaagd, wel weet ik niet of ik dat te danken heb aan dit product of gewoon het feit dat de littekens erg recent zijn dus dat het gewoon aan het natuurlijk process ligt. Nou, dat weet ik dus niet, maar ik draag deze plakkers bijna 24/7 en zal het ook blijven doen tot de littekens helemaal goed zijn. Als het aan de plakkers ligt, dan zijn ze wel fenomenaal ja, zeker voor recente littekens. (Mijne waren een maand ofzo) .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Ik heb operatie ondergaan en 2 grote littekens op mijn been eraan overgehouden , ben echt tevreden over het resultaat van de pleisters heb er enkele nodig die ik mooi tegen elkaar leg.... gebruik ze nog steeds omdat mijn littekens nog vers zijn en het helpt echt... tegen de roodhuid en dikte . Maakt je litteken echt mooier! In mij geval is het niet goedkoop omdat ik er verschillende nodig heb maar de moeite waard!

  Was deze beoordeling nuttig?

Littekenvervager kopen

Je kan Littekenvervager van het merk Hansaplast , geproduceerd door BEIERSDORF , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Huid
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Huid
Welzijn & Gezondheid > Huid
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Actieve Verbanden