€ 25,00
€ 16,25
Bespaar 35% (€ 8,75)
Promotie -35% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Littekenvervager

Hansaplast littekenvervanger

Vermindert de zichtbaarheid van verheven en gekleurde littekens in 8 weken.
 • Verdunt, verlicht en verzacht littekens blijvend
 • Eerste resultaten zichtbaar na 3-4 weken
 • Voor verheven en gekleurde littekens en littekeweefsel
 • Transparante patches, bijna onzichtbaar
 • Voor eenmalig gebruik

Indicatie

21 transparante patches (6,8 x 3,8cm) voor een behandeling van ongeveer 3 weken. Kan op maat worden geknipt voor kleinere littekens. Bij grotere littekens kunnen meerdere strips naast elkaar aangebracht worden.

Gebruik van Littekenvervager

Breng de patch gedurende minstens 12 uur aan, 's nachts of overdag. De behandeling duurt ongeveer 8 weken en hangt af van het type litteken.
€ 25,00
€ 16,25

Laatste reviews en ervaringen met Littekenvervager

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb operatie ondergaan en 2 grote littekens op mijn been eraan overgehouden , ben echt tevreden over het resultaat van de pleisters heb er enkele nodig die ik mooi tegen elkaar leg.... gebruik ze nog steeds omdat mijn littekens nog vers zijn en het helpt echt... tegen de roodhuid en dikte . Maakt je litteken echt mooier! In mij geval is het niet goedkoop omdat ik er verschillende nodig heb maar de moeite waard!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een operatie deze kleefpleisters gebruikt en mijn littekens zien er echt goed uit. Ik geloof dat dit komt door de pleisters. Bij veel mensen zien de littekens nadien roze en wat dikker en bij mij niet
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vermindert effectief littekens en is snel en eenvoudig aan te brengen. Komt niet los en kan er zelfs mee gewassen worden. Erft helemaal niet de supergeproduceerde huid
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze patch kan je verknippen in stukjes en op het litteken plaatsen .Maar ik leg er nog een plakker op om goed vast te leggen . goed voor gekleurde en keloid littekens.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zodra de wonde genezen is, kan je dit pleister aanbrengen. Je kan er wel mee in het water, maar toch moet je het tijdig vervangen. Het is nodig om goed op te letten als je het aanbrengt. Eens het los is, spant het niet meer goed aan.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze verbanden gebruikt voor een van mijn littekens, de resultaten zijn vanaf 3 weken merkbaar, en mijn litteken is redelijk verminderd!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De Hansaplast Med littekenvervager heb ik al een paar keer gebruikt en ik moet zeggen dit is een goede pleister die je littekens op 8weken tijd doet verminderen. Verdunt, verlicht en verzacht de littekens blijvend, de eerste resultaten zijn zichtbaar na een paar weken. Het zijn transparante patches, ze zijn bijna onzichtbaar, je kan ze maar eenmaal gebruiken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Gefeliciteerd aan uw hele team Ik zal niet nalaten u opnieuw te raadplegen Van bestelling tot levering is het weer TOP Bravo Ga als volgt verder
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit product dat ik al had gekocht onder de merknaam Elastoplast mooi. Het kan op elke gewenste maat gesneden worden en ik gebruik het meer dan eens.....

Littekenvervager kopen

Je kan Littekenvervager van het merk Hansaplast, geproduceerd door BEIERSDORF , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Huid
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Huid
Welzijn & Gezondheid > Huid
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Actieve Verbanden