€ 6,48
€ 5,83
Bespaar 10% (€ 0,65)

Omschrijving van Hartmann Peha-Haft Latexfree 6cm x 20m 932447

Peha-haft is een cohesieve, lichte zelfhechtende elastische fixatiezwachtel met tweevoudig hechteffect dankzij de crêpestructuur en de latexvrije kleeflaag; rekbaarheid ongeveer 85%*;  gering materiaalverbruik dankzij zelfhechting, enkele omwindingen volstaan voor een veilige verbandfixatie;  kleeft niet op haren, huid of kleding, luchtdoorlatend, huidvriendelijk, zeer goed modelleerbaar; steriliseerbaar (stoom), wit

Indicatie

Voor alle soorten verbandfixatie, speciaal voor gewrichten, ronde en conische lichaamsdelen.
Voor de fixatie van wondkompressen, orthopedisch materiaal, canules, enz.
Als steunverband met lichte compressie.
€ 6,48
€ 5,83

Laatste reviews en ervaringen met Hartmann peha-haft latexfree 6cm x 20m 932447

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pracht product zo blijven je verbandjes ten minste op zijn plaats zitten zonder dat het irriteert. Bestellen dit enkel als we het nodig hebben Levering door DPD en niet meer door Bpost die hun beloftes niet nakomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  doet wat het moet doen. Blijft ook heel goed zitten zonder dat het echt plakt . Misschien ist nodig om verschillende grote en lengtes te maken voor die rolletjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super verband. Als je allergisch bent voor kevers is deze een hele goeie oplossing. Is een verband dat zelfklevend is waardoor je geen klever meer moet gebruiken. Ik ben er goed mee geholpen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk te gebruiken bij het aanbrengen van zalven op doekje. De tape houdt het doekje netjes op zijn plaats zonder op de huid kleefstrips te moeten aanbrengen. Ideaal voor de kids.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende band om de kompressen vast te houden omdat ik last heb van zeer praktische beenzweer uitrekbaar indien nodig om te adviseren en toe te voegen aliport voor de veiligheid
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als EHBO,er gebruikte ik vaak Peha Haft, alleen dan de enkele rolletjes van 4 m. Nadeel daarvan was dat je vaak rest rolletjes had. Deze 20 m rollen zijn daarom ideaal, omdat je veel minder restafval heb. PeHa haft is een ideaal verbandmiddel, hoort in elke EHBO doos/koffer thuis
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Steungevend en licht makkelijk aan te brengen. Kleeft en is een paar keer herbruikbaar. Ideaal voor verstuikingen en dergelijke letsels.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer gemakkelijk verband, zowel voor aan te brengen als voor te verwijderen. Als ook voor de klinken van de deuren in te pakken om gaten in de muren te voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is ideaal om verband vast te houden. Ook bij kindjes. Zowel aan de handen, voeten, armen en benen. Je hebt geen kleefpleister meer nodig. Blijft zeer goed zitten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk verband om aan te brengen, geen pleisters nodig om het verband te fixeren. Bij veelvuldig en langdurig gebruik kan het wel kostelijk zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte vervanging voor pleisters wanneer pleisters de opperhuid van de onderhuid trekken. Een ideale maat voor de onderarm of onderbeen. Houdt een steriel gaasje of melolin perfect op zijn plaats.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om de pleisters van mijn Tens eco 2 kastje op mijn voet op hun plaats te houden .Blijft heel de dag perfect zitten. Geen gedoe met haakjes etc.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product: het verband is zelfklevend en gemakkelijk aan te brengen. Ik vind het zeer goed dat bij deze apotheek de rollen van 20 meter te koop zijn. Deze zijn voordeliger als men een wondzorg veelvuldig dient te doen, zoals bij mij (2x/dag).

Hartmann Peha-Haft Latexfree 6cm x 20m 932447 kopen

Je kan Hartmann Peha-Haft Latexfree 6cm x 20m 932447 van het merk Hartmann, geproduceerd door PAUL HARTMANN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden