€ 2,29
€ 2,02
Bespaar 12% (€ 0,27)

Omschrijving van Hartmann Sterilux ES Kompres 8 Lagen 5 x 5cm 418800

Sterilux ES kompressen samengesteld uit absorberend gaas, 100% katoen, conform EN 14079 met zelfkant (=ES), kunnen meerdere keren worden opengevouwen voor gebruik in groter formaat zonder rafelvorming.
 
Bestaat in steriele EN niet-steriele versie.
De steriele kompressen zijn met stoom gesteriliseerd volgens de norm EN ISO 17605.

Indicatie

Voor de gewone wondverzorging, vooral voor de eerste verzorging van vuile, geïnfecteerde of sterk secernerende wonden, als kompres of depper in kleine operatieve of poliklinische ingrepen.
€ 2,29
€ 2,02

Laatste reviews en ervaringen met Hartmann Sterilux ES Kompres 8 Lagen 5 x 5cm 418800

Schrijf een review
  • Beoordeeld door
     
    5/5

    Kleine bloedende wonden

    deze Harmann kompressen vind ik heel handig bij een kleine verwonding die nogal fel bloedt en waarbij een gewone pleister onvoldoende beschermt. Deze kompres, nogmaals dubbel gevouwen, heeft in combinatie met wat hechtpleister (type micropore) een stelpend effect.

    Was deze beoordeling nuttig?
  • Beoordeeld door
     
    5/5

    Handige compressen

    Grote verpakkingen van gewone vierkante compressen, heel handig, niet steriel verpakt, maar dat moet ook niet altijd. Ik vind het heel handig om altijd zo'n pak bij de hand te hebben om dingen af te kuisen en te ontsmetten.

    Was deze beoordeling nuttig?
  • Beoordeeld door
     
    4/5

    Veelzijdig gebruik

    Deze kompressen zijn basis voor de apothekersdoos bij je thuis. Je kan het gebruiken voor verschillende dingen: verzorgen van wondjes, verwijderen van wondvocht, aanbrengen van ontsmetting,... De grootte van de kompressen is ideaal voor kleine wondjes.

    Was deze beoordeling nuttig?

Hartmann Sterilux ES Kompres 8 Lagen 5 x 5cm 418800 kopen

Je kan Hartmann Sterilux ES Kompres 8 Lagen 5 x 5cm 418800 van het merk Hartmann , geproduceerd door PAUL HARTMANN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Kompressen > Niet-steriele Kompressen