€ 25,82
€ 23,24
Bespaar 10% (€ 2,58)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Heliocare Oral Zonbescherming Capsules

Heliocare Oral capsules beschermen de huid van binnenuit tegen de schadelijke gevolgen van de zon. Ze helpen veroudering door de zon te voorkomen en zorgen ervoor dat de huid makkelijker bruint en ook langer bruin blijft. Ze bevatten onder andere Fernblock®, een exclusieve werkzame stof waarvan kon worden bewezen dat ze al na één enkele dosis bescherming biedt: ze beschermt de natuurlijke weerstand van de huid, beschermt tegen zonnebrand, helpt het cel-DNA te herstellen en neutraliseert vrije radicalen. De combinatie met bètacaroteen zorgt ervoor dat de huid makkelijker bruint. Heliocare Oral biedt een homogene en uniforme bescherming van de hele lichaamsoppervlakte. Dit voedingssupplement is geschikt voor alle huidtypes, met name voor wie extra bescherming nodig heeft en voor wie langer bruin wil blijven.

Heliocare® Oral werd speciaal ontwikkeld voor iedereen die extra bescherming tegen de zon kan gebruiken: bij blootstelling aan felle zon, zowel in de vrije tijd (vakantie, openluchtrecreatie…) als tijdens het werk, voor lichte fototypes, bij zonneallergie en bij een voorgeschiedenis van huidkanker.

Indicatie

Een voedingssupplement dat de huid van binnenuit helpt beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon.

Gebruik van Heliocare Oral Zonbescherming Capsules

Neem 1 capsule met een groot glas water. Gebruik aanvullend altijd een zonnebrandcrème.

Ingrediënten Heliocare Oral Zonbescherming Capsules

Fernblock 240 mg
Groene thee 50 mg
Bètacaroteen 4,8 mg
€ 25,82
€ 23,24

Laatste reviews en ervaringen met Heliocare Oral Zonbescherming Capsules

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  zichtbaar minder roodheid

  De bijsluiter geeft aan 'in te nemen alvorens in de zon te komen'. Dit is best belangrijk en iets om rekening mee te houden om het product zijn werk te laten doen. Ik kan opmerken dat er zichtbaar minder roodheid is wanneer ik in de zon kom. Op dagen van +25° en zonneschijn verbrand ik ook zonder zonnecrème. Het moet een combinatie zijn van alles om het gewenste resultaat te bereiken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Super produkt

  Ik gebruik dit al jaren in de zomer voor mijn zonneallergie op aanraden van mijn dermatologe. Ik heb daar nu geen last meer van.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  voor zonallergie

  dit supplement is mij aangeraden voor een zonallergie. Ik neem het nu enkele weken en ik heb minder huiduitslag en jeuk. Het helpt bovendien huidveroudering door de zon tegen te gaan. Ik gebruik natuurlijk ook nog een zonnecrème als ik buiten ga.

  Was deze beoordeling nuttig?

Heliocare Oral Zonbescherming Capsules kopen

Je kan Heliocare Oral Zonbescherming Capsules van het merk Heliocare, geproduceerd door HDP MEDICAL INT. , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Zon
Vitamines & Voedingssupplementen > Zon
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Welzijn & Gezondheid > Huid > Zon
50+ > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen