€ 28,23
€ 24,84
Bespaar 12% (€ 3,39)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Heliocare Ultra D Zonbescherming

De formule op basis van Fernblock®, een unieke werkzame stof waarvan bewezen is dat ze beschermt tegen zonlicht, houdt de natuurlijke weerstand van de huid in stand, beschermt en herstelt het DNA van de cellen, neutraliseert vrije radicalen, versterkt de huid en beschermt tegen zonnebrand. Daarnaast bevat Heliocare Ultra-D ook nog antioxiderende stoffen die het huideigen beschermsysteem versterken, zoals vitamine C en lycopeen. Luteïne ten slotte helpt het oogbindvlies te beschermen. Dit product is met name aangewezen als bescherming voor wie geen zon verdraagt, voor heel lichte fototypes, voor wie last heeft van pigmentvlekken of lichtovergevoeligheidsreacties (zonneallergie, polymorfe lichteruptie), voor wie een voorgeschiedenis van huidkanker heeft en voor wie een fotosensibiliserende behandeling moet volgen.

Indicatie

Heliocare Ultra-D is de eerste orale foto-immunoprotector met vitamine D.

Gebruik van Heliocare Ultra D Zonbescherming

Eén capsule ’s ochtends innemen. Gebruik aanvullend altijd een zonnebrandcrème. Neem een bijkomende capsule iedere 4-6h in het geval van extreme blootstelling aan de zon.

Ingrediënten Heliocare Ultra D Zonbescherming

Fernblock® 
480 mg
Vitamine D 5 mg
Luteïne 2 mg
Vitamine C 20 mg
Vitamine E 3 mg
Lycopeen 3 mg
€ 28,23
€ 24,84

Laatste reviews en ervaringen met Heliocare ultra d zonbescherming

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  eentje ingenomen telkens voor het zonnen , en geen uitslag meer op bep. lichaamsdelen , bv. armen ....! Voorheen had ik telkens last van die vervelende uitslag , maar die rode stippen overal zijn weggegaan en nu bij het zonnen komen die er niet meer uit .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Precies wat ik ervan verwacht! Deze zonbescherming zorgt ervoor dat je meer beschermd bent tegen de zon in samenwerking met zonnecreme. Dit werd me aanbevolen door de dermatoloog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel tevreden over jullie producten ............................................................................................................................................................
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Binnenkort 2weken voor vertrek laat ik mijn dochter deze innemen als tijdens de reis,want heeft al jaren zonneallergie,ik hoop bij deze dat die haar zullen helpen deze keer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit al jaren als voorbereiding op de zon. Dut helpt me, met mijn bleke huid, om veel minder vlug te verbranden en de branding door de zon te voelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product op aanraden van mijn dermatologe voor als ik naar de zon op vakantie ga.Sinds ik het gebruik heb ik geen last meer van allergische relatie van de zon dit wel in samenwerking met een goede zonnecrème van eucerin spf 50 tegen allergieën
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na vele jaren zonneallergie is dit een wondermiddel. Een aantal weken op voorhand innemen en bij blootstelling aan de zon ook nog blijven nemen, resultaat is verbluffend.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  op aanbeveling van een dermatoloog en na het legen van een hele flacon heb ik de indruk dat ik de zonnestralen al beter kan verdragen en dat ik geen bijwerkingen heb ondervonden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules maken wel degelijk de huid klaar 'tegen de zon'. Zelfs de warme zon in Zuid-Frankrijk krijgt het moeilijk, ook al werd zonnebescherming één enkele keer vergeten. De capsules zijn wel eerder groot en daardoor niet altijd met één slok water in te nemen. Opgelet: raadpleeg een dermatoloog vooraleer deze capsules te slikken. Uiteraard is dit geen geneesmiddel op voorschrift. Goedkoop is het dan ook niet!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  OMDAT IK NIET ZO GOED TEGEN DE ZON KON BEN IK DIT OP AANRADEN VAN EEN VRIENDIN BEGINNEN NEMEN EN IS HEEL EFFECTIEF OM ZONDER VERBRANDEN OF UITSLAG EEN MOOI KLEURTJE TE KRIJGEN
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een zongevoelige huid en krijg bij langdurige blootstelling aan de zon last van zonneallergie, maar bij het innemen van een Heliocare Ultra D pilletje 's ochtends voor het zonnen heb ik er totaal geen last meer van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben enorm goed geholpen met deze Heliocare. Ik reageer immers allergisch op de eerste zon en werd deze capsules aangeraden door mijn dermatologe. Ik smeer daarnaast de teerste plekken ook nog eens in met zonnecrème factor 50.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfect product..... Ik test het nu in het zuiden van Frankrijk, waar de zon alomtegenwoordig is! Ik neem elke ochtend een capsule en tot nu toe geen zonneallergie, bovendien heb ik de indruk dat mijn ogen minder gevoelig zijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als voorbereiding op het zonnebaden, zeker na de winterperiode is dit produkt een goede aanvulling. Het bereid je huid voor op de krachtige zonnestralen van het voorjaar. Natuurlijk altijd een goed beschermende zonnecreme gebruiken!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  super product om de huid en ogen te beschermen! We zijn niet langer bang voor allergieën voor het naaien van de zon, op alles wanneer we de hele dag in de zon zijn, geen noodzaak om opnieuw anti UV crème aan te brengen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede ondersteuning van 'smeerbare' zonbeschermingsproducten, zeker voor de gevoelige huid. Bovendien snelle levering en uitstekende service bij Farmaline.

Heliocare Ultra D Zonbescherming kopen

Je kan Heliocare Ultra D Zonbescherming van het merk Heliocare, geproduceerd door HDP MEDICAL INT. , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Zon
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Vitamines & Voedingssupplementen > Zon
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Huid > Zon
50+ > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen