Heliocare Ultra D Zonbescherming 30 capsules

€ 35,00
€ 31,50
Bespaar 10% (€ 3,50)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Heliocare Ultra D Zonbescherming

De formule op basis van Fernblock®, een unieke werkzame stof waarvan bewezen is dat ze beschermt tegen zonlicht, houdt de natuurlijke weerstand van de huid in stand, beschermt en herstelt het DNA van de cellen, neutraliseert vrije radicalen, versterkt de huid en beschermt tegen zonnebrand. Daarnaast bevat Heliocare Ultra-D ook nog antioxiderende stoffen die het huideigen beschermsysteem versterken, zoals vitamine C en lycopeen. Luteïne ten slotte helpt het oogbindvlies te beschermen. Dit product is met name aangewezen als bescherming voor wie geen zon verdraagt, voor heel lichte fototypes, voor wie last heeft van pigmentvlekken of lichtovergevoeligheidsreacties (zonneallergie, polymorfe lichteruptie), voor wie een voorgeschiedenis van huidkanker heeft en voor wie een fotosensibiliserende behandeling moet volgen.

Indicatie

Heliocare Ultra-D is de eerste orale foto-immunoprotector met vitamine D.

Gebruik van Heliocare Ultra D Zonbescherming

Eén capsule ’s ochtends innemen. Gebruik aanvullend altijd een zonnebrandcrème. Neem een bijkomende capsule iedere 4-6h in het geval van extreme blootstelling aan de zon.

Ingrediënten Heliocare Ultra D Zonbescherming

Fernblock® 
480 mg
Vitamine D 5 mg
Luteïne 2 mg
Vitamine C 20 mg
Vitamine E 3 mg
Lycopeen 3 mg
Heliocare Ultra D Zonbescherming 30 capsules
€ 35,00
€ 31,50

Laatste reviews en ervaringen met Heliocare ultra d zonbescherming

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na vele jaren zonneallergie is dit een wondermiddel. Een aantal weken op voorhand innemen en bij blootstelling aan de zon ook nog blijven nemen, resultaat is verbluffend.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules maken wel degelijk de huid klaar 'tegen de zon'. Zelfs de warme zon in Zuid-Frankrijk krijgt het moeilijk, ook al werd zonnebescherming één enkele keer vergeten. De capsules zijn wel eerder groot en daardoor niet altijd met één slok water in te nemen. Opgelet: raadpleeg een dermatoloog vooraleer deze capsules te slikken. Uiteraard is dit geen geneesmiddel op voorschrift. Goedkoop is het dan ook niet!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  OMDAT IK NIET ZO GOED TEGEN DE ZON KON BEN IK DIT OP AANRADEN VAN EEN VRIENDIN BEGINNEN NEMEN EN IS HEEL EFFECTIEF OM ZONDER VERBRANDEN OF UITSLAG EEN MOOI KLEURTJE TE KRIJGEN
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een zongevoelige huid en krijg bij langdurige blootstelling aan de zon last van zonneallergie, maar bij het innemen van een Heliocare Ultra D pilletje 's ochtends voor het zonnen heb ik er totaal geen last meer van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben enorm goed geholpen met deze Heliocare. Ik reageer immers allergisch op de eerste zon en werd deze capsules aangeraden door mijn dermatologe. Ik smeer daarnaast de teerste plekken ook nog eens in met zonnecrème factor 50.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als voorbereiding op het zonnebaden, zeker na de winterperiode is dit produkt een goede aanvulling. Het bereid je huid voor op de krachtige zonnestralen van het voorjaar. Natuurlijk altijd een goed beschermende zonnecreme gebruiken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede ondersteuning van 'smeerbare' zonbeschermingsproducten, zeker voor de gevoelige huid. Bovendien snelle levering en uitstekende service bij Farmaline.

Heliocare Ultra D Zonbescherming kopen

Je kan Heliocare Ultra D Zonbescherming van het merk Heliocare, geproduceerd door HDP MEDICAL INT. , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Zon
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Vitamines & Voedingssupplementen > Zon
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Huid > Zon
50+ > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen