€ 26,50
€ 19,35
Bespaar 27% (€ 7,15)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 31/07/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Hepudrain Natural Energy

Ons lichaam wordt vandaag constant overspoeld door toxines, deze komen in hoofdzaak uit onze dagelijkse voeding (pesticiden, bewaarmiddelen, synthetische smaak-, geur- en kleurstoffen), maar eveneens uit medicatie en milieuvervuiling.

Ons lichaam dient zich dan ook permanent te ontgiften van deze toxines. Deze ontgifting vindt in hoofdzaak in de lever plaats. Bij een te grote toxische belasting en/ of bij leveraandoeningen kan er overbelasting van de lever optreden met een onvoldoende ontgiftende werking van de lever als gevolg. Vaak leidt dit tot een verminderde levenskwaliteit met klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, buik-klachten, verstopping, misselijkheid, metaalsmaak, huidklachten en jeuk.

Hepudrain bevat als actieve bestanddelen mariadistel, artisjok, boldo, choline, curcuma en N-acetylcysteïne. De synergische werking van deze 6 actieve bestanddelen zorgt voor een efficiënte leverontgifting door actie op zowel fase 1 als fase 2 van de leverontgifting.

Deze actieve bestanddelen verminderen eveneens de synthese van cholesterol door de lever, en stimuleren de galproductie.

Indicatie

Voedingssupplement met choline.

Choline draagt bij tot het behoud van een normale leverfunctie

Gebruik van Hepudrain Natural Energy

1 tot 2 capsules innemen met een glas water tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Hepudrain Natural Energy

Samenstelling per capsule

Choline bitartraat: 125 mg
Cynara scolymus (artisjok) blad extract:100 mg
Sylibum marianum (Mariadistel) extract: 100 mg
Boldo extract: 100 mg
Curcuma longa extract:75 mg
N- Acetylcysteïne: 50 mg

Bijwerkingen van Hepudrain Natural Energy

Aangezien Hepudrain N-acetylcysteïne bevat mag dit niet aan kinderen beneden de 12 jaar worden toegediend.

Waarschuwing

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet voor kinderen beneden de 6 jaar.
€ 26,50
€ 19,35

Laatste reviews en ervaringen met Hepudrain Natural Energy

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Tevreden.

  Hepudrain doet de lever ontgiften. Het ondersteunt bij leverbelasting, leversteatose en cirrose, helpt bij hepatitis zowel de acute als de chronische vorm. Helpt om galstenen te voorkomen. Mijn man neemt een capsule per dag omdat hij teveel gal produceert.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Effectief

  Dit voedingssupplement is echt zeer effectief. Mijn vrouw neemt ze, op advies van haar gespecialiseerde arts, al een paar maanden regelmatig in en sindsdien is haar gezondheid verbeterd. De spijsvertering is ook verbeterd dankzij een gezondere voeding en dit voedingssupplement.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Hepudrain Natural Energy

  Omdat ik al jaren veel medicatie moet slikken en af en toe soms last heb van een pijnlijke en gevoelige leverstreek leek het mij geen overbodige luxe om een supplement te zoeken wat de leverwerking een beetje ondersteuning kan geven. Mijn huisdokter raadt de producten van Natural Energy aan dus ik was al bekend met het merk. Hepudrain bevat verschillende ingrediënten waaronder mariadistel boldo en artisjok die een positieve invloed hebben op de lever.

  Was deze beoordeling nuttig?

Hepudrain Natural Energy kopen

Je kan Hepudrain Natural Energy van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Lever & Gal