€ 8,30
€ 7,47
Bespaar 10% (€ 0,83)

Omschrijving van Hermesetas Mini Sweets

Hermesetas is een zoetstof zonder caloriën voor in de koffie en thee. Ieder tablet heeft de zoetkracht van een koffielepel suiker, maar zonder de caloriën.
Zoestof: Sodium saccharine
1 tabletje bevat evenveel zoetstof als een theelepel suiker
De zoetstof heeft geen invloed op de insuline of glucose in het bloed
Geen caloriën
Niet schadelijk voor de tanden

Waarschuwing

Voedingswaarde informatie:
- Zoetstoffen: Pure natriumsaccharine
- 1 tablet zoetstof is maar liefst een theelepel suiker (ongeveer 5 g)
- Geschikt voor diabetici
- Zero calorieën
- Beschermt de tanden
Hermesetas Mini Sweets 1200 tabletten
€ 8,30
€ 7,47

Laatste reviews en ervaringen met Hermesetas mini sweets

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hermesetas is mijn favoriete zoetstof voor koffie, maar de verpakking die te vinden is in supermarkten is kwetsbaar en breekt vaak voordat je het doosje leeg is. Deze lijkt sterker, maar moeilijker te hanteren.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een fervent theedrinker en helaas moet ik vaststellen dat zelfs enkele Hermesetas tabletten een negatieve invloed hebben op de smaak van een fijne theesoort.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is perfekt voor mij, handig enz... Al jaren lang gebruik ik Hermesetas, bij mijn apotheek vindt ik ze niet en ben overgelukkig dat Farmaline ze in voorraad heeft. Te meer is het een fantastische service, de tijd dat je besteld liggen ze al in je brievenbus. Bravo.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De enige zoetstof, die ik als vervanging van suiker kan aanvaarden. Het smaakt niet kunstmatig. Ik heb het samen met mijn man voor het eerst in Denemarken ontdenkt en ben toch blij dat ik het nu ook via Farmaline bestellen kan. Ook de prijs is correct.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede zoetstof zonder aspartaam, handige en zuinige verpakking. Ideaal voor dagelijkse consumptie, verandert de smaken niet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zoetstof smaakt heel natuurlijk. Beter als alle andere hier in Duitsland. Punt af voor de doseerder, die delen van de tabletten kapot laat springen.

Hermesetas Mini Sweets kopen

Je kan Hermesetas Mini Sweets van het merk Melisana, geproduceerd door MELISANA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Zoetstoffen