€ 6,70
€ 5,83
(€ 7,77 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 0,87)

Omschrijving van Homeofresh Bio Tandpasta Citrus

Tandpasta zonder fluor met plantaardige bestanddelen. Deze hebben tandvleesversterkende, antiseptische en wondhelende eigenschappen.

Ingrediënten Homeofresh Bio Tandpasta Citrus

Aqua purificata, Hydrated Silica, Glycerin, Sorbitol, Xylitol, Sodium Laurylsarcosinate, Xanthan gum, Glycyrrhiza glabra, Polysorbate 20, Aroma, Titanium Dioxyde, Ammon. Glycyrrhizaat, Benzoëc Acid, Allantoën, Calendula Extract, Plantago Extract, Usnea Barbata Extract, Myrrha oil, Pimenta acris oil, Tocopherol.

€ 6,70
€ 5,83
(€ 7,77 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Homeofresh Bio Tandpasta Citrus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zachte tandpasta

  Dit is een zeer zachte tandpasta met een lekkere citroensmaak. Wanneer je homeopatische producten neemt is het veiliger om deze tandpasta te gebruiken in plaats van een klassieke tandpasta met munt of menthol. De tandpasta is niet schurend voor de tanden en zacht voor het tandvlees.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Een echte aanrader

  Ik gebruik deze tandpasta zeer graag om dat hij een zeer aangename en zachte smaak heeft. Hij schuimt ook niet hard, wat voor mij belangrijk is omdat ik snel braakneigingen krijg van een meer schuimende tandpasta en een meer uitgesproken smaak. Een echte aanrader dus voor iedereen die deze eigenschappen belangrijk vindt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Geschikte tandpasta

  Gezien ik een probleem heb met munt is het echter niet gemakkelijk om een geschikte tandpasta te vinden. Gelukkig heb ik die nu gevonden met Homeofresh citrus. Natuurlijk heb je de frisheid niet in je mond na het poetsen als bij een tandpasta waar mint aanwezig is maar mijn tanden voelen toch wel gewassen aan na het poetsen. Alleen spijtig dat hij enkel in de smaak citrus te vinden is en niet bv in een rode vruchten smaak zoals bv aardbei.

  Was deze beoordeling nuttig?

Homeofresh Bio Tandpasta Citrus kopen

Je kan Homeofresh Bio Tandpasta Citrus van het merk Unda , geproduceerd door UNDA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta