€ 14,37
€ 12,93
(€ 43,10 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 1,44)

Omschrijving van Hyalofemme Gel Vaginaal + Applicatoren

Hyalofemme vaginale gel bevat HYDEAL-D. Deze gel is een aanvulling op de behandeling van vaginale droogheid van verschillende herkomst. Het biedt langdurige verlichting. Helpt bij het natuurlijke genezingsproces van wrijving, veroorzaakte microverwondingen in het vaginale slijmvlies.

Hyalofemme is een kleurloze gel met sterk hydraterende eigenschappen. Klinische studies hebben aangetoond dat Hyalofemme snel symptomen zoals branden, jeuk en irritatie in verband met vaginale droogheid verminderen, wanneer slechts een keer toegepast om de drie dagen.

Hyalofemme wordt geformuleerd met hyaluronzuur dat van nature wordt aangetroffen in het lichaam. Hyalofemme bevat geen oliën. Het is veilig te gebruiken met condooms en andere anticonceptiva.

Indicatie

Vaginale droogheid, ongeacht de oorzaak van deze droogheid. Ondersteunt van het herstel van beschadigingen van de vaginawand, als gevolg van vaginale droogheid.

Gebruik van Hyalofemme Gel Vaginaal + Applicatoren

Elke 3 dagen 3 ml Hyalofemme in de vagina aanbrengen met behulp van de bijgeleverde applicator. Om dit te doen, vul je de applicator tot de helft. Een 30 ml buisje kan voor een behandeling van ongeveer een maand gebruikt worden.

Al na een paar toepassingen, zult u merken dat de vaginale gel Hyalofemme permanent uw problemen vermindert. Voor blijvende effecten, moet u Hyalofemme toepassing eenmaal per 3 dagen gebruiken, zolang je denkt dat het wenselijk is om dit te doen.
€ 14,37
€ 12,93
(€ 43,10 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Hyalofemme gel vaginaal + applicatoren

Schrijf een review
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruikte dit middel jaren naar grote tevredenheid. Maar sinds een aantal maanden is de samenstelling veranderd en brandt de gel erg na het opbrengen/ inbrengen . Erg jammer maar ik gebruik het niet meer.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt daadwerkelijk tegen vaginale droogt tgv de menopauze. Gebruik het 1x/week. Doch na het inbrengen last van irritatie en jeuk aan de vagina. Is de volgende dag wel verdwenen. Ga het toch liever niet meer gebruiken. Iets anders proberen.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al langer naar tevredenheid, maar nu bij tweede keer gebruiken duw ik de tube meteen half leeg, zoveel lucht zit er in de tube. Nooit eerder gehad. Moeilijk fabrikant aanschrijven, die zit in Italië.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het nu 3 weken en heb er geen profijt van. Als ik het inbreng dan begint het te branden en ik blijf enorme afscheiding houden. Wite brokken, zelfs 2 dagen na gebruik nog. Niet fris dus ik stop ermee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  simpel in gebruik met maximaal effect, voldoet prima en goed te weten dat het middel geen hormonen bevat dus voor iedere vrouw te gebruiken, de applicator zou wel wat zachter kunnen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel gemakkelijk in te brengen, verfrist, je voelt het product zo je intieme delen hydrateren en dit voor lang want slechts 3 x per week nodig... Ik zou het aan iedereen aanraden! Zeker in de menopauze
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een prima produkt. Na een biopsie van de vulva , kreeg ik de diagnose Lichen sclerosis . Samen met diprosone creme en zalf 2/week, heb ik veel minder irritatie . De randen van de applicator zijn inderdaad scherp . Afgeronde randen of top , zou een hele verbetering zijn voor een zeer efficiënt produkt .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product vooral tijdens de menopauze, dus tegen vaginale droogte (naast andere producten). Het is het beste wat ik tot nu toe op de markt heb gevonden en ik gebruik het vooral voor en na de geslachtsgemeenschap.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit nu sinds een half jaar intensief (2 x per dag plm 2 cm gel) en kan hierdoor het gebruik van de dermovatecrème die mij werd voorgeschreven door de gyneacologe ivm vaginale atrofie veroorzaakt door de overgang) terugbrengen van 4 dagen pw naar plm 2 x per maand. Superprodukt en ik kan het iedereen aanraden. Jeuk weg, beschadigingen treden niet meer op, al blijft het een letterlijk toch een teer punt. Inderdaad onbegrijpelijk dat dit niet in de basiszorg zit. Ik ben dus uiterst tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  hyalofemme gel is een prima produkt als je last hebt van vaginale droogheid. vaak in of na de overgang kan het gebruikt worden ook bij andere vaginale problemen. het is hormoonvrij en prettig in gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gel helpt redelijk goed tegen droogheid. De huid wordt voller en zachter. Ik gebruik het ook tegen de wondjes die ontstaan, daar is het wat minder effectief tegen. Voor milde klachten zal het zeker goed helpen maar wel regelmatig blijven gebruiken. Voor zwaarder klachten is het roch verstandig om een bezoek aan de huisarts te brengen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede ervaring. Pijnbestrijding. Helaas komt de pijn steeds weer terug. Ik blijf er mee doorgaan. In dit geval ga ik er van uit dat de aanhouder wint.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Produkt is goed De applikator wat primitief vanvormgeving en niet echt comfortabel in gebruik. Een afgeronde vorm is prettiger van een wat meer plastischmateriaal.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voorlopig zet ik het maar vier keer op. Het ontlast me meer dan welk ander product dan ook, maar misschien duurt het enkele maanden voordat het verder werkt.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hyalofemme Vaginale gel + Applicatoren 30 g Deze gel voldoet niet aan al mijn verwachtingen, maar is heel aangenaam. Hij kan niet drie dagen meegaan. Ik ga een 3 of 4 keer proberen........
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt erg goed. Werd me aangeraden door een vriendin. Gebruik het niet om de drie dgn en werkt toch prima. Ben in de begim fase van de overgang en had er erg last van. Nu niet meer. Geweldig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed werkend verzachtend produkt , ook tijdens een blaasonsteking , een aanloop van een 7 daags gebruik is nodig voor een goed resultaat , daarna kan men naar behoefte volstaan , althans naar mijn mening.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het middel HyaloFemme is mij heel goed bevallen. Gebruik het nu 3 weken en het heeft al effect. Heel fijn dat ik een tube gratis van U mocht ontvangen. Hartelijk dank nog hiervoor!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer snelle levering van de vaginale gel. Werkt bij mij prima en spreekt eigenlijk voor zich. Ik denk dat ik deze gel nog een aantal keer ga bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig middel , iedere dokter zou dit moeten voorschrijven ipv die hormonen zalf die je meestal krijgt, jammer dat het niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk iets gevonden dat mij van het branderige gevoel afhelpt en ook voelt het lekker fris. Breng de gel om de 3 dagen in na een bad. Ook tijdens intieme tijd gaat het nu na 3x gebruiken al veel beter! De applicator is helemaal niet scherp, zoals ik al beschreven zag, misschien hebben ze hem verbeterd?
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De gel bevalt goed, lekt niet en werkt zeker 3 dagen, alleen de applicator is veel te scherp aan de randen, hierdoor kunnen zelfs verwondingen ontstaan.

Hyalofemme Gel Vaginaal + Applicatoren kopen

Je kan Hyalofemme Gel Vaginaal + Applicatoren van het merk Memidis Pharma, geproduceerd door MEMIDIS PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hygiënische Verbanden