€ 14,37
€ 12,93
(€ 43,10 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 1,44)

Omschrijving van Hyalofemme Gel Vaginaal + Applicatoren

Hyalofemme vaginale gel bevat HYDEAL-D. Deze gel is een aanvulling op de behandeling van vaginale droogheid van verschillende herkomst. Het biedt langdurige verlichting. Helpt bij het natuurlijke genezingsproces van wrijving, veroorzaakte microverwondingen in het vaginale slijmvlies.

Hyalofemme is een kleurloze gel met sterk hydraterende eigenschappen. Klinische studies hebben aangetoond dat Hyalofemme snel symptomen zoals branden, jeuk en irritatie in verband met vaginale droogheid verminderen, wanneer slechts een keer toegepast om de drie dagen.

Hyalofemme wordt geformuleerd met hyaluronzuur dat van nature wordt aangetroffen in het lichaam. Hyalofemme bevat geen oliën. Het is veilig te gebruiken met condooms en andere anticonceptiva.

Indicatie

Vaginale droogheid, ongeacht de oorzaak van deze droogheid. Ondersteunt van het herstel van beschadigingen van de vaginawand, als gevolg van vaginale droogheid.

Gebruik van Hyalofemme Gel Vaginaal + Applicatoren

Elke 3 dagen 3 ml Hyalofemme in de vagina aanbrengen met behulp van de bijgeleverde applicator. Om dit te doen, vul je de applicator tot de helft. Een 30 ml buisje kan voor een behandeling van ongeveer een maand gebruikt worden.

Al na een paar toepassingen, zult u merken dat de vaginale gel Hyalofemme permanent uw problemen vermindert. Voor blijvende effecten, moet u Hyalofemme toepassing eenmaal per 3 dagen gebruiken, zolang je denkt dat het wenselijk is om dit te doen.
€ 14,37
€ 12,93
(€ 43,10 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Hyalofemme Gel Vaginaal + Applicatoren

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Uitstekend

  Deze gel respecteert het evenwicht van de vaginale PH. Ik ben er erg blij mee omdat het de komst van schimmels en bacteriën waar ik gevoelig voor ben, voorkomt. Bovendien kon ik zo genezen van een kleine vaginale wond die ik niet kon genezen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullnonenonenonenone
  1/5
  Beoordeeld door
   

  Helaas

  Gebruik het nu aantal keer. Dacht eerst een schimmelinfectie te pakken te hebben dus daar een behandeling voor genomen. Het blijkt echter door de crème te komen. Aantal uur na inbrengen dikke witte korrelige brokken, lijkt op natte papierpropjes. Voelt helaas helemaal niet fris. Zou graag willen horen of meer vrouwen hier last van kregen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullnonenonenonenone
  1/5
  Beoordeeld door
   
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik gebruikte dit middel jaren naar grote tevredenheid. Maar sinds een aantal maanden is de samenstelling veranderd en brandt de gel erg na het opbrengen/ inbrengen . Erg jammer maar ik gebruik het niet meer.

  Was deze beoordeling nuttig?

Hyalofemme Gel Vaginaal + Applicatoren kopen

Je kan Hyalofemme Gel Vaginaal + Applicatoren van het merk Memidis Pharma, geproduceerd door MEMIDIS PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hygiënische Verbanden