€ 14,37
€ 12,93
(€ 86,20 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,44)

Omschrijving van La Roche Posay Hydraphase Intense Ogen

Een intensieve, doelgerichte en efficiënte hydratatie dank zij Gefragmenteerd Hyaluronzuur, om uitdrogingslijntjes glad te strijken. Werkzaam tegen oogwallen en gezwollen oogleden dank zij de verbinding van drainerende cafeïne en ontzwellend thermaal water van La Roche-Posay. Dit effect wordt nog versterkt door de originele aanbrengtechniek. De huid is weer gehydrateerd en glad, de oogleden zijn ontspannen.

EFFICIËNTIE
84%van de vrouwen*> Huidlijntjes zijn gladgestreken
62% van de vrouwen*> Oogwallen zijn verminderd
64% van de vrouwen*> Sporen van vermoeidheid zijn afgenomen
*Klinische test uitgevoerd op 50 vrouwen.

Indicatie

Een doelgerichte rehydratatie tegen de wallen en een drainerende werking voor gezwollen ogen.

Gebruik van La Roche Posay Hydraphase Intense Ogen

's Morgens en/of 's avonds aanbrengen, volgens de methode in de bijsluiter.

Ingrediënten La Roche Posay Hydraphase Intense Ogen

AQUA / WATER GLYCERIN CARBOMER GLYCINE SOJA PROTEIN / SOYBEAN PROTEIN CAFFEINE ISOHEXADECANE SODIUM COCOYL GLUTAMATE SODIUM HYALURONATE SODIUM HYDROXIDE DISODIUM EDTA HYDROLYZED HYALURONIC ACID CAPRYLYL GLYCOL POLYSORBATE 80 ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER POTASSIUM SORBATE SODIUM BENZOATE
€ 14,37
€ 12,93
(€ 86,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met La roche posay hydraphase intense ogen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aangename geur, smeert goed uit. gebruik het nog niet lang genoeg om resultaat te hebben. Lijkt toch beter te zijn voor de huid rondom de ogen. wilde het voornamelijk om de huid te hydrateren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Persoonlijk heb ik relatief veel last van donkere kringen onder de ogen. Ik gebruik dit elke ochtend en sindsdien heb ik de indruk dat de donkere kringen vervagen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het bovenvermelde product is héél effektief en volgens mijn mening is een sneller resultaat reeds zichtbaar na enkele dagen . En dit ten opzichte van reeds eerdere gebruikte crèmes of zalven
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ben het product nog niet lang genoeg aan het gebruiken om al echt resultaat te zien. Het is wel een fris product dat gemakkelijk indringt. Zeker de bijsluiter lezen voor tips hoe het product aan te brengen. Alleen al de techniek zorgt ervoor dat de ontzwelling versnelt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Je voelt wel degelijk een verschil na een aantal dagen dit te gebruiken. Kleeft niet, werkt snel in. Zou ook handig zijn in potjesformaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Good product to moisture the area around your eyes. It is better to use it in the summer than in the winter because it has a really light texture - thus, it is not suitable for those who have a dry skin.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een subtiel en héél product voor allergische oogjes en het verzacht als het ware de oogcontouren bij vermoeide ogen. Voor gevoelige zones ben ik La Roche Posay zééér dankbaar !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zus zocht iets omdat haar ogen steeds droog waren en ze vond geen enkele dacrème die haar kan helpen. Met deze hydraphase is het opmerkelijk aan het verbeteren!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Niet een slechte product maar hij is ietsje licht dan ik verwachtte. Toch ideaal voor de zomers maar in het winter wil iets vettigere oog crème kopen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Correcte hydratatie, maar aan de andere kant geen effectiviteit tegen wallen en donkere kringen. Ik zal het nog steeds terugkopen omdat het de enige oogcontour is die mij niet irriteert op mijn oogleden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  I really like it... perfect hidratation without greasy feeling and you can do your eye makeup without problems. I have only one with using it so, i cant say somethin about the future results
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  La Roche Posay Hydraphase Intense Ogen is een nieuwe formule. Het product is zeer goed en gemakkelijk te gebruiken. Het product voelt zeer goed aan op de huid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hydraterend en ontzwelt de oogleden. De gel plakt niet en dringt snel in de huid. Je hebt er maar een kleine hoeveelheid van nodig om al effect te zien
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is een doorzichtige gel die de huid rond je ogen comforteert maar meer ook niet doet. Voor rimpels of lifteffect gebruik je beter een creme die intens hydrateert rond de ogen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede oogcrème, ik raad et iedereen aan die last heeft van gedehydrateerde ogen. Het vult alles weer mooi op met vocht en de rimpels verdwijnen compleet.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename textuur, je hebt maar een klein beetje nodig. Ik breng het in de ochtend aan en de zwelling in mijn oogleden slinkt na enkele uren. Minder bevredigende resultaten voor wallen onder de ogen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product gekocht om de conditie van de huid rondom mijn ogen te verbeteren, om de wallen te verminderen. Jammer genoeg zie ik na 2 weken gebruik geen enkel resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kwaliteitsvolle oogcrème. Merk staat garant voor kwaliteit en vaak aangeraden door huidspecialisten. Geen allergische reacties en gemakkelijk aan te brengen rondom te ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is echt zo een heel verfrissend en verzachtend product voor de ogen, pakken goedkoper dan in de apotheek ook nog. IK gebruik dit voor vermoeide ogen en wallen, daarvoor raad ik het aan.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een fijne creme. Het is verplakt in een pompje dus geen geklieder. Het verzorgt en hydrateert de huid prima zonder een vet laagje achte te laten. Voor mij zou het toch iets vetter mogen zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heerlijke ooggel, die mijn ontstoken oogleden veel rust gaven. Ik kreeg de tip van een collega die ook ontstoken oogleden had. Echt een aanrader!

La Roche Posay Hydraphase Intense Ogen kopen

Je kan La Roche Posay Hydraphase Intense Ogen van het merk La Roche Posay, geproduceerd door LA ROCHE-POSAY - L'OREAL BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling La Roche Posay Hydraphase of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Ogen > Hydraterend
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamshygiëne
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Ogen
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Ogen > Hydraterend
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Ogen > Anti-Wallen