€ 16,98
€ 15,28
(€ 152,80 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,70)
Bijsluiter van Hylo-Care Hydraterende Oogdruppels 10 ml

Omschrijving van Hylo-Care Hydraterende Oogdruppels

Voor het herstel en de handhaving van gezonde ogen moet het oogoppervlak - hoornvlies en bindvlies - voortdurend vochtig zijn. In normale omstandigheden wordt dit door onze natuurlijke traanfilm verzorgd. Het kan echter gebeuren dat er niet genoeg traanvocht is of dat de samenstelling ervan verstoord is. Dan reageert het oog met hyperemie, jeuk, een branderig gevoel of het gevoel dat er iets in zit. De ogen worden sneller moe.
Deze symptomen van onvoldoende aanvoer van natuurlijk traanvocht kan in een te droge of geklimatiseerde omgeving optreden, evenals ten gevolge van een medische behandeling of gewoon vanwege de leeftijd.
De epitheelcellen van hoorn-en bindvlies worden voortdurend vernieuwd en dat proces verloopt het beste in een vochtige omgeving. Daarom is het na chirurgische ingrepen ook belangrijk dat het oogoppervlak voldoende bevochtigd wordt, opdat de wondheling optimaal verloopt.

In al deze gevallen is het verstandig om HYLO-CARE® te gebruiken voor intensieve bevochtiging van het oog, om de natuurlijke balans van lubrifiëring en bevochtiging van het oog te herstellen. HYLO-CARE® bevat het natriumzout van hyaluronzuur, een natuurlijke substantie die in het oog, maar ook in andere lichaamsdelen te vinden is.

Natriumhyaluronaat heeft de bijzondere eigenschap dat het een gelijkmatige en duurzame lubricerende film op het oogoppervlak vormt, zonder snel weggespoeld te worden. Hiermee wordt het bevochtigende effect verlengd zonder dat het zicht wordt verminderd. Daarom kan HYLO-CARE® overdag probleemloos ingedruppeld worden, wanneer oogzalven vanwege hun vettige consistentie niet gebruikt kunnen worden omdat ze het zicht vertroebelen. Bovendien, bevat HYLO-CARE® dexpanthenol dat tot de grote groep van B-vitaminen behoort. Met dit bestanddeel is intensief herstel van het oog verzekerd en worden de lubricerende eigenschappen van natriumhyaluronaat ondersteund.

Verder helpt dexpanthenol bij het wondhelingsproces. Daardoor genezen niet alleen kleine erosies op het oogoppervlak sneller, maar ook wondjes veroorzaakt door chirurgische ingrepen. Daarmee zorgt HYLO-CARE® niet alleen voor voldoende toevoer van vocht naar het oog, maar tegelijk ook voor een verbeterd herstel van hoorn-en bindvliesepitheel.

Indicatie

HYLO-CARE® is een steriele, conserveermiddelvrije oplossing met 1 mg/ml natriumhyaluronaat, 2% dexpanthenol, een citraatbuffer en water. Voor bevochtiging en ter ondersteuning van het genezingsproces van een beschadigd oogoppervlak door droge ogen of na chirurgische ingrepen.

Gebruik van Hylo-Care Hydraterende Oogdruppels

Verwijder de dop vóór gebruik. Houd de flacon ondersteboven met uw duim op de schouder van de flacon en uw vingers op de onderkant. Druk 4 tot 6 maal op de onderkant van de flacon tot de eerste druppel uit de opening komt. De flacon is nu klaar voor gebruik. Houd uw hoofd enigszins achterover, trek het onderste ooglid voorzichtig naar beneden en druk snel en stevig midden op de onderkant van de flacon. Hierdoor wordt het mechanisme geactiveerd waardoor één druppel wordt vrijgegeven. Door het speciale COMOD®-klepsysteem heeft iedere druppel dezelfde grootte en snelheid, onafhankelijk van de uitgeoefende druk. Sluit langzaam uw ogen om de vloeistof gelijkmatig over het oogoppervlak te verdelen. Plaats de dop onmiddellijk na gebruik terug op de flacon. Zorg dat de tip van de druppelaar droog is. Voorkom tijdens het aanbrengen van de vloeistof dat de tip van de flacon in contact komt met uw oog of huid.

Ingrediënten Hylo-Care Hydraterende Oogdruppels

HYLO-CARE®

 • Oogdruppels in het COMOD®-Systeem met 0,1 % hyaluronzuur en Provitamine B5
 • 6 maanden houdbaar
 • Versnelt het wondhelingsproces door extravochtinbreng van Provitamine B5
 • Zonder bewaarmiddelen, noch fosfaten,dus uiterst veilig product !
 • Geschikt voor contactlenzen
€ 16,98
€ 15,28
(€ 152,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Hylo-Care Hydraterende Oogdruppels

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Super

  Echt effectieve druppels... Om te adviseren, wanneer er te veel PC, televisie, menopauze... Een plezier voor de ogen... Om zonder matiging te consumeren...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  oogdruppels

  Een beetje teleurgesteld in vergelijking met andere oogdruppels die ik heb geprobeerd. Zelfs als ik er een paar keer per dag een paar zet, heb ik altijd dat gevoel van "zand" in mijn ogen! Ik denk niet dat ik dit product zou aanbevelen!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Efficiënt!

  Zeer effectief product voor droge ogen! Ik gebruik het 's avonds en 's morgens, de ogen zijn gehydrateerd! De onaangename tintelingen verdwijnen, het zicht blijft helder en helder! Ik ben er tevreden mee en beveel het aan ! Dank u wel!

  Was deze beoordeling nuttig?

Hylo-Care Hydraterende Oogdruppels kopen

Je kan Hylo-Care Hydraterende Oogdruppels van het merk Ursapharm , geproduceerd door URSAPHARM BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen