€ 14,98
€ 13,33
(€ 133,30 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 1,65)
Bijsluiter van Hylo-Comod Oogdruppels 10 ml

Omschrijving van Hylo-Comod Oogdruppels

Jeukende ogen, een branderig gevoel of snel vermoeide ogen of het gevoel dat u zand in uw ogen heeft, kunnen erop duiden dat het oogoppervlak niet voldoende van vocht wordt voorzien. Als u bijvoorbeeld langere tijd in een geklimatiseerde ruimte of achter de computer doorbrengt, kan de natuurlijke traanfilm tekortschieten. Om de oogweefsels volledig te laten functioneren, moeten ze echter voortdurend door een traanfilm worden bevochtigd. Door chirurgische ingrepen of bij oogletsel kan de natuurlijke afscheiding van traanvocht verminderd zijn. De regeneratie van de oppervlakteweefsels van het oog vereist echter continue een toereikende bevochtiging. Door het gebruik van HYLO-COMOD® worden hoornvlies en bindvlies langdurig van vocht voorzien, zodat fysiologische genezingsprocessen optimaal kunnen verlopen. HYLO-COMOD® bevat het natriumzout van hyaluronzuur, een natuurlijke substantie die in het oog, maar ook in andere lichaamsdelen voorkomt. Het heeft de bijzondere fysieke eigenschap een gelijkmatige, stabiele en bijzonder duurzame vochtfilm op het oogoppervlak te vormen, zonder snel weggespoeld te worden. Daarbij blijft het gezichtsvermogen volledig behouden. Daarmee wordt het oog langdurig beschermd tegen een gevoel van droogheid en irritaties. Dit is bijzonder van belang voor dragers van contactlenzen, omdat de contactlens alleen optimaal wordt verdragen, wanneer hij in voldoende traanvocht kan drijven. HYLO-COMOD® kan tijdens het dragen van contactlenzen worden toegediend. Het dragen van harde of zachte contactlenzen wordt door gebruik van HYLO-COMOD® aangenamer, zonder dat zich korstjes of afzettingen vormen. Omdat er geen conserveermiddelen in zitten wordt HYLO-COMOD® over het algemeen uitstekend verdragen. HYLO-COMOD® is bovendien fosfaatvrij, zodat eventuele complicaties door vorming van afzettingen in het hoornvlies worden vermeden.

Indicatie

HYLO-COMOD® is een steriele, conserveermiddelvrije oplossing met 1 mg/ml natriumhyaluronaat, een citraatbuffer, sorbitol en water. Om de bevochtiging van het oogoppervlak te verbeteren bij droge of branderige ogen of bij het gevoel
dat er iets in zit, door omgevingscondities of na chirurgische ingrepen aan het oog.

Gebruik van Hylo-Comod Oogdruppels

Neem voor gebruik steeds de dop af. Houd de flacon voor het eerste gebruik van HYLO-COMOD® verticaal met de druppeltuit naar beneden en druk zo vaak op de bodem van de flacon tot de eerste druppel aan de tuit verschijnt. De flacon is daarna gereed voor de volgende keren dat het gebruikt wordt. Houd de flacon met de druppeltuit naar beneden met de duim op de schouder van de flacon en de andere vinger op de bodem ervan. Houd uw hoofd een beetje achterover, trek met uw vrije hand het onderste ooglid een beetje van het oog weg en druk snel en stevig op het midden van de bodem van de flacon. Daardoor wordt het mechanisme van het toedienen van een druppel geactiveerd. Vanwege de bijzondere ventieltechniek van het COMOD®- systeem is de grootte en de snelheid van de druppel, ook bij zeer krachtig drukken op de bodem van de flacon, steeds dezelfde. Sluit uw ogen langzaam, zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen. Sluit na gebruik de druppeltuit direct en zorgvuldig met het dopje af. Zorg ervoor dat de druppeltuit droog is. Vermijd het contact tussen de druppeltuit en uw oog of de huid van uw gezicht.

Ingrediënten Hylo-Comod Oogdruppels

Natriumhyaluronaat 1 mg/ml
€ 14,98
€ 13,33
(€ 133,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Hylo-Comod Oogdruppels

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Uitstekend

  Met mijn droge ogen heb ik ook al ander product uit geprobeerd , van de éénen kreeg ik rode ogen en dan weer van een andere dat mijn ogen er van branden , Dus gebruik ik nu Hylo-comod .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Best oké

  Goede oogdruppels, heel verlichtend bij droge ogen, vooral bij het dragen van lenzen. Ook langere termijn van houdbaarheid in tegenstelling sommige andere merken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  verzachtende oogdruppels

  Hylo-Comod geeft onmiddellijk een verzachtend en verfrissend gevoel bij vermoeide ogen , alsook bij een brandend gevoel. Het druppelsysteem is veilig en handig alhoewel ik soms wel een probleempje heb als het flesje bijna leeg is. De laatste druppels kan ik bijna nooit gebruiken, wat dan eigenlijk niet zo economisch is.

  Was deze beoordeling nuttig?

Hylo-Comod Oogdruppels kopen

Je kan Hylo-Comod Oogdruppels van het merk Ursapharm, geproduceerd door URSAPHARM BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen