€ 14,98
€ 13,33
(€ 133,30 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 1,65)
Bijsluiter van Hylo-Comod Oogdruppels 10 ml

Omschrijving van Hylo-Comod Oogdruppels

Jeukende ogen, een branderig gevoel of snel vermoeide ogen of het gevoel dat u zand in uw ogen heeft, kunnen erop duiden dat het oogoppervlak niet voldoende van vocht wordt voorzien. Als u bijvoorbeeld langere tijd in een geklimatiseerde ruimte of achter de computer doorbrengt, kan de natuurlijke traanfilm tekortschieten. Om de oogweefsels volledig te laten functioneren, moeten ze echter voortdurend door een traanfilm worden bevochtigd. Door chirurgische ingrepen of bij oogletsel kan de natuurlijke afscheiding van traanvocht verminderd zijn. De regeneratie van de oppervlakteweefsels van het oog vereist echter continue een toereikende bevochtiging. Door het gebruik van HYLO-COMOD® worden hoornvlies en bindvlies langdurig van vocht voorzien, zodat fysiologische genezingsprocessen optimaal kunnen verlopen. HYLO-COMOD® bevat het natriumzout van hyaluronzuur, een natuurlijke substantie die in het oog, maar ook in andere lichaamsdelen voorkomt. Het heeft de bijzondere fysieke eigenschap een gelijkmatige, stabiele en bijzonder duurzame vochtfilm op het oogoppervlak te vormen, zonder snel weggespoeld te worden. Daarbij blijft het gezichtsvermogen volledig behouden. Daarmee wordt het oog langdurig beschermd tegen een gevoel van droogheid en irritaties. Dit is bijzonder van belang voor dragers van contactlenzen, omdat de contactlens alleen optimaal wordt verdragen, wanneer hij in voldoende traanvocht kan drijven. HYLO-COMOD® kan tijdens het dragen van contactlenzen worden toegediend. Het dragen van harde of zachte contactlenzen wordt door gebruik van HYLO-COMOD® aangenamer, zonder dat zich korstjes of afzettingen vormen. Omdat er geen conserveermiddelen in zitten wordt HYLO-COMOD® over het algemeen uitstekend verdragen. HYLO-COMOD® is bovendien fosfaatvrij, zodat eventuele complicaties door vorming van afzettingen in het hoornvlies worden vermeden.

Indicatie

HYLO-COMOD® is een steriele, conserveermiddelvrije oplossing met 1 mg/ml natriumhyaluronaat, een citraatbuffer, sorbitol en water. Om de bevochtiging van het oogoppervlak te verbeteren bij droge of branderige ogen of bij het gevoel
dat er iets in zit, door omgevingscondities of na chirurgische ingrepen aan het oog.

Gebruik van Hylo-Comod Oogdruppels

Neem voor gebruik steeds de dop af. Houd de flacon voor het eerste gebruik van HYLO-COMOD® verticaal met de druppeltuit naar beneden en druk zo vaak op de bodem van de flacon tot de eerste druppel aan de tuit verschijnt. De flacon is daarna gereed voor de volgende keren dat het gebruikt wordt. Houd de flacon met de druppeltuit naar beneden met de duim op de schouder van de flacon en de andere vinger op de bodem ervan. Houd uw hoofd een beetje achterover, trek met uw vrije hand het onderste ooglid een beetje van het oog weg en druk snel en stevig op het midden van de bodem van de flacon. Daardoor wordt het mechanisme van het toedienen van een druppel geactiveerd. Vanwege de bijzondere ventieltechniek van het COMOD®- systeem is de grootte en de snelheid van de druppel, ook bij zeer krachtig drukken op de bodem van de flacon, steeds dezelfde. Sluit uw ogen langzaam, zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen. Sluit na gebruik de druppeltuit direct en zorgvuldig met het dopje af. Zorg ervoor dat de druppeltuit droog is. Vermijd het contact tussen de druppeltuit en uw oog of de huid van uw gezicht.

Ingrediënten Hylo-Comod Oogdruppels

Natriumhyaluronaat 1 mg/ml
€ 14,98
€ 13,33
(€ 133,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Hylo-comod oogdruppels

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectieve oogdruppels voor het hydrateren van de ogen en uiterst eenvoudig en handig gebruik! Ik zal binnenkort de hylo-dual, waaronder ook oogallergieën, testen om te zien welke voor mij het meest geschikt is!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Hylo-Comod Oogdruppels gebruik ik al heel lang en kan alleen maar vaststellen dat ze enorm goed droge ogen tegengaan. Ik doe verder en kan niet meer zonder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen door onze oogarts en hier te koop voor een democratische prijs. Het lijkt wel dat de inhoud iets minder is dan de vroegere verpakking. Klopt?
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Droge ogen veroorzaken veel ongemak. Deze oogdruppels van Hylocomod verlichten meteen! Handige flacon om vast te houden en de druppels in je ogen te laten vallen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit al jaren op aanraden van mijn oogarts. Ben hier zeer tevreden van. Het maakt droge ogen terug vochtig. Daar heb ik veel last van. Alleen vergeet ik het soms te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product. Gebruik het al heel lang en zal er zeker niet mee stoppen Dagelijks gebruik voor het slapen gaan geeft rust aan je ogen. Zou het zeker aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De perfecte oogdruppels! Mijn traanvochtkwaliteit is altijd al ondermaats geweest. Maar met deze oogdruppels kan ik dit een halt toeroepen. Mijn oogarts bevestigde dat mijn traanvocht er niet slechter op is geworden, hoera! :)
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Aangezien ik vaak uveïtis heb vanwege het HLAB27 gen heb ik vaak pijnlijke of droge ogen dus begin ik met Hylo -Comod voordat ik met een medische behandeling begin
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van het produkt. Het doet wat het hoort te doen. (jammer dat ik verplicht ben min 150 karakters te schrijven, want meer heb ik over het produkt eigenlijk niet te vertellen - dus bij publicatie kunnen jullie deze laatste zin best verwijderen)
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze oogdruppels al enkele jaren met een snelheid van één scheur per 30 minuten Ik heb een ernstige oogdroging syndroom Hylo comod verlicht
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  'tIs een zaligheid om die oogdruppels te gebruiken, het zanderig gevoel verdwijnt en maakt plaats voor een weldoende verfrissing.Die oogdruppels zijn gemakkelijk zelf aan te brengen door het goede pompsyteem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden. Bekend met het product en via Farmaline een stuk goedkoper. Dus algemeen gezien zeer tevreden. Ik ga zeker nog bestellen via deze website.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De oogdruppels zelf zijn een weldaad voor droge ogen maar helaas ben ik van het doseringssysteem niet zo tevreden. Ik vind het nogal onhandig om een druppel in mijn ogen te moeten doen en tegelijkertijd te moeten duwen op het flesje zoals bij een neusspray.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels zij aangeraden door mijn oogarts. Ik vind ze goed en kunnen na opening 6 maanden worden bewaard wat bij de meeste oogdruppels niet is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed hydraterende oogdruppels! Zowel handig bij irritatie bij het dragen van lenzen als bij irritatie door een droge omgeving. Handig formaat, makkelijk om mee te nemen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  SINDS IK IN DE MENOPAUZE BEN HEB IK VAAK LAST VAN DROGE OGEN - DIT PRODUKT WERD ME AANGERADEN DOOR MIJN OOGARTS - SLECHTS 1 DRUPPEL PER OOG éN HET RESULTAAT IS MERKBAAR
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in gebruik - steeds de juiste dosering - maar de belangrijkste eigenschap van deze oogdruppels is het feit dat ze tot zes maand na opening mogen gebruikt worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste oogdruppels die ik tot nu toe geprobeerd heb. 12 jaar geleden gaan gebruiken na het lasteren van Mn ogen. De verpakking voor het druppelen is ook ideaal. Na het druppel heb je gelijk resultaat wat bij andere oogdruppels wel eens te wensen overlaat. Ook zuinig in gebruik.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het een goed product en werkt verzachtend bij vermoeide en irriteerde ogen. Dadelijk effect en super content en zou het aan oudere, zelfs jongere mensen aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het flesje heeft een handig doseersysteem daardoor is het prettig in gebruik. Kan goed meegenomen worden. Mijn ogen voelen minder prikkend en droog. Fijn product.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  lijdend aan droge ogen, gebruik ik deze oogdruppels met hyaluronzuur. Hij werd me aanbevolen door mijn oogarts en ik ben zeer tevreden over hem. Doeltreffendheid over meerdere uren, geen irritatie door het meerdere malen per dag te gebruiken (bovendien gebruik ik het al enkele jaren dagelijks).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na de microchirurgie aan mijn beide ogen en daarna een laserbehandeling voelen mijn ogen gemakkelijk droog aan en is het nodig ze te hydrateren. Hylo comod is hiervoor zeer goed en, nog een pluspunt, het product is 6 maand houdbaar na opening.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Hylo-Comod oogdruppels al langer maar is bij Farmalin toch wel wat voordeliger. Bestelling ging perfect en levering heel vlot, waarvoor Dank.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit product voor de eerste maal gebruikt voor mijn droge ogen, is voor mij zeker niet goed. Heb VITADROP oogdruppels terug gebruikt en is veel zachter voor de ogen met eenmaal s'morgens in te druppen heb ik heel goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super tevreden over, op aanraden van mijn oogarts, heb enorm last van droge ogen, en sedert ik dit gebruik, een hele verbetering, en het blijft ook nog eens 6 maanden geopend goed, want de meeste blijven maar geopend 1 maand te gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het eerst en daarna Evo tears omdat men niet voelt wanneer er een druppel in je oog is van Evo tears, gaan perfect samen en men heeft er geen last van.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is mijn eerste verbruik ervan, ik kan nog niet definitief oordelen de efficientie ervan , maar na elk gebruik geeft het een zacht gevoel en zijn de ogen minder geirriteerd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels zijn bedoeld voor droge ogen , zijn voorgeschreven door onze oogarts . deze gebruiken we al enkele jaren en geven ons volledige voldoening . die gebruikt mijn vrouw dagelijks . Delaere Guido
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met die oogdruppels voel ik me heel goed. Met andere druppels gebeurt het dat mijn ogen geïrriteerd worden. Bij deze is er niet de minste last. Het kan ook lange tijd gebruikt worden zonder moeilijkheden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb extreem droge ogen door het "syndroom van Sjögren." Heb al héél wat soorten kunsttranen gebruikt. Hylo-Comod kunsttranen vind ik momenteel de beste; handig kliksysteem, fosfaatvrij, vrij van bewaarmiddelen en ik kan het zo vaak gebruiken indien nodig. Ik gebruik het al meer dan 1 jaar en heb nog steeds geen allergische reacties.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede oogdruppels die ik al enkele jaren ken! Zeer goede hydratatie de hele dag door! Zeer goede levensduur van de open fles! Uitstekend product!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Echt geweldig product! Ik ben al heel lang op zoek naar een oogdruppel om mijn lenzen te hydrateren zonder ze te hoeven verwijderen. Ik had altijd al een storting op de top en met Hylo-Comod maakt dit onaangename gevoel van prikkende ogen compleet. Ideaal voor lensdragers.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  al jaren heb ik last van droge ogen, ik gebruik dan ook oogdruppels. Maar ik kreeg daardoor last van eczeem rond mijn ogen. Toen ik op de website van farmaline de commentaar las bij de Hylo-Comod oogdruppels, heb ik die geprobeerd en de eczeem is volledig verdwenen. Bovendien zijn de druppels ook veel eficiënter.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Al heel moeilijk te vinden in alle apotheken die we kennen en wanneer u vindt dat het niet 6 maanden na opening blijft zitten en zelfs dat sommige mensen u een afgeleide geven zonder zich zorgen te maken over de gevolgen dit product wordt echter aanbevolen door de beste chirurgen van Parijs Dus gefeliciteerd FORMALINE, en wie weet weet dat ik dat zelden doe complimenten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed gedaan, eindelijk een apotheek in staat om het echte gevraagde product te vinden HYLO-COMOD DAT er na de opening 6 MAANDEN zijn blijven staan, bedankt! Bovendien een snelle en serieuze levering, tot ziens.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb heel veel last van droge ,jeukende ogen en ook tranende ogen ,troebel zicht en op aanraden van de oogarts moet ik 5 maal per dag 1 druppeltje in ieder oog doen.Met een zeer goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger steeds last van ontstoken ogen, vooral aan zee en in het hooggebergte. Reeds allerlei andere middelen en druppels gebruikt, maar met dit product, voorgeschreven door de oogarts, heb ik heel goed resultaat en dus veel minder last.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze druppels gebruik ik op aanraden van mijn oogarts. Geen last meer van droge prikkelende ogen. Ik gebruik ze 's morgens en 's avonds.Telkens 1 druppel per oog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede oogdruppels, te gebruiken als kunsttranen. Goed bij droge ogen. Ik gebruik ze met contactlenzen.dat levert geen enkel probleem op. Ik heb zuurstofdoorlatende harde lenzen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een top product en ik kan niet meer zonder! Ik heb heel gevoelige, droge ogen en zonder hylo comod sta ik 's morgens op met gezwollen, rode ogen. Zeker een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij het ontwaken 's nachts en 's morgens had ik moeite om mijn rechter ooglid te openen. Sinds ik 's avonds voor het slapen Hylo-comod gebruik, is het probleem al bijna opgelost. Ook gebruik ik de druppels bij het computeren en lezen, met succes. Ik ben heel tevreden met deze oogdruppels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede hydraterende druppels voor droge ogen, zonder bewaarmiddelen. Ik gebruik het al jaren op voorschrijving, zonder ongewenste effecten waar te nemen. De verpakking laat toe het te gebruiken waar je ook bent.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fijne druppels mijn probleem zo goed als opgelost.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb heel veel last van vermoeide en droge ogen. Voor mijn werk moet ik dan ook veel beeldschermwerk doen. 1 druppeltje in elk oog doet dan ook wonderen: 2 à 3 maal per dag. Gebruik dit op aanraden van mijn oogarts.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds mijn eerste zwangerschap heb ik door invloed van hormonen meer last gekregen van prikkende ogen en adertjes die met momenten zichtbaar zijn. De oogarts heeft deze oogdruppels aangeraden om de kwaaltjes te verzachten, en dat doen ze ook. Gemakkelijke dosering en geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hylo-Comod oogdruppels zijn erg goed en werken erg lang. Ook voor het inzetten van de lenzen is het een goed product. Ik gebruik ook Hylo-Comod Wet maar deze is lang niet zo goed. Maar wel goedkoper dus deze gebruik ik voor het uithalen van de lenzen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit flesje oogdruppels is erg handig met het pompje op om de opgen regelmatig te bevochtigen. Het grote voordeel is ook dat dit product 6 maanden meegaat.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product, dat wel wat vereist handigheid om te gebruiken met het speciale doseersysteem. Geeft een aangename verlichting voor vermoeide ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor droge ogen werkt het prima. Makkelijk te doseren, voelt prettig bij gebruik. Een voordeel is dat er geen conserveringsmiddel in zit, maar toch zes maanden houdbaar is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed en langdurig ook met harde lenzen! Ik zet tegenwoordig mijn lenzen er zelfs mee in. Voelt goed. En is zuinig in gebruik. Ook het landurig houdbaarheid is een voordeel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima product. ik gebruik het icm mijn lenzen omdat ik snel last heb van droge ogen. Ik druppel 2 keer per dag en daar heb ik genoeg aan. Lenzen zitten comfortabel en weinig last van droge ogen.

Hylo-Comod Oogdruppels kopen

Je kan Hylo-Comod Oogdruppels van het merk Ursapharm, geproduceerd door URSAPHARM BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen