€ 15,76
€ 14,18
(€ 141,80 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,58)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Hylo-Dual Oogdruppels 10 ml druppels

Omschrijving van Hylo-Dual Oogdruppels

Branden, jeuken, tranenstroom, het gevoel dat er iets in het oog zit of het gevoel van droge ogen zijn symptomen van een geïrriteerd oog. Vaak is dit een symptoom dat het oog niet voldoende van vocht wordt voorzien. Een andere oorzaak zijn overgevoeligheidsreacties voor bepaalde stoffen (bijv. pollen, huisdieren of huisstof), zogeheten allergieën. Omdat een allergie vergelijkbare symptomen laat zien, is het moeilijk onderscheid te maken tussen een droog of een allergisch oog. In deze gevallen is HYLO-DUAL® nuttig vanwege de tweeledige werkingswijze van natriumhyaluronaat en ectoïne. HYLO-DUAL® bevat natriumhyaluronaat, een fysiologische substantie die wordt gevonden in het oog, maar ook in andere weefsels van het lichaam. Natriumhyaluronaat heeft de bijzondere eigenschap om een gelijkmatige, stabiele, zeer langdurige vochtlaag op het oppervlak van het oog te vormen zonder dat deze heel snel wordt weggespoeld. Ectoïne is een natuurlijke stof die uit micro-organismen wordt verkregen die in een extreme omgeving leven (bijv. zoutmeren). Om beschermd te worden tegen deze extreme omgevingsomstandigheden, vormen deze micro-organismen de natuurlijke stof ectoïne. De specifieke eigenschappen ervan worden in HYLO-DUAL® gebruikt. Ectoïne verhoogt de binding van water bij de cellen van het oogoppervlak. Dit vormt een fysiologische barrière op het bindvlies tegen allergeen werkende stoffen. Tegelijkertijd stabiliseert ectoïne de lipide laag van de traanfilm die beschermt tegen overmatige verdamping van tranen. De interactie van natriumhyaluronaat en ectoïne geeft intensieve langdurige lubricatie van het oogoppervlak en beschermt tegen verdamping van tranen. De typische symptomen van jeuk en een brandend gevoel die optreden als ontstekingsreacties op door de omgeving teweeggebrachte irritaties alsook als allergische reacties, worden verlicht door HYLO-DUAL® .

Indicatie

HYLO-DUAL is een steriele, conserveermiddelvrije oplossing met 0,5 mg/ml natriumhyaluronaat, 20 mg/ml ectoïne, een boraatbuffer en water. HYLO-DUAL bevochtigt hoornvlies en bindvlies en beschermt tegen overmatige verdamping van tranen. Deze stabilisatie van tranen verlicht de ontstekingssymptomen van geïrriteerde ogen alsmede in het geval van allergieën. Het jeukende en brandende gevoel van de ogen verdwijnt.

Gebruik van Hylo-Dual Oogdruppels

Neem voor gebruik steeds de dop af. Houd de flacon voor het eerste gebruik van HYLO-DUAL® verticaal met de druppeltuit naar beneden en druk net zo vaak op de bodem van de flacon tot de eerste druppel aan de tuit verschijnt. De flacon is daarna gereed voor de volgende keren dat het gebruikt wordt. Houd de flacon met de druppeltuit naar beneden met de duim op de schouder van de flacon en de andere vinger op de bodem ervan. Houd uw hoofd een beetje achterover, trek met uw vrije hand het onderste ooglid een beetje van het oog weg en druk snel en krachtig op het midden van de bodem van de flacon. Daardoor wordt het mechanisme van het toedienen van een druppel geactiveerd. Vanwege de bijzondere ventieltechniek van het COMOD-systeem is de grootte en de snelheid van de druppel, ook bij zeer krachtig drukken op de bodem van de flacon, steeds dezelfde. Sluit uw ogen langzaam, zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen. Sluit na gebruik de druppeltuit direct en zorgvuldig met het dopje af. Zorg ervoor dat de druppeltuit droog is. Vermijd het contact tussen de druppeltuit en uw oog of de huid van uw gezicht.
€ 15,76
€ 14,18
(€ 141,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Hylo-dual oogdruppels

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk druppels die zowel droge ogen als allergieën behandelen! Bovendien zijn ze vrij van conserveringsmiddelen (en kunnen ze na opening nog 6 maanden bewaard worden) en is de fles gemakkelijk te gebruiken! Het enige wat nog gedaan moet worden is dat de prijs iets te hoog is..... je moet wachten op de promoties en het vullen!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze druppels helpen om de ogen van mijn moeder beter te hydrateren, al sterk verzwakt door een maculaire degeneratie, en injecties door steken! Beter gehydrateerd, ze lijken minder geïrriteerd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mijn droge ogen is dit product ideaal, het verlicht onmiddelijk. Ook voor jeuk in de ogen of als er iets in je oog gevlogen is, insectje of zo. Verschillende keren per dag gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gebruik ik nu na de wondjes in mijn oog vermits ik steeds met enorme droge ogen te kampen heb en zeker met veel computerwerk. Wissel af met Hylo Gel en zo is het toch vol te houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte prijs en snelle levering, zeer tevreden. Voorgeschreven door oogarts dus een heel goed product en helpt heel goed. Een tevreden klant en kan deze site aan iedereen aanraden. Raad en advies kan altijd en dit is zeker klantvriendelijk.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik de oude druppels niet meer op de markt vond, kreeg ik van mijn oogarts een recept voor Hylo-dual druppels die ze voordelig vervangen, niet in prijs maar in kwaliteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Jarenlang gebruikte ik traavocht in gelvorm voor (zeer) droge ogen. Toen deze gel niet beschikbaar was, zocht ik een alternatief. Ik wou dat ik deze Hylo-Dual oogdruppers veel eerder had ontdekt. Ze zijn bijzonder zacht aan de ogen en veel doeltreffender dan de gel die ik vroeger gebruikte.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb niet lang hylo dual drops gebruikt, maar ik zie nu al een verbetering. Vroeger gebruikte ik hylo vers, maar dat was niet meer genoeg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product met een lange houdbaarheidsdatum van 6 maanden vlotte en correcte levering de druppels houden de ogen gedurende lange tijd vochtig wat irritatie en roodheid tegengaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Hylo-Dual Oogdruppels werden aanbevolen door de oogarts na steeds terugkerende hindernis aan de ogen. Heb er al verscheidene geprobeerd - maar moet nu toch toegeven dat deze prima is. Ik houd mij erbij : een 5.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb al reeds enkele jaren last van droge ogen en dan een druppel Hylo om te bevochtigen doet wonderen en het tranen van de ogen is verdwenen. Als de zomer dan weer opduikt zit ik precies ook met meer jeuk en lijkt het op een allergie. Dan is HYlo dual meer geschikt voor een goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan het tenzeerste aanbevelen, ik vind dit 1 van de beste oogdruppels Heb veel last van droge ogen en dit product gebruik ik 2 x per dag en het werkt perfect
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werken goed, maar een hoge dosering is aangeraden om doeltreffend te zijn. Helpen om droge ogen te vermijden, vooral tijdens de zomermaanden wanneer je meer buiten bent.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb extreem droge ogen en dit is een prettig druppel. Hij is erg licht, maar bevochtigt toch redelijk, het heeft ook geen effect op het gezichtsvermogen (geen tijdelijk wazig zicht). Voor mij is het een fijne afwisseling bij de gels en zalven die ik normaal gebruik.

Hylo-Dual Oogdruppels kopen

Je kan Hylo-Dual Oogdruppels van het merk Ursapharm, geproduceerd door URSAPHARM BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen