€ 9,98
€ 8,98
(€ 89,80 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,00)
Bijsluiter van Hylo-Fresh Oogdruppels 10 ml druppels

Omschrijving van Hylo-Fresh Oogdruppels

HYLO®-FRESH wordt gebruikt voor het verzachten van geïrriteerde ogen. Geïrriteerde en droge ogen kunnen het gevolg zijn van ecologische stress zoals intensieve werkzaamheden aan de computer, droge omgeving, tocht, toegenomen zonnestraling, vervuilde lucht veroorzaakt door stof of pollen of het dragen van contactlenzen. Al honderden jaren worden preparaten ogentroost (Euphrasia officinalis) gebruikt voor de behandeling van conjunctivale irritatie met rode en branderige ogen, verhoogde traanafscheiding, zwelling en roodheid van de oogleden of ooglid marges. Bovendien bevat HYLO®-FRESH natriumhyaluronaat. Natriumhyaluronaat verhoogt de viscositeit van de hydraterende oplossing en wordt zo dikker dan water. En blijft daarom langer op het oogoppervlak. Het gebruik van de oogdruppels verzacht de geïrriteerde ogen en oogleden en zorgt voor een traan-achtige bevochtiging. Hierdoor worden alle symptomen behandeld die worden veroorzaakt door uitdroging van het oogoppervlak wanneer het lichaam niet voldoende natuurlijke tranen produceert. HYLO®-FRESH wordt gebruikt voor de bevochtiging van de ogen, ook tijdens het dragen van harde of zachte contactlenzen. Omdat HYLO®-FRESH vrij is van conserveermiddelen wordt deze zeer goed verdragen. Bovendien is HYLO®-FRESH fosfaatvrij, zodat mogelijke complicaties als gevolg van de vorming van neerslag in de cornea worden vermeden.

Indicatie

HYLO®-FRESH is een steriele, conserveermiddelvrije oplossing met 0,3 mg/ml Natriumhyaluronaat, Euphrasia oer tinctuur, een boraat buffer en water. Voor verzachting van geïrriteerde ogen.

Gebruik van Hylo-Fresh Oogdruppels

Neem voor gebruik steeds de dop af. Houd de flacon voor het eerste gebruik van HYLO®-FRESH verticaal met de druppeltuit naar beneden en druk net zo vaak op de bodem van de flacon tot de eerste druppel aan de tuit verschijnt. De flacon is daarna gereed voor de volgende keren dat het gebruikt wordt. Houd de flacon met de druppeltuit naar beneden met de duim op de schouder van de flacon en de andere vinger op de bodem ervan. Houd uw hoofd een beetje achterover, trek met uw vrije hand het onderste ooglid een beetje van het oog weg en druk snel en krachtig op het midden van de bodem van de flacon. Daardoor wordt het mechanisme van het toedienen van een druppel geactiveerd. Vanwege de bijzondere ventieltechniek van het COMOD-systeem is de grootte en de snelheid van de druppel, ook bij zeer krachtig drukken op de bodem van de flacon, steeds dezelfde. Sluit uw ogen langzaam, zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen. Sluit na gebruik de druppeltuit direct en zorgvuldig met het dopje af. Zorg ervoor dat de druppeltuit droog is. Vermijd het contact tussen de druppeltuit en uw oog of de huid van uw gezicht. Het product levert circa 10 ml oplossing; dit komt overeen met ongeveer 300 druppels. Om productietechnische redenen blijft altijd een kleine vloeistofrest in de flacon achter. De gebruiksduur van HYLO®-FRESH is niet beperkt. Met de inhoud van een flacon HYLO®-FRESH dient altijd slechts één persoon te worden behandeld.
€ 9,98
€ 8,98
(€ 89,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Hylo-Fresh Oogdruppels

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Een aanrader

  Aangename verlichting bij het verschijnen van roodheid, prikkend gevoel en tranende ogen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Oogdruppels

  Zeer goede oogbescherming.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Voor mij zeer goed werkende medicatie voor droge ogen

  Eerder gebruikte ik andere oogdruppels mar Julo Fresh gaf me het beste resultaat bij de behandeling van droge, geïrriteerde ogen tijdens mijn chemo behandeling.

  Was deze beoordeling nuttig?

Hylo-Fresh Oogdruppels kopen

Je kan Hylo-Fresh Oogdruppels van het merk Ursapharm , geproduceerd door URSAPHARM BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Summer Freshness of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Lenzen
EHBO & Thuiszorg > Lenzen