€ 15,77
€ 14,19
(€ 141,90 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,58)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Hylo-Gel Oogdruppels 10 ml

Omschrijving van Hylo-Gel Oogdruppels

HYLO-GEL bevat het natriumzout van hyaluronzuur, een natuurlijke substantie die in het oog, maar ook in andere lichaamsdelen voorkomt. Het heeft de bijzondere fysieke eigenschap een gelijkmatige, stabiele en bijzonder duurzame vochtfilm op het oogoppervlak te vormen, zonder snel weggespoeld te worden.
Door deze bioadhesieve eigenschap wordt het hoorn-en bindvlies verzorgd en samen met de natuurlijke tranen, vormen zij een perfect glad oppervlak voor het ooglid tijdens het knipperen.

HYLO-GEL bevat bijzonder veel hyaluronzuur en is daarom zeer visceus. Daardoor wordt het oog bijzonder intensief en langdurig van een stabiele vochtfilm voorzien. Aanhoudende of sterkere klachten worden verzacht en het oog wordt langdurig beschermd tegen irritaties. De regeneratie van de oppervlakteweefsels van het oog vereist een continue en toereikende bevochtiging.
Door het gebruik van HYLO-GEL worden hoornvlies en bindvlies langdurig van vocht voorzien, zodat fysiologische genezingsprocessen optimaal kunnen verlopen. Omdat er geen conserveermiddelen in zitten wordt HYLO-GEL over het algemeen uitstekend verdragen.

HYLO-GEL is bovendien fosfaatvrij, zodat eventuele complicaties door vorming van afzettingen in het hoornvlies worden vermeden.

Indicatie

Voor intensieve, therapeutische bevochtiging van het oogoppervlak bij een extreem en/of chronisch gevoel van droge ogen en na operatieve ingrepen aan het oog.

Gebruik van Hylo-Gel Oogdruppels

Neem voor gebruik steeds de dop af.

Houd de flacon voor het eerste gebruik van HYLO-GEL verticaal met de druppeltuit naar beneden en druk zo vaak op de bodem van de flacon tot de eerste druppel aan de tuit verschijnt. De flacon is daarna gereed voor de volgende keren dat het gebruikt wordt. 
Houd de flacon met de druppeltuit naar beneden met de duim op de schouder van de flacon en de andere vinger op de bodem ervan.

Ondersteun uw hand met de HYLO-GEL-flacon met uw andere hand.

Houd uw hoofd een beetje achterover, trek met uw vrije hand het onderste ooglid een beetje van het oog weg en druk snel en krachtig op het midden van de bodem van de flacon. Daardoor wordt het mechanisme van het toedienen van een druppel geactiveerd. Vanwege de bijzondere ventieltechniek van het HYLO-GEL-systeem is de grootte en de snelheid van de druppel, ook bij zeer krachtig drukken op de bodem van de flacon, steeds dezelfde. Sluit uw ogen langzaam, zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen.

Sluit na gebruik de druppeltuit direct en zorgvuldig met het dopje af. Zorg ervoor dat de druppeltuit droog is. Vermijd het contact tussen de druppeltuit en uw oog of de huid van uw gezicht.

Ingrediënten Hylo-Gel Oogdruppels

HYLO®-GEL zijn steriele, fosfaat- en conserveermiddelvrije oogdruppels die 2 mg/ml natriumhyaluronaat, een citraatbuffer, sorbitol en water bevatten.

Bijwerkingen van Hylo-Gel Oogdruppels

Bij hoge uitzondering zijn overgevoeligheidsreacties (brandend gevoel, tranenstroom) gemeld, die na stopzetten van HYLO®-GEL direct afnemen. 

Waarschuwing

Wanneer u nog andere oogdruppels voor medicamenteuze behandeling gebruikt, moet tussen de toedieningen minstens 30 minuten gewacht worden. HYLO®-GEL dient daarbij steeds als laatste te worden gebruikt. Oogzalven moeten in ieder geval na HYLO®-GEL in de bindvlieszak worden gestreken. Omdat HYLO®-GEL geen conserveermiddelen bevat, wordt het ook bij langdurig gebruik bijzonder goed verdragen. 

HYLO®-GEL mag niet gebruikt worden bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Bewaren bij kamertemperatuur.
Na openen van een flacon kan HYLO®-GEL 6 maanden gebruikt worden.
Niet gebruiken na afloop van de vervaldatum.
Buiten bereik van kinderen bewaren.
€ 15,77
€ 14,19
(€ 141,90 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Hylo-gel oogdruppels

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Hylo-gel oogdruppels werken erg goed bij erg droge ogen. Ikzelf gebruik ze 2 tot 3 keer per dag. Ik heb diverse merken uitgeprobeerd, die druppels werken maar 1 - 2 uur, de Hylo gel werkt zeker 6 - 8 uur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voor droge ogen en aangezien het een gel is ipv gewone druppels, houdt het langer vochtig. Alleen gebruik ik het altijd veel te laat en daardoor het ik na 2-3 keer gebruiken (met beetje tijd tussen) pas echt voldoende verlichting, eigen schuld. Bij dagelijks gebruik heb ik geen last meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb last van droge ogen en ik werd door mijn oogarts geadviseerd. Om deze oogdruppels te gebruiken. Ik koop het al jaren en ik ben er zeer tevreden mee. Maar ik kocht dat in een apotheek en het koste veel geld. Dus hier in farmaline is het een stuk goedkoper. Dus super en echt aan te raden voor mensen met droge tot zeer droge ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij zijn deze druppels niet wat ik er van had verwacht, ik heb tot nu toe verschillende oogdruppels geprobeerd, en voor mij zijn de beste nog altijd: Thealoz duo.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is gemakkelijk aan te brengen. Sinds ik het gebruik heb ik geen last meer van jeukende en rood doorlopende ogen. Bij mij werkt het uitstekend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds mijn cataractoperatie moet ik op voorschrift van oogarts deze druppels 2x maal daags gebruiken. Ogen voelen veel minder droog aan met gebruik van Hylo-gel oogdruppels en is dus meer comfortabel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Jarenlang heb ik allerlei soorten oogdruppels geprobeerd tegen droge ogen. Niets hielp om het probleem ten gronde op te lossen. Tot ik Hylo-Gel probeerde. Ik heb zelden nog last bij preventief gebruik. Het pompsysteem is de max.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De oogdruppels die ik op regelmatige basis bestel zijn voor mijn 82 jarige moeder. Zij heeft intussen verschillende merken geprobeerd maar deze zijn voor haar de beste oplossing!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Is nuttig bij droge ogen door computer werk ,tv kijken, lezen ea. Meerdere keren per dag in de ogen druppelen. Vookomt rode ogen door droogheid. Super makkelijk in gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In tegenstelling tot gewone oogdruppels houdt deze gel mijn ogen veel langer vochtig ... ik heb nog geen ander product gevonden dat dit even goed doet :)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tot hiertoe de beste oogdruppels voor mijn droge, vermoeide ogen in verband met het Syndroom van Sjögren. Deze verzachten de droogte, wel regelmatig herhalen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede druppels voor droge ogen, de gel zorgt voor langdurige hydratatie. Na vele oogdruppels te hebben uitgeprobeerd is deze voor mij één van de beste.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima oogdruppels voor - zeer droge ogen - gemakkelijker verwijderen van zachte lenzen De druppels werken bovendien zeer effectief bij oogirritaties.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede oogdruppels, de druppelaar is zeer praktisch in gebruik, er komt telkens maar één druppeltje uit. Er dient ook maar één druppeltje gebruikt te worden doordat het een gel is, max.1 drupje om de 2 uur, dus zeer voordelig.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  vervangt effectief tranen bij droge ogen en ook na een cataractoperatie. geeft direct een gevoel van welzijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mes yeux sont très sensibles et cette solution est la seule que j'ose utiliser sans restriction car cette solution nettoie mes yeux et les hydrate.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb vroeger de Hylo druppels gebruikt welke ook goed waren maar ik vind de Hylo-gel toch nog iets beter. Met andere gelijkaardige producten heb ik geen ervaring kan dus enkel hier van zeggen dat ik tevreden ben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij de beste oogdruppels , afhankelijk van de aandoening je hebt , ik gebruik ze om mijn ogen te bevochtigen wanneer ze branden zijn , geeft direct verlichting , loopt minder vlug uit het oog doordat het een gel is , ook gebruik ik ze als mijn ogen jeuken van de allergie , om door te spoelen .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hylo gel nog meer hydraterend dan hylo comod ik afwisselend de twee om mijn ogen te ontlasten en het hoornvlies te beschermen deze twee oogdruppels zijn zonder conservatief is het belangrijk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze druppels zijn onmisbaar voor droge ogen. In het begin dacht ik dat ze niet beter zouden zijn als de andere maar dit klopt dus niet. Een aanrader als je echt met droge ogen zit. Ik gebruik ze elke dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een heel aangenaam en doeltreffend product bij geïrriteerde ogen. Prikt niet en verzacht meteen. De druppels mogen meermaals per dag gebruikt worden.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze druppels werken zeer goed tegen droge ogen. Bovendien is het een speciale "druppenteller" die slechts één druppel tegelijk levert.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerder gebruikte ik de oogdruppels van Hylo. De gel vind ik beter. Je brengt deze aan als gewone druppels maar het voordeel is dat de gel niet uit je ogen loopt, zoals wel het geval met druppels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit zijn super goede druppels... al verschillende soorten geprobeerd maar dit is echt een goed product... echt een druppel gel dat superlang hydrateert
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  heel goed ik zet het elke dag een smaak ochtend en 's avonds om mijn ogen te hydrateren, samenstelling: aangename transparante gel gemakkelijk te zetten, een beetje duur .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb last van droge ogen, Hylo gel is zeer goed. Een verfrissende druppel helpt hierbij, zodat mijn ogen conformbeleid aanvoelen. Ook irritatie en jeukende ogen verdwijnen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik deze ooggel al jaren om droge ogen te genezen, geen allergie, een uitstekend resultaat kan met vertrouwen gebruikt worden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product. Prikt niet. We gebruiken het al paar jaar. Aangeraden door oogarts.. Mag zes maanden gebruikt worden, wat uitzonderlijk is bij oogdruppels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hylo-Gel- zonder bewaarmiddelen- werd mij veel jaren terug aanbevolen door mijn oogarts. Het biedt verlichting bij droge, prikkelende en vermoeide ogen en geeft onmiddellijk een verzachtend effect. De druppels zijn gemakkelijk in te brengen en hebben een lange houdbaarheid na opening.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de oogarts gebruik ik nu deze Hylo-Gel oogdruppels. Ik gebruik ze dagelijks 2 x in combinatie met Evotears Oogdruppels. Ik heb nu geen last meer van droge ogen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  J'aime bien, hydrate bien les yeux , mais c'est que pour hydratation, si vous avez d'autres problèmes comme les yeux irrité ou allergique, il faut prendre autre chose.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, vooral als je je ogen sluit na het inbrengen door het lacrimale kanaal een minuut te blokkeren. Veel beter dan veel andere zeer droge oogdruppels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor droge ogen. Ik gebruik het wanneer ik last heb en binnen enkele dagen is het probleem opgelost. Ik ben deze oogdruppels op aanraden van de oogarts beginnen gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al verschillende oogdruppels uitgeprobeerd, maar Hylo-Gel druppels zijn nog altijd de beste. Ik kan deze druppels dus alleen maar aanbevelen !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb soms last van droge ogen, wrijven helpt uiteraard niet en bijgevolg beginnen ze dan te tranen. Het gevolg is dat ik dan niet helder zie. De behandeling met Hylo-Gel is hierbij zeer efficiënt,reeds na een toediening ben ik verlost een ganse tijd en zeker niet onbelangrijk, de gel blijft na opening tot zes maanden toepasbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor droge ogen, vette druppels die de ogen lang vochtig houden. Niet geschikt voor contactlenzen. Een aanrader voor mensen met droge ogen!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn ogen zijn er gek op. Interessante prijs. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Snelle en zorgvuldige levering. Zeer aangenaam voor vermoeide ogen. Voor degenen die op de PC werken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb een gedeeltelijke gezichtsverlamming en daardoor is de traanklier ook verlamd. deze druppels zijn voor mij levensnoodzakelijk, alleen deze druppels kan ik goed verdragen. spijtig van de kostprijs want ik krijg niets van het ziekenfonds terug betaald en doe maximum 1 week met een flesje
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn ogen zijn erg droog en ik zet regelmatig druppels als "kunstmatige tranen" verlicht me. Ik heb het gewoon geprobeerd na een promotie en op het eerste gezicht ben ik tevreden met het resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb Hylo Gel van mijn oogspecialist voor geschreven gekregen ,het verzacht bij droge ogen het is een veilig produkt en ben er content van, raad het iedereen aan bij droge en geiriteerde ogen
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het product zeer goed maar om de druppels in mijn ogen te doen is het systeem slecht. Je moet teveel kracht uitoefenen op het druksysteem en ik heb niet veel kracht in mijn handen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik deze druppels gebruik heb ik geen last van droge, rode (vampier) ogen meer. En het verzacht onmiddellijk na indruppelen bij geïrriteerde ogen
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Niet gemakkelijk aan te trekken omdat je de druppel moet activeren om eruit te komen, ik heb nog steeds hetzelfde tarweprobleem, ik draag lenzen en mijn lenzen zijn nog steeds even droog als altijd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn zoon neemt deze druppels omdat hij last heeft van droge ogen ; is zeer makkelijk in gebruik ; telkens de juiste dosis zonder knoeien. Zeer tevreden van !
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn man heeft last van het gen hlab27 dat hem regelmatig uveïtis veroorzaakt die met 5 druppels per uur behandeld moet worden en dankzij hylo gell oogdruppels zodra hij een droogte in het oog voelt zet hij er een paar
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect, vlugge levering en goede prijs, reeds tijdje tevreden klant. Alles op tijd zoals beloofd geleverd. Een aanrader, is het zeker waard. Leuk dat je om raad kan vragen. Grote keuze uit verschillende artikelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zorgt voor goede bevochtiging van de ogen. Niet irriteren. Makkelijk aan te brengen. Best wel savonds inbrengen gezien viskeus en dus wat wazig zicht erna.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima oogdruppels. Gemakkelijk te gebruiken. Beter dan de concurrentie. Aanrader ! Goede prijs/kwaliteit verhouding. En nu nog 32 karakters om de review vol te krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb reeds 5 verschillende oogdruppels geprobeerd maar ik vind de hylo gel oogdruppels me het meeste baat geeft .en ik kan ze voordelig kopen bij farmaline
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Super efficiënte smaken. Sinds ik ze aan heb gedaan, zijn mijn ogen minder geïrriteerd en beter geïrrigeerd. Ook de roodheid is verdwenen. Ik beveel ten zeerste aan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt bij droge ogen en daardoor wordt het gezicht minder troebel.Geeft een aangenaam gevoel aan de ogen. Ik had soms een prikkelend gevoel in de ogen, dit verdwijnt ook na enige dagen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfect voor zeer droge ogen. Helpt veel bij allergieën die jeuk en roodheid veroorzaken. Bevochtigt de ogen en laat een paar uur lang een film achter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn grootmoeder is zeer tevreden over deze oogdruppels. Ook zeer handig om toe te dienen. Ik mag van haar doorgeven dat dit echt een goed product is!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De hylo-gel oogdruppels zijn heel gemakkelijk aan te brengen en ze blijven steriel binnen het potje. Als je met kleine flacons werkt dan is de kans op infectie vele groter.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn man had vermoeide ogen, dus ik ontdekte Hylo en bestelde het; hij kwam om zijn lichte irritaties te verzachten en hij voelt zich er echt goed bij!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb zo een droge ogen, daarom heb ik deze oogdruppels (in feite valse tranen zoals men zegt) eens geprobeerd en vind ze heel goed, Ze geven je weer stralende ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al jaren last van droge ogen, ik heb alle soorten van druppels gebruikt ...voor mij zijn de Hylo GEL druppels ideaal. Ze werken lang waardoor ik minder moet druppelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb al langer last van droge ogen. Deze gel spoelt niet onmiddellijk weg en geeft een goed gevoel. Ook makkelijk door de speciale druppelaar. Onmiddellijk na het aanbrengen is het wel even troebel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal product om de ogen vochtig te houden waardoor er minder kans is op een 'krasserig' gevoel ! Want immers: ogen mag men eigenlijk nooit voelen !
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  hylo - ooggel druppels zijn zeer praktisch omdat je ze minder vaak hoeft te gebruiken en het beschermt droge ogen goed en smeert lang genoeg
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is volgens de oogarts de beste oogdruppels voor erg droge ogen. Je moet het wel gewoon worden om het flesje te gebruiken. Gebruik dit al lang en helpt direct.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hylo Gel is een zeer goed en effectief product als je jeukende of droge ogen hebt, wat veel pijn kan doen. Met Hylo-Eye Drops Gel heb ik de oplossing gevonden. Dank u wel! Dank u wel!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal bij droge en ge-irriteerde ogen ! Na een lange zoektocht naar goede oogdruppels, eindelijk een goed product! Prikt niet, makkelijk aan te brengen, verzacht de ogen en blijft lang zijn werking behouden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste oogdruppels bij gevoelige en heel droge ogen, gemakkelijk in gebruik en om mee te nemen. Ze irriteren niet en verbeteren je de droogte van je ogen heel goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Moet mijn oogarts gelijk geven! De Hylo-Gen oogdruppels zijn bijzonder. Het gel-effect is duidelijk merkbaar. De druppels blijven als het ware zitten op het ooglaagje. Ze glijden of vloeien er niet zomaar af. Van mij krijgt Hylo-Gel een dikke vijf.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hylo-gel is het enige product dat mijn oogletsel verzacht. Directe effectiviteit, heeft geen invloed op het gezichtsvermogen, aangenaam gevoel, praktische kruiden om overal mee naartoe te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden prima service de gel doet prima zijn werk en houd de ogen langer vochtig dan druppeltjes lange bewaartijd 6 maanden is ook een groot pluspunt
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product. Sinds ik het gebruik, heb ik nooit meer branderige ogen, ondanks het feit dat ik een sterke allergie heb voor pollen en huisstofmijten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed gebeurd het al een lange periode, en ik zal daar nog van bestellen ik gebruik dat tot 3 maal daag en vind dat heel goed en bij farmaline nog goedkoper dan bij mijn apotheek dank u
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  onmiddellijke verlichting bij droge ogen, zeker 'smorgens bij het wakker worden branden mijn ogen altijd, het eerste wat ik dan nodig heb zijn mijn oogdruppels die een soort zuurstof geven aan mijn ogen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hylo-gel oogdruppels werden mij voorgeschreven door de oogarts omdat ik steeds het gevoel had dat er zandkorrels in mijn ogen zaten. sinds het veelvuldig gebruik van deze druppels (wel 5 x daags) is dat gevoel weg !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb zeer droge ogen. Volgens de oogarts is er maar één hulp en dat is: druppelen. Ik heb het meeste succes met Hylo-Gel. Een gel die een half jaar kan gebruikt worden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb extreem droge ogen en gebruik verschillende druppels, zalven en gels. Dit is een heerlijke druppel die geen schadelijke stoffen bevat. Ik kan deze gel vaak gebruiken zonder irritatie. Ik gebruik de Hylo Gel al veel jaar en kan hem zeker aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is op aanraden van dec ophtalmoloog, in combinatie met druppels tegen oorgdruk. Mijn ogen zijn op sommige momenten te droog, worden geplaatst 10 minuten na de druppels voor de druk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed produkt moet het verschillende keren gebruiken per dag maar is zeer doeltreffend en hygiënisch, alleen je weet nooit wanneer het op is en daar zou de fabrikant iets mogen aan doen maar buiten dat perfect
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel fijn bij te weinig traanvocht, droge ogen ed. De gel is effectief en blijft lang zitten. Lang houdbaar, gemakkelijk aanbrengen. Heel goed doseerbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste oogdruppels zonder bewaarmiddelen. Handige flacon met pompsysteem. Geen verspilling. Ik gebruik ze 2 maal per dag. Een flesje gaat meer dan twee maand mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Oogarts heeft mijn dat voor geschreven , ik gebruik dit al een hele tijd en ben daar heel goed mee, minder jeukende ogen .Er voor andere gebruikt een aanrader bij droge ogen .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een paar maanden geleden werd ik wakker met een nachtelijke start in de greep van aanvallen door droge ogen, de pijn was pijnlijk en lang. Ik werd geadviseerd om Hylo-gel te nemen en de opluchting was onmiddellijk en omdat mijn nachten rustig zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Efficiënt middel tegen droge, geïiriteerde en rode ogen. Gebruik het voor mijn oude hond, 3 x daags een druppeltje in ieder oog en ze heeft geen last meer van haar oogjes. Ze moet het wel voor de rest van haar leven blijven hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product, brengt dadelijk verfrissing aan voor het oog. Kan gebruikt worden als het oog vermoeid of droog aanvoelt. Een aanrader, zeker in de zomer of bij veelvuldig computergebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product hetgeen zeer goed helpt tegen droge ogen bij hooikoorts. Ben er erg trvreden over en raadt het iedereen aan die hooikoorts en daarbij last van de ogen heeft.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede oogdruppels! Ik wissel het af met oogdruppels uit hetzelfde bereik. Ik, die zeer droge ogen hebben, geen zorgen sinds ik deze twee producten gebruik. Ik vond de hele dag lang een comfort van hydratatie. Ik wil erop wijzen dat ik een contactlensdrager ben!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb reeds meerdere kunsttranen gebruikt wegens te droge ogen. Allen hadden hun nut, maar met gel blijft het het toch langer werken. Ben dus zeer tevreden over Hylo-Gel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gel achtige oogdruppel gebruiken wij voor droge ogen na een laserbehandeling. Deze oogdruppels blijven langer op het oog aanwezig dan andere oogdruppels.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hylo-Gel Ophthalmic Solution 10 ml verspreidt een beschermende film over het gehele oogoppervlak en verstoort het heldere en scherpe zicht niet in geval van ernstige droogte.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  goede prijs/kwaliteitsverhouding in vergelijking met een vergelijkbaar product. De levering was snel en de producten waren in goede staat ondanks de afstand van België tot Quebec
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voldoet aan de verwachtingen. Mijn ogen zijn minder geïrriteerd en de werking is duidelijk langer dan deze van gewone oogdruppels. Bovendien werd het product tijdig geleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prettige verpakking om goed in oog te druppelen. Flesje boven het oog houden, en makkelijk in het oog te druppelen door flesje in te drukken. Druppels zelf zijn een verlichting voor het oog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hele goede oogdruppels. Ogen blijven lang bevochtigd! Aan te raden bij zeer droge ogen. gebruik dit product al een jaar. Zeker na mijn laseroperatie, had ik dit meer als nodig. grtz A.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima oogdruppels/gel , omdat het een gel is blijft dit langer en beter in het oog . Helpt goed bij vermoeide,droge ogen van eventueel computer of tv . Zachte gel , handig aan te brengen .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze oogdruppels al 3 jaar. Het zijn de enige die ik al gebruikt heb met een gel-achtige structuur en het is zalig om dat in je ogen te laten druppelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels gebruik ik al een tijd voorgeschreven door de oogarts soms is het goed maar als ik te lang tv kijk worden mijn ogen zeer droog maar er zijn geen betere voor mij zegt de oogarts
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor en na een fietstocht gebruik ik" Hylo Gel", dit helpt geweldig om de rode ogen (van de wind) te beschermen. Het zit in een ideale verpakking om overal mee te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  fijne oogdruppels als je droge ogen hebt Werkt verkoelend en ze zijn lekker dik blijven lang in de ogen echte aanrader En ze zijn makkelijk mee te nemen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, effectief, bijzonder geschikt voor fragiele en hyperdroge ogen, het wordt zeer goed verdragen slechts één afwijking, de prijs is te hoog.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze gel is super effectief tegen droge ogen. Dankzij het openingssysteem is deze zonder problemen 6 maanden houdbaar, een beetje gênant in het begin, want het is een beetje vettig........ Maar effectiever dan de gebruikelijke oogdruppels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangeschaft op aanraden van de oogarts en heel tevreden van. Vroeger altijd een schurend gevoel in mijn ogen bij het ontwaken; nu onmiddellijk een druppeltje in elk oog en probleem opgelost!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht deze altijd van de apotheek, het is de eerste keer dat ik dit kopen van deze website, snelle verzending en goedkoper dan in de apotheek, heel goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goeie dag, dit is een zeer goed product voor mijn ogen, ik kan het echt niet missen en zal het zeker nog aankopen in dit jaar, vriendelijke groeten alex
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het flesje is makkelijk te gebruiken, het kan wel voorkomen dat er een paar druppels in een keer eruit komen.het product voelt prettig maar je hebt wel een tijdelijk wazige vertroebeling in je ogen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al geruime tijd last van droge,tranende en geïrriteerde ogen. Vooreerst gebruikte ik een produkt dat ik meerdere keren per dag moest gebruiken. Nu ik dit middel gebruik is het voldoende om het maar 1x/per dag(s'morgens) in beide ogen te laten druppelen en ik ben zonder last voor de hele dag.Bovendien blijft het flesje goed voor 6 maanden. IK ben er super goed mee geholpen en heel gemakkelijk in gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb zeer gevoelige ogen, ik gebruik dit product 's morgens en 's middags en zelfs wanneer ik de hele dag op de pc werk, ik heb geen prikkelende ogen meer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het product op aanraden van mijn oogarts. Ik had al een tijdje het gevoel alsof er iets in mijn oog zat, maar er was niets zichtbaar te zien. Deze druppels geven een gehydrateerd gevoel aan mijn ogen en het schurend gevoel is weg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, Werkt de ganse dag. Zeker geen troebel zicht. Gewoon perfect.Aan te raden wie in een omgeving werkt waar warme luchtblazers staan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed bevochtigende oogdruppels in een flesje die je volledig kunt opgebruiken door de lange houdbaarheid na openen. Door de gel blijft er langer een film op het oog liggen die geen wazig zicht geeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een perfect product wanneer je droge ogen hebt ! Tijdens de wintermaanden is dit product Hylo Gel zeker aan te raden ! Ik gebruik dit product al zeer lang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product dat ik al jaren gebruiken, aangezien ik lijd aan het droge ogen syndroom!! Onvindbaar in de apotheek, gelukkig heb ik eraan gedacht om op het internet te zoeken. Bedankt dat jullie op mijn e-mail hebben geantwoord, het bleek een fout te zijn van de post.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Ik heb op de website besteld om 10% korting te krijgen. Ik heb het pakketje snel ontvangen en ik ben er blij mee. Als ik het terug nodig heb, zal ik op de website bestellen. Geen enkel probleem. Alles was perfect. Bedankt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dankzij Hylo-gel heb ik geen brandende rode ogen meer,het verzacht opmerkelijk. Bij het eerste gebruik was frequent druppelen nog aangewezen, maar wanneer ik het een tijdje gebruikte was 3 maal /dag voldoende voor mij. Dankzij de gel structuur blijft het beter in je oog en loopt de druppel er niet onmiddellijk uit zoals andere oogdruppels durven doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij de beste oogdruppels voor droge, gevoelige en geïrriteerde ogen, wordt zeer goed verdragen, geeft onmiddellijk een zeer goede comfort voor de nacht. Veel beter dan Vismed, dat ik niet verdraag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Uitstekende verzending. Bestelling is makkelijk op te volgen dankzij de emails en de tracking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hylo-Gel oogdruppels is voor mij een van de beste ooggel tot nu, voor zeer droge ogen. Zeer belangrijk is dat deze 6 maanden houdbaar is. Vidisic, een vorige gebruikte ooggel, is ook zeer goed, maar toch maar 1 maand houdbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldige ooggel, helpt bij extreem droge ogen. Andere ooggel of oogdruppels moet je meerdere keren per dag of nacht bijdruppelen, deze ooggel maar 1x per nacht en kan ermee de hele nacht doorslapen, super!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hylo-gel oogdruppels geven aan mijn ogen de broodnodige rust die ze door veelvuldig gebruik van pc- en tv-schermen niet altijd krijgen. Daarom is Hylo-gel mijn dagelijkse redding.

Hylo-Gel Oogdruppels kopen

Je kan Hylo-Gel Oogdruppels van het merk Ursapharm, geproduceerd door URSAPHARM BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Must haves voor de Herfst of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen