€ 15,77
€ 14,19
(€ 141,90 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,58)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Hylo-Parin Oogdruppels 10 ml

Omschrijving van Hylo-Parin Oogdruppels

Brandende, jeukende, tranende ogen en het gevoel van zand in de ogen of droge ogen zijn symptomen van een geïrriteerd oog. Men wrijft zich in de ogen, maar de klachten blijven. Dat is een teken dat het oog niet van voldoende vocht wordt voorzien. Het oppervlak van een gezond oog heeft een gladde, gelijkmatige traanfilm, die het weefsel functioneel in stand houdt en stof of vuildeeltjes wegspoelt. Bepaalde omstandigheden belasten het oog extra, en verminderen de fysiologische functionaliteit van de tranen. Daartoe behoren het verblijf in geklimatiseerde of stoffige ruimtes of intensief werk aan een beeldscherm. Met vorderende leeftijd wordt de traanproductie minder. HYLO-PARIN® bevat het natriumzout van hyaluronzuur, een natuurlijke substantie die in het oog, maar ook in andere lichaamsdelen voorkomt. Het heeft de bijzondere fysieke eigenschap een gelijkmatige, stabiele en bijzonder duurzame vochtfilm op het oogoppervlak te vormen, zonder snel weggespoeld te worden. Deze zogeheten bioadhesieve eigenschap wordt door heparine ondersteund. Heparine is eveneens een fysiologische substantie, die qua samenstelling lijkt op het natriumzout van hyaluronzuur. Het natriumzout van hyaluronzuur en heparine verzorgen het hoornvlies en het bindvlies en bevochtigen samen met de natuurlijke tranen het oppervlak van het oog. Het oog is door een lang aanhoudende en stabiele traanfilm verzorgd en zodoende beschermd tegen door omgevingscondities veroorzaakte irritaties. HYLO-PARIN® is vrij van conserveermiddelen en bevat fysiologische substanties, zodat het in het algemeen uitstekend verdragen wordt.

Indicatie

HYLO-PARIN® is een steriele, conserveermiddelvrije oplossing met 1 mg/ml natriumhyaluronaat, 1300 I.E./ml heparine natrium (uit varkensdarmslijmvlies) en glycerol, citraatbuffer en water.  HYLO-PARIN® bevochtigt en verzorgt het hoornvlies en het bindvlies en bevrijdt van door omgevingscondities veroorzaakte irritaties van het oog. Daardoor worden de symptomen van roodheid, branden en jeuk verzacht.

Gebruik van Hylo-Parin Oogdruppels

Neem voor gebruik steeds de dop af. Houd de flacon voor het eerste gebruik van HYLO-PARIN® verticaal met de druppeltuit naar beneden en druk net zo vaak op de bodem van de flacon tot de eerste druppel aan de tuit verschijnt. De flacon is daarna gereed voor de volgende keren dat het gebruikt wordt. Houd de flacon met de druppeltuit naar beneden met de duim op de schouder van de flacon en de andere vinger op de bodem ervan. Houd uw hoofd een beetje achterover, trek met uw vrije hand het onderste ooglid een beetje van het oog weg en druk snel en krachtig op het midden van de bodem van de flacon. Daardoor wordt het mechanisme van het toedienen van een druppel geactiveerd. Vanwege de bijzondere ventieltechniek van het COMOD®-systeem is de grootte en de snelheid van de druppel, ook bij zeer krachtig drukken op de bodem van de flacon, steeds dezelfde. Sluit uw ogen langzaam, zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen. Sluit na gebruik de druppeltuit direct en zorgvuldig met het dopje af. Zorg ervoor dat de druppeltuit droog is. Vermijd het contact tussen de druppeltuit en uw oog of de huid van uw gezicht.
€ 15,77
€ 14,19
(€ 141,90 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Hylo-parin oogdruppels

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een goed product,regelmatig gebruiken,is zeer gemakkelijk in gebruik en helpt,1 druppel in elk oog is ruim voldoende,3 x per dag is genoeg voor droge ogen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is tot hier toe het beste van alles wat ik reeds gebruikt heb voor de behandeling van droge ogen. Enkel 's avonds is de werking wat minder. Waarschijnlijk heeft het te maken met de vermoeidheid van mijn ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Enorm goed, ik had wondjes in mijn oog door hyper droogheid en aanvankelijk pikte de druppels in mijn oog, nu niet meer en oog ook genezen, wel samen met Terramicine, welk antibiotica bevat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor mij tot nu toe oke, ik gebruik ze nu al een paar jaar, en ben er tevreden van. ben ze voorgeschreven, door mijn oogarts .ik had geluk toen ik ze bestelde, waren ze juist in promotie, mooi meegenomen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels zijn voorgeschreven door mijn oogarts. Ik heb zeer veel last van droge ogen. Ik gebruik dit 3 à 4 maal per dag. Indien ik het niet genoeg vind, gebruik ik het nog meer.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Heel blij met mijn laatste aankoop met het hoornvlies van het zeer droge oog..... Meestal gebruikte ik de Hylo-gel van hetzelfde merk dat ik ben overgestapt op de Hylo-Parin en verraste echt een geweldig resultaat met minder vette ogen.... Ik raad het u aan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima produkt voor droge, schurende en geirriteerde ogen en voor het onderhoud van het hoornvlies. Drie maal daags 1 druppel in beide ogen. Gedaan met rode ogen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  oogdruppels zeer goed verdragen door mijn zeer gevoelige blauwe ogen. Effectief voor de dag, maar niet genoeg voor de nacht. Ik neem Hylogel met 2% hyaluronzuur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze druppels werken heel goed bij droge ogen. Door de droogte heb je de neiging om in je ogen te wrijven met irritatie tot gevolg. Dankzij deze druppels blijven de ogen goed bevochtigd wat veel meer comfort geeft. Heel goed product!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed voor het droge oog, mijn ogen zijn door het product veel minder vlug geiriteerd en meer bevochtigend, verzorgd een duurzaam herstel van het oogoppervlak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Noodzakelijke oogdruppels voor al degenen die lijden aan irritatieproblemen en/of droge ogen. Natuurlijk enkel onder medisch toezicht te gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  HYLO-parin is zeer geschikt voor droge ogen. Werk zelf in een droge en winderige omgeving(door verwarming met warme lucht).Biedt een langdurige oplosing,wat mijn situatie heel wat comfortabeler maakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds mijn cataractoperatie produceren mijn ogen geen tranen meer maar een smeer die het zich vertroebelt, met Hylo-Parin is dit opgelost.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als keratoconus patient brengt het gebruik van hylo parin druppels heel wat comfort met zich mee. Vooral in het warme weer en bij gebruik van airco in de auto is het sterk aan te bevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels zijn zeer goed voor de zeer droge ogen. De oogbevochtiging duurt redelijk lang en geven - toch bij mij- een verkoeling bij rode ogen. Prima product.

Hylo-Parin Oogdruppels kopen

Je kan Hylo-Parin Oogdruppels van het merk Ursapharm, geproduceerd door URSAPHARM BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen