€ 15,77
€ 14,19
(€ 141,90 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,58)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Hylo-Parin Oogdruppels 10 ml

Omschrijving van Hylo-Parin Oogdruppels

Brandende, jeukende, tranende ogen en het gevoel van zand in de ogen of droge ogen zijn symptomen van een geïrriteerd oog. Men wrijft zich in de ogen, maar de klachten blijven. Dat is een teken dat het oog niet van voldoende vocht wordt voorzien. Het oppervlak van een gezond oog heeft een gladde, gelijkmatige traanfilm, die het weefsel functioneel in stand houdt en stof of vuildeeltjes wegspoelt. Bepaalde omstandigheden belasten het oog extra, en verminderen de fysiologische functionaliteit van de tranen. Daartoe behoren het verblijf in geklimatiseerde of stoffige ruimtes of intensief werk aan een beeldscherm. Met vorderende leeftijd wordt de traanproductie minder. HYLO-PARIN® bevat het natriumzout van hyaluronzuur, een natuurlijke substantie die in het oog, maar ook in andere lichaamsdelen voorkomt. Het heeft de bijzondere fysieke eigenschap een gelijkmatige, stabiele en bijzonder duurzame vochtfilm op het oogoppervlak te vormen, zonder snel weggespoeld te worden. Deze zogeheten bioadhesieve eigenschap wordt door heparine ondersteund. Heparine is eveneens een fysiologische substantie, die qua samenstelling lijkt op het natriumzout van hyaluronzuur. Het natriumzout van hyaluronzuur en heparine verzorgen het hoornvlies en het bindvlies en bevochtigen samen met de natuurlijke tranen het oppervlak van het oog. Het oog is door een lang aanhoudende en stabiele traanfilm verzorgd en zodoende beschermd tegen door omgevingscondities veroorzaakte irritaties. HYLO-PARIN® is vrij van conserveermiddelen en bevat fysiologische substanties, zodat het in het algemeen uitstekend verdragen wordt.

Indicatie

HYLO-PARIN® is een steriele, conserveermiddelvrije oplossing met 1 mg/ml natriumhyaluronaat, 1300 I.E./ml heparine natrium (uit varkensdarmslijmvlies) en glycerol, citraatbuffer en water.  HYLO-PARIN® bevochtigt en verzorgt het hoornvlies en het bindvlies en bevrijdt van door omgevingscondities veroorzaakte irritaties van het oog. Daardoor worden de symptomen van roodheid, branden en jeuk verzacht.

Gebruik van Hylo-Parin Oogdruppels

Neem voor gebruik steeds de dop af. Houd de flacon voor het eerste gebruik van HYLO-PARIN® verticaal met de druppeltuit naar beneden en druk net zo vaak op de bodem van de flacon tot de eerste druppel aan de tuit verschijnt. De flacon is daarna gereed voor de volgende keren dat het gebruikt wordt. Houd de flacon met de druppeltuit naar beneden met de duim op de schouder van de flacon en de andere vinger op de bodem ervan. Houd uw hoofd een beetje achterover, trek met uw vrije hand het onderste ooglid een beetje van het oog weg en druk snel en krachtig op het midden van de bodem van de flacon. Daardoor wordt het mechanisme van het toedienen van een druppel geactiveerd. Vanwege de bijzondere ventieltechniek van het COMOD®-systeem is de grootte en de snelheid van de druppel, ook bij zeer krachtig drukken op de bodem van de flacon, steeds dezelfde. Sluit uw ogen langzaam, zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen. Sluit na gebruik de druppeltuit direct en zorgvuldig met het dopje af. Zorg ervoor dat de druppeltuit droog is. Vermijd het contact tussen de druppeltuit en uw oog of de huid van uw gezicht.
€ 15,77
€ 14,19
(€ 141,90 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Hylo-Parin Oogdruppels

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Voor contactlensdragers of niet.

  Goed product, aangezien ik de hele dag stijve lenzen draag, helpen deze kunstmatige tranen me in mijn dagelijks leven. Ik adviseer dit product aan iedereen met droge, jeukende of roodachtige ogen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Fijn product

  Ik gebruik sinds een zware oogontsteking deze druppels. Ik draag dagelijks lenzen en moet mijn ogen voldoende hydrateren. Ik gebruik dagelijks deze drupmelden heb zelden nog een oogontsteking. Ik gebruik ze bij na het inbrengen en verwijderen van lenzen. Indien nodig ook tussenin. Enig nadeel is dat je soms meermaals moet drukken om een druppel vrij te krijgen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  een goed product,regelmatig gebruiken,is zeer gemakkelijk in gebruik en helpt,1 druppel in elk oog is ruim voldoende,3 x per dag is genoeg voor droge ogen

  Was deze beoordeling nuttig?

Hylo-Parin Oogdruppels kopen

Je kan Hylo-Parin Oogdruppels van het merk Ursapharm, geproduceerd door URSAPHARM BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen