€ 10,47
€ 9,42
Bespaar 10% (€ 1,05)

Omschrijving van Hypafix 10cm x 10m

Witte niet geweven kleefpleister, die huidvriendelijk en uitrekbaar is.

Hypoallergeen

Indicatie

Hypafix wordt gebruikt voor de fixatie van verbanden of materiaal.
€ 10,47
€ 9,42

Laatste reviews en ervaringen met Hypafix 10cm x 10m

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een heel gevoelige huid en kan niet alle pleisters verdragen. Ik heb psoriasis in de navelstreek en gebruik deze hypafix om compressen met zalf stevig op zijn plaats te houden 's nachts en deze kan ik wel verdragen. Een hele opluchting!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kleeft niet op huid, zelfs niet indien je het maanden lang, dagelijks gebruikt. Dit weet ik uit ervaring. .ze blijven goed zitten en laten de huid nog "ademen"
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer stevige plakband die mee rekt en daardoor niet hinderlijk aanvoelt op de huid , kan makkelijk enkele dagen blijven plakken zonder los te komen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na jarenlang verschillende pleisters uit te proberen uiteindelijk bij hypafix uitgekomen, de eerste die het dagen na elkaar uithoud wanneer dit nodig is. Sterke kleefkracht en niet irriterend voor een gevoelige huid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Schitterend verband...elastisch, sterk, hygiënisch. Wij gebruiken het vaak in combinatie met steriel gaasverband om een kleine wonde te verzorgen.deze verpakking is ook heel economisch.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer zacht, kleeft zeer goed, sluit de wonde goed af. Na het verwijderen blijft wel wat plak hangen, dus moet je best wel rekening mee houden bij het gebruik
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  hypafix degelijke kleefband om verbanden te echten zo blijven ze lang waar ze moet blijven en kan ook weerstand geven aan water enkel beharing nrrmt men best weg want bij verwijderen trek jr wel de beharing weg
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Huidvriendelijk, makkelijk op maat te knippen, kleeft goed. Zuinig in gebruik.In handige afmetingen te verkrijgen. Budgetvriendelijk. Een echte aanrader!

Hypafix 10cm x 10m kopen

Je kan Hypafix 10cm x 10m van het merk BSN Medical, geproduceerd door BSN MEDICAL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters