Hypo-Fit Direct Energy Sinaasappel Vloeibaar 12 x 18 g Zakjes

€ 11,50
€ 10,35
(€ 4,79 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 1,15)
Op voorraad

Omschrijving van Hypo-Fit Direct Energy Sinaasappel Vloeibaar

Ben je suikerpatiënt en heb je wel eens last van een hypo? Ben je sporter en heb je regelmatig nood aan een extra boost? Ben je student en heb je nood aan extra concentratievermogen? Dan is dit echt iets voor jou!

Hypo-fit is een glucosegel in een handige sachet die niet kleeft in je mond en zeer snel wordt opgenomen via je speekselklieren. Zo kunnen de snelle suikers in Hypo-fit Direct Energy onmiddellijk hun werk doen en helpen ze je er direct weer bovenop.
Hypo-Fit Direct Energy Sinaasappel Vloeibaar 12 x 18 g Zakjes
€ 11,50
€ 10,35
(€ 4,79 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Hypo-fit direct energy sinaasappel vloeibaar

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het product gekocht op aanraden van een vriendin die ook diabetes heeft, het is handig om mee te nemen en werkt goed tegen een hypo. Ik heb het altijd bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product doet wat het moet. Bij een suikerdip je een snelle suikerboost bezorgen waardoor dat vervelende gevoel over kan gaan. De nieuwe verpakking zorgt er bovendien voor dat je het product makkelijk tot jouw kan nemen zonder je te bezeren aan de mondhoeken. De smaak is zeer uitgesproken. Maar dat is van ondergeschikt belang aan de werkzaamheid in deze.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit wanneer ik een hypoglycemie heb en dringend suiker nodig heb. Het is lekker en handig om mee te nemen. Ik neem dit ook mee als ik ga zwemmen of duiken omdat het mogelijk is om dit onder water in de mond leeg te knijpen.

Hypo-Fit Direct Energy Sinaasappel Vloeibaar kopen

Je kan Hypo-Fit Direct Energy Sinaasappel Vloeibaar van het merk Hypo-Fit, geproduceerd door EUREKA PHARMA, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Voeding
Welzijn & Gezondheid > Sport
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Preparaten voor sportinspanningen